17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-интересно ми е докога мобилните оператори ще продават интернет на мегабайт, все едно е флаш памет, CD или HDD??? Свързаност се измерва и продава на широчина, т.е. мегабити, а не на обем все едно е устройство за съхраняване на данни. Все едно да си купиш осветителна крушка 2 KWh и като ги изхарчи да угасне.

Вибаги ми е било интересно, когато една цена падне драстично: 1.Къде е отивала разликата до старата цена до сега? 2. Кой е този идиот, дето се е отказал от тази разлика? И с какво ще я покрие сега? 3.Кой е този, дето е гласувал закона, заради който до сега цената е била висока?

С други думи ако те ужилят . 0.70 Евро/мб е също толкова не приемливо колкото и 15 евро. Нищо не е свършено, никой нормален няма да ползва тая услуга. Най-тъпото е,че ако си купиш предплатена услуга във въпросанта страна, ще ти излезе десетки пъти по-евтино от колкото да ползваш роминг. Нещо няма логика в цялата работа.

Новата цена за мегабайт ще бъде 70 евроцента вместо досегашните тарифи от 12-14 евро. Да не е за гигабайт ?

Излез малко от БГ , много близки държави са Сърбия/Македония и Турция ... :) И не , не е за гигабайт. Средно около 20-30лв на мб излиза в Сърбия и Македония при различни планове на нашите оператори, към Турция е още по-скъпо.

То в България в момента има цени в предплатените планове по 30 ст. за МВ. Без да се усетя си изхабих едни събрани трийсетина лева за под пет минути.