Под Антарктида беше открит голям източник на радиация

Процесът не представлява заплаха за топенето на ледниците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Края на ВСВ, американски кораби преследват германски, които бягат към южния полюс.Ха да ги настигнат, но някакви летящи обекти атакуват американците, излизайки от водата. Повече подробности за случая, описан от амер.генерал, всеки може да намери и прочете...Защо ли нацистите бягат към Южния полюс?

Сичкото първо и най-старо требе да е македонско !

Това е бил Спа курорта на Атлантите.

Мен ме интересуваше първо на какво се дължи този източник на радиация. Нито дума за това?

LZ1FW

Учените предполагат, че затоплянето се дължи на комбинация от необичайно радиоактивни скали и геотермални извори. Необичайно радиоактивните скали са си били там от край време.

Ха ... това напомня за първия филм от поредицата "Пришълеца срещу Хищника" ... за древната пирамида първа и преди всички останали .... Интересно "съвпадение" може би ....

Който е по-любопитен и не знае нищо за картата на турският адмирал Пири Райс, нека си направи труда и да прочете нещичко за тази стара карта, която показва част от бреговата линия и принадлежащата суша (без ледената шапка) на Антарктика с изключителна географска точност.

Разбил се космически кораб на извънземни. Влизаш вътре, натискаш едно копче и светлините се включва и парното тръгва веднага, нищо че не е припалван едно 10 000 годин. А какво ще кажете? Поне така го дават по телевизора.

добре, че не е в "юрисдикцията" на софийската Топлофикация, че на тея извънземни такава сметка ще им изтрескат за 10 000 години, че свят ще им се увие. ... сградна инсталация, не друго.

Драги "Коментаторе", хвала за хрумката, но...не сградна, а направо континентална ще да бъде … и Антарктида ще си фалира, като стой та гледай и ще я купи "Софийска вода" тогава со сичката й/му вода... и ще се заДигне цената на водата в София, щото "компонентата" канал ще да се изписва на два листа (Се пак това са си има-нЕма 20 хил. км тръби)...и така до другия ледников период.

Базата на древните в Антарктида?

Фен на старгеит аааа :)

Чукча вари самогон...

Годзилааааааа

Е като ср появят извънземните наистина ще се насереме от страх. Особено като разбереме че сз тук вече няколко милиона години

Журналята четете публикациите както Дявола чете Евангелието! В оригинала изобщо не пише подобно нещо.

Под моя гъз има голям източник на газ пък не ми дреме

Това е някаква нова верижна реакция неизвестна на ненаучените, поддържаща се сама милиони години от незначителните количества уран в обикновения грунд на земята или Кики и Роро от Царичина са създали ядрен реактор работещ милиони години ....без смяна на горивните клетки? Ако е така, бягайте да сменяте батериите на десетките клюмнали спътници , изпратени от Земята и с изтощени изотопни батерии след десетина години работа. След секс сеанс получих видение - под Антарктида е заровен Перпетум мобиле.

Само като чуя британски учени и вече ми е ясно, че всичко написано ще е от глупост нагоре. :-)

Група британски учени установиха, че между тях няма нито един британец.

пример за това колко малко познаваме системата която оценяваме за да правим дългосрочни прогнози за състоянието и;)

..процесът не представлява заплаха за топенето... - т.е. топенето може спокойно да си продължи, затоплянето не го заплашва.

До сега на науката не са били известни големи радиоактивни източници на топлина, на науката?

Някой да е губил ядрена подводница и да не си признава?

Печелиш награда за коментар на деня. Желая ти всичко добро, разсмя ме искренно.

Група германски учени установиха , че Група британски учени не съществува!

група археолози намерили останки на самите себе си от преди 10000 години

Интересно какво става с великите теории за глобалното затопляне, които до момента не са вземали предвид въпросния източник :)

Хитлер е жив и тества последната си технология върху "победилите" американци! :D