Подробности за първия руски луноход

Москва няма особени успехи в по-далечния космос след разпада на СССР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и що не кацнат там дето американците са кацали да докажат веднъж за винаги, че са лъгали?

Бравос. За пръв път някой ще стигне наистина до Луната и дори ще кацне истински на нея. Стигавече с анимации и симулации, 2021 ще е първият в историята на човечеството полет до Луната.

Да сложат Ленин и Сталин там да му се радват от земята . . . .

Едно е сигурно, капсулата на Мъск няма да полети след 2 месеца, но благодарение на Русия 2021 Човечеството ще достигне Луната и ще кацне на Луната. А 2022 пак благодарение на Русия, за пръв път и човешки крак ще стъпи на Луната. 2025 за пръв път човешки летателен апарат(разбирай руски) ще стигне Марс, а 2030 вече руска роботизирана сонда ще изследва Марс. Вече се вижда края на Холивудските фалшиви новини на Кубик измислиците.

Разбира се, няма да има никакво кацане - ще го отложат, както вече отлагаха какво ли не. Или ще го изтрелят, но нещо няма да сработи и апарата ще последва съдбата на Фобос-Грунт В момента (и го казвам със съжаление) РосКомикс е просто едно място, от където можеш да откраднеш много пари - просто трябва да обявиш грандиозни цели - Путин ще ти даде парички, ти ще откраднеш почти всичко, в най-добрия случай, все пак нещо ще изтрелят, обаче то ще гръмне, остане на орбита или ще падне в океана. После ще кажем, че лошите американци са насочили лъч с енергия и това е причината за провала! Перфектното престъпление! Няма следи - но имаме подходящи заподозрени!

Бъдете сигурни че след 2 месеца капсулата на Мъска няма да поелти, но след 1 година за пръв път в човешката история човешки апарат ще достигне Луната и ще осъществени меко кацане. А 2022, блгодарение пак на Русия, за пръв път човешки крак ще стъпи на Луната и ще донесе проби от лунни камъни и лунна почва. През 2025 за пръв човешки летателен апарат(руски) ще достигне марсианската орбита, А 2030 за пръв на Марс ще кацне човешки(руски) робот-сонда, който ще изследва МАрс и ще праща снимки от Марс.

Щото само българските русолизки тролове лаят от мъка и за копейки такива глупости.

Ще ще.... Ще ше ще

няма лошо, нека летят, нека кацат, нека изследват ... не пречат на никой! напротив дори цялото човечество печели от това, ако наистина го направят! Успех им пожелавам на братушките! само не мога да разбера какво толкова ти пречи Мъск, че толкова навътре приемаш всяка новина по негов адрес.

и пинк флойд бяха там73 година да не говорим за америка

както и ян бибиян.

Господинчото заработва. Повтаря като папагал последните опорни точки на руската пропаганда.

Значи твърдиш, че руснаците са излъгали през 1970 когато Лунохода кацна и обикаля? Типично по руски...

Едно е още по-сигурно - сериозно си болен, братчед.

Ама не от коронавирус.

А къде е нанайси тъпака да ни обясни какво не било възможно?

Недей, че тоя е много зле! Като вземе да пише и се чудя, дали сам си вярва?!?

За Русия няма невъзможни неща. Руският дух е най-пионерският дух и най-пробивен по отношение на наука, изследвания и нови непознати технологии.

Две седмици след изстрелването ще го намерят в Перник с пренабити номера.

До наглите НАСА-зомбита, които смърдят по-надолу и се опитват да споменават "името ми": изписвайте го АПОЛО НАНАЙСИ, иначе ще приемам, че не става въпрос за мен. Второ и по-важно: погледнете визуализацията към тази новина. Виждате ли звездите в небето и огромната, видима в детайли Земя? Е точно така ще изглеждат реалните снимки от Луната, когато някой най-сетне стигне до там. (Няма да е скоро.) "Снимките" на Аполо НЕ изглеждат така - просто защото са снимани в студио, с фон нарисуван на мукава, като в останалите шейсетарски фантастики. Както всеки по-горе от кьорава мисирка веднага би забелязал, гледайки смешните стари клипчета. :) Интересното е, че официалните визуализации на самата НАСА - до 1969та година - изглеждат точно така, с безумно ярки звезди и Земя. Но после, като се усещат, че няма как да докарат достоверно небе в снимачното студио, и почват да се правят, че винаги си е било чистак-бърсак черно, хахаха. Още по-смешна и жалка е реакцията на Армстронг, Олдрин и третия капут - явно недобре подготвени за първите си конференции. На въпроса красиви ли са звездите, единият казва, че са безумно красиви и даже ги описва в цял абзац. На първата пресконференция обаче другия гледа много объркано - поглежда въпросително колегата си - и се изцепва, че "Звезди ли? Ами, не помним да сме видели някакви звезди." :) Жалък, жалък театър, поне да се бяха постарали малко повече. Ало, насаджиите тука - гледайте си собствените "документи", не бъдете неграмотни.

Ебаси наглеца! Колко точно, точка по точка, описа какво точно прави НАСА и Мъск. Типично по американски. Най-наглите свине в историята.

Никой никъде няма да отиде, тъп трол. Ти си по-зле от НАСАджиите бе! За НАСА и Мъск си прав, че никъде няма да отидат - но това не те прави по-малко тъп, просто е случайност. Руснаците лъжат 100 пъти по-малко от американците - това е едниственото им достойнство. Не им поставяй думи в устата, нищо такова не са казали.

Аааа бе, къде са ти хапчетата против бълнуване?

Хе хе, колко забавен луд си бил.

А бе май стана ФОБОС ГРУНТ НАНАЙСИ, а пич кво шъ кайш.

Ако не знаех, че тук се навъртат всякакви издуханяци, щях да реша че това твоето е някаква ирония... Да смяташ нарисуваната визуализация с абсолютно нереални пропорции и разположение на небесните обекти за по-достоверна от реалната снимка, тоя изтътркан аргумент за звездите показващ пълно непознаване на това какво може и какво не може да се заснеме на фотографска лента пък и на електронна матрица... колко типично за дирбегейските тролове :)

И кво, на Луната няма звезди ли, неграмотник? :) Щото НАСА така ти казали?

Не ме интересува кво правят руснаците - това, което ме касае, е че НЕ лъжат, или лъжат в порядъци по-малко от НАСА, най-гнусните лъжци в историята. И Мъск е тръгнал с бързи крачки по техния път. Можеш да си сигурен, че ако руснаците организират масова лъжа дори на една стотна от наглостта на Аполо - ще воювам също толкова и срещу тях. Изумява ме идиотщината на 99.99% от тукпишещите. Светът не се дели на наши и ваши, Левски и ЦСКА - а на овце и овчари.

не си в ред. тя и земята е плоска.

"Подробности за първия руски луноход" .... Не е вярно има два апарата "Луноход" - 1 и 2 .Единия е 1970 г., а втория е 1973 г.

С главна буква се пише, келеш скапан. Шибан американски трол-зомбяк, не можеш даже да препишеш едно име като хората.