Потребители се оплакаха от бъг в новия iOS 14

Функцията за настройка на приложение, използвани по подразбиране, не работи

Обратно в новината

Коментари - Потребители се оплакаха от бъг в новия iOS 14 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айфончето е най добрият смартфон на пазара, всички други духат прахта отзаде и го копират Е било скъпо, голям праз ако не можеш да извадиш 1000 долара или по малко за телефон проблема е в твоя телевизор

Скъп бил ? Ако сравняваш цената с Хуавей и Самсунг не е скъп като за последни модели. Но ако сравняваш качеството скорост на работа безотказност , удобство на функциите и тн. ..... просто Iphone не си заслужава парите. Всеки ден ги виждам последни модели от всички марки в сервиза ми и могата да споря много аргументирано че откакто си замина Стив Джобс , Апле нямат никакви идеи ... само догонват.

Нали уж никога не се рестартира Епъл, нямало нужда :)

Както казва(ше) бил гейЦ, това не е грешка, това е функционалност. в оригинал: It's not a bug, it's a feature!

те поне бързо ще го оправят,за разлика от некадърниците от гуглето!

Добре, че има дебили фанатици, че да има религии.

Пълна трагедия. Програмистите вече са толкова неграмотни, че могат да оплескат елементарни неща като тия за които става дума, те са на толкова високо ниво, че едва ли могат да се броят за програмиране. И де да бяха само тия Apple. Оня ден ми се обнови - насилствено - андроидът на гонещия ми 3 години хуйвей. Резултатът - най-накрая успяха да си обновят файл браузъра който им отказвах да пипат с години вече защото работеше достатъчно добре като за телефон - и вече почти не работи, загубих минути докато стигна до нещо приличащо на нормален йерархичен списък с директории вместо да ми подхвърля картинки, видеа и подобни. И не, няма приемлива алтернатива - външен браузър (ES който държа и употребявам) не е пълен заместител, няма достъп до външната SD карта. Такова сране мазане и пак сране и пак мазане върху писани преди десетилетия неща които все още работят пада - и му викат "програмиране" - че не виждам как тоя модел може да просъществува дълго (което не значи, че няма да просъществува разбира се, като нищо може да просъществува докато заличи цялата индустрия). End rant.

Кво се оплакваш? Нали трябва да им вървят заплатите на програмистите, да се отчита пред висшия мениджмънт че нещо се прави?

О не се оплаквам, само псувам.

Прав си. Програмирането се прави на езци от по ниско ниво - C ,pascal ( delphi) , assembler ,да кажем и до някъде Java . Но сега се ползват едни неща (наример pyton , swift , PHP) дето не знаеш каво е под тях и кво се слува и кода става луди мега и гига байти а приложенията са бавни бози. Но това е бъдещето - продукта бързо да излезне на пазара а после ще го тества клиента :)

... да не съм чул, инсинуации и долни лъжи .... хахахаххаха

А така ... продължавайте да се връзват на сладкия маркетинг на Епъл и давайте парите си за празни боклуци надути с маркетинг. Епъл отдавна не е технологична компания, а разчита само на овчия принцип.

Типично по Български - разбирач от всичко... и нищо...

бъга си е бъг, дори звучи доста глупав в случая, но честно казано до сега съм рестартирвал апълските си телефон и таблет си само когато се обновява операционната система.

Честно казано, живея в САЩ, Лас Вегас и се занимавам с ремонт на телефони . Бая ми се е налагало да рестартирам айшитните, и не само това. И DFU mode ,че да рефрешна ОС, и рестор + ъпдейт...Бая бъгове си има, само дето айвярващите отричат всичко. Мога само да кажа - клиповете в тубата за проблеми на айшитните са колкото за андроидските. Само дето айшитните са в пъти по-малко на пазара....