Показаха едноместен дрон с реактивен двигател

Машината се задвижва от керосин и може да носи 200 кг. товар с 250 км/ч.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и самолет ще измислят!

Тъпчовци такива. ДРОН се изпозлва за нарицание на БЛА ( безпилотни летателни апарати или средства ( БЛС ), а не ПИЛОТИРАНИ. Пилотираните са си просто летателни апарати, дали квадрокотпер или кдвадро-джет и т.н. щом е пилотирано НЕ Е ДРОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Френската компания Franky Zapata показа видеоклип, в който тества необичаен ПИЛОТИРАН ДРОН." Това преведено на разбираем език означава: „ПИЛОТИРАН БЕЗПИЛОТЕН летателен апарат!“ Така се получава, когато мерака да си модерен и да използваш „вносни думички“ (чиито смисъл ти се "губи") надделява над менталните ти способности!

Мятайте зеления в него и с пълна газ …

Ние пък си имаме безпилотен дрон Dronamics - носи 350 кг. над 2500 км.

Васи рекламата :D :D :D

При неотдавнашни археологически разкопки близо до Скопие е открит шлемът на Алекасандър Македонски. Веднага след това откритие македонските археолози са ускорили разкопките и след около два часа и половина са открили и дрона на Александър Македонски, даже батериите са били заредени наполовина. Затова патентът за производство на дронове по право принадлежи на Македония, за което Македонската Академия на Науките е подала съответното възражение до съответните институции. Във възражението не е забравено да се добави съответната триетажна псувня по адрес на "бугарите, црни татари".

_stankow

Дрон не беше ли думичка, резервирана за безпилотните летателни апарати ?

Да, явно са го предвидили и за това. Разликата е, че не е с перки. Затова беше и предишния ми коментар. Гледал съм такива автономни дрончета с перчици. Много добре се оправяха сами. Даже им бяха пуснали кода свободно.

\абе, дървено желязо.

Защо се сетих за летящите машини от "Терминатор"

Това пък що за идиотия е?