17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В случая Rest in Peace и Rest in Pieces :)

Бил е на път към Украйна

месеци наред не спираха да спамят за Окрайна и колко са лоши викингите, пардон руснаците. Сега нито една дописка! Новите директиви да не са - тишина докато не замажем положението? Щото войната не спира и лошото джудже се е развихрили - днеска са превзели Пески или нещо подобно. Или ако няма нещо гадно за Русия не отразяваме събитията?

Съветски боклук. Украинците искат декомунизация!

А MESSERSCHMITT 109 и 262, КАКТО И FOCKE WULF 190, ОЩЕ ЛЕТЯТ Вечна слава на Luftwaffe и германският инженеринг!

Луфтвафе не ги е произвеждало.

Знае ли се причината? Пилотска грешка? Амортизация? Или си е просто инцидент.

В къща се е разбил в близлото селце, раненият е бил в къщата

Не бих се качил на последния от 13999 разбили се преди него същите таралясници ... то е било ясно че не е по добър от останалите 13999 бройки.

Харикейн е по-добър изтребител от Ф16 на картинка

Такива англоамерикански таралясници са били кекави и по време на войната, това не са железните илове на братушките ,който мога да летят и с водка и да бомбандират половин гейска Европа с две излитания.Когато дедовците фашаги на сегашната софийска непъпана педерастия ги видели над Враждебна ,се насрале от страх - знаят че скоро ще увиснат на въжето ,а това ги чака и лгбт внучетата им след Усрайна!

Руският ас Покришкин вторият по резултаност в тяхната класация лети и се бие лизингов американски П-39 Аерокобра. Това е и проблема на руснаците днес, че много от техните асове правят голям брои от подеите точно с амероканският самолет. Ако не сте в свой води по-добре не коментирайте. Този самолет също не е американски, а британски, създаден е като биплан двуплощник и бил видоизменен, играе роля главно в началото на война.

ти говоряйт българскиан.

Вместо американските картечници руснаците слагат съветски оръдия, а и дооправят авиониката на получените от САЩ самолети. Цял цех в Северният флот се е занимавал с доизкусуряването на помоща по Лендлиза така че да стане годна за бой с немските самолети.

Че е последния едвали е вярно. Хубаво би било и от наще Ме-109 предимно модели G6 и G2 де е запазен някой, ама не. Претопли ги. На лъжици...

последния... ...способен да лети Чети бре, Пенчо! Пенчо не чете...

Точно в това не вярвам. А че е последния изобщо е съвсем ясно , че не е.

Имаше такъв самолет на сцената на концерта на Мейдън преди месец в Арена Армеец ... и летеше :)

Ха ха ха хааааа .

Много символично - последният таралясник на пияницата българомразец Чърчил се сфраскал в Чехия - на която наглосаксите и жабарите отказаха подкрепа, но подписаха един парцал на една мюнхенска конференция. ако тъпите жабари и наглосаксите бяха приели предложението на Сталин за съюз, неуспелият художник Адолф Шикългрубер нямаше да нападне Чехия. Но ако цапа и мирише, както смърди сега еврогейската измет. Лайна!

Ти луд ли си или си се родил идиот?Или четеш само рашистка пропаганда?

По добре да бяха го дали в Украйна, където и без това вече почти нямат изтребители.

Да не се беше, раждал ама те...

Ми не останаха, колкото руски изтребители влязоха все им ги свалиха, та и тия в Крим на летището им удариха. Мъка, руските слуги се давите от злоба и газ пикаете та врещите тъпотиите си навсякъде.

Тази новина е фейк РУ. На сайта на авиошоуто няма такова нещо. Редактор Надежда Христова днес не изтрезня и това е.

не те ли е срам да лъжеш... https://twitter.com/MatejRisko/status/1558896732456484864?refsrc=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1558896732456484864%7Ctwgr%5E15c80775c6a4ebecfb4cc2631f46001719680e5c%7Ctwcon%5Es1&ref_url=https%3A%2F%2Faviation-safety.net%2Fwikibase%2F281539

"RIP sir, you will be missed One of the most experienced czech pilot and instructor Petr Pačes died today in Hawker Hurricane Mk.IV. in marking of ww2 czechoslovak ace Karel Kuttelwascher plane after crash in Cheb Airshow (CZ). Requiescat in pace. "

Това не е последният. Има стотици екземпляри в летящо състояяние от този самолет. В разни частни колекции по цял свят. Във Великобритания има поне 100 бройки. На авиошоуто по случай юбилея на кралицата няколко прелетяха над къщата ми в западен Лондон.

Абсолютно знамение!

Толко е и изтребител , бракма.

Тъпак

И тука налазихте комунягите. Няма отърване от вас, дори в новина за загинал човек се изсра Щерев, твойта семка болшевишка.

Гледах виедеото. Изглежда като пилотска грешка . Има срив на въздушния поток при остра маневра. Като се прибави и малката височина, която е недостатъчна да се извади самолета от тази ситуация е фатално. Жалко за пилота и за самолета. :-(

Пълни глупости базата им е в Duxford пълно е с такива имат поне 20. Хангара е като музей влизаш и гледаш как върви ремонта. По цял ден някакви дядки пърхат около Кембридж с тях. Срещу заплащане на касата на музея може да се повози всеки. През две години има авиошоу само с антики.

Има разлика на между реплика и оригинал. Репликите са направени от ентусиасти с много пари, те не са точно копие на оргиналните, на някой от тях може да се види сложенa и GPS навигация и фруги неща които тогава не са същестували. До колкото разбрахй този е запазен летящ оригинал, проиведен от оргиналният производител през войната. Мног жалко че са загубили пилота и самолета.

Явно и този не е бил годен да лети.

Не разбирам как пилота реши да направи толкова сложна маневра на такава малка височина. Това все пак е музеен експонат не акробатичен спортен самолет. Жалко за човека. Дано ранения да се оправи.

Гледал си ти дръжки