Появи се снимка на луната, заснета с Huawei Mate 40

Смартфонът определено ще има качествени и мощни възможности за зуум

Обратно в новината

Коментари - Появи се снимка на луната, заснета с Huawei Mate 40 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде и една прощална снимка, та да се сбогуваме с Уйвея. Как само ще ни липсват безбройните им платени публикации как били лидирали в не знам к'ви измислени класации на разни купени/подставени ресурси. Оказа се че не само не могат да проектират чипове, но и да ги правят. Прочутото им и (само)прехвалено 5G оборудване и то било с мин 30% американско съдържание. Ах какви хубави пък евтини телефони бяха, подсмърча наш Ганю. щото не знае държавата/компартията им е наливала десетки милиарди долари точно с тази цел. Щрак и ..айде сега чупка, комуняги крадливи!

Луната снимат с телефон, даже мисля че Сатурн бяха снимали с телефон, чак такъв зуум има вече!!.. само мозъкът на масовия българин не може да се види, даже и с микроскоп

Че тя снимката изглежда трагично, хахаха! Да не говорим, че само дир-ниците пишат за тая пробита шпионска марка вече. Отсвириха я всички и доставчици на хардуер и Гугъл с андроида, но нашенец Дир-ник се е надупил да го клати жълта паца и пише ли, пише! Ама, че заразиха цял свят и сума ти народ загина, заради жълтата чума? Че не платиха една стотинка компенсации?! Ама Ганьо види ли пари и айдее, и майка си ще продаде!

за сравнение - ВИДЕО от Самсумг С20 ултра www.youtube.com/watch?v=uTZFKBO4CS4

Да сравняваш Самсунг с жълтия ми вей е като да сравняваш Хюндай с колхозна каруца!

точно това показва и видеото.

да бе - ВейМиХоя... баси грозната снимка

ако това е качеството на камерата... Не. Благодаря.

Я направете, същата снимка, през нощта, и махнете цифровото увеличение, да видим дали някой ще разбере че това е луната ? Чудят се вече, как да ни пробутат тия боклуци, явно не се продават. На всяка манджа по 3 Хуйавейа !

ам не се продават щото няма Google :)

ГРЕШКА!!! Заснета е снимката с ГЕРМАНСКАТА камера ЛАЙКА, а не с жълтото колхозно менте!

лейка не произвеждат камери за телефони - камерите са Sony

Дира се превърна в рекламна агенция на китайския боклук.

ДИР плащат ли ви китайчугите за реклама на боклуците им