Подобна на Земята планета "броди" из галактиката

Обектът няма звезда, около която да орбитира, а се движи свободно в пространството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започват да си признават малко по-малко

Всеки нов регистрирал се в номер 1 за крипто портфейли и търговия с крипро- coinbase, през този линк, ще получи специална добавка безплатни стартотово крипто Stellar Lumnes XLM равни на 10 долара, като мине елементарния тест, за да докаже, че е разбрал как действа тази крипто валута и за какво служи. Ако се направи рег самостоятелно без рефералния линк, ще получите само 6 долара. Ето линка https://coinbase.com/earn/xlm/invite/qt8w5pgv

Вирусче?

Тия учени почнаха доста често да си пйват май

Нютон и Максуел в гробовете ся обръщат.

И защо така?

"Произходът им засега е неясен за науката." Що не попитаха. Щях да им кажа. Това са извънземни звездолети. Обикалят галактиката да търсят Дельо хайдутин. От къде знаят за наш Дельо се надявам учените от НАСА да помнят.

Пак гарга е кацнала на чинията на телескопа и веднага научна сензация.

Дали идва към Земята ?

откъде ги намирате тея измукани от пръстите тъпотии?

кое по-точно е изсмуканото от пръстите?

От ТАСС.

Интересно! В статията си пише, че информацията е от ТАСС, но трима не са съгласни, дали са ми минус. С какво точно не са съгласни?

"Произходът им засега е неясен за науката." Най-вероятно планета, изхвърлена от планетарната си система. Не знам има ли друга опция!

Един призрак броди из Евр... т.е. Галактиката...

А колко планети и звезди бродят в междугалактичното пространство? Предполага се, че в пространството между галактиките има поне толкова звезди и планети колкото и в галактиките. Трудно е за сега да се видят, защото не са струпани толкова на гъсто както са в галактиките.

Така е. Там явно има много звезди. Доказва го измереното Diffuse Extragalactic Background Radiation (DEBRA). За сега се спори по въпроса дали тези звезди произхождат от галактики от които са изхвърлени от някакъв процес, като сблъсък между галактики или могат да възникват там в извънгалактичната среда.

Ще ходи където си иска бре, няма да ни прави евала!