17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руската кочина я описват така: "Горна Волта с ракети". Руснаците са на последните места в света по най важните точки: Въпрос към тези, които са несменяеми на власт вече повече от 18 години. По эффективности системы здравоохранения РФ — на 55-м месте из 55 (The Most Efficient Health Care, 2016); По качеству жизни пожилого населения Россия — на 40 месте из 43 (Global Retirement Index, 2017); По качеству жизни Россия — на 50-м месте из 56 (рейтинг портала Numbeo, 2017); По ВВП на душу населения РФ — на 52-м месте из 189 (по данным МВФ за 2016-й); По уровню восприятия коррупции РФ — на 131-м месте из 176 (Transparency International, 2016); По качеству инфраструктуры РФ — на 74-м месте из 137 (Competitiveness Report, 2017); По инновационному развитию Россия на 75-м месте из 124 («Глобальный инновационный индекс», 2017).

А не ги мисли руснаците, като си американоблизец,се замисли за ония 100 млн. американци които живеят под прага на бедността..... братята ти негри и латиноси мизеруват ти руснаците си замислил

Страната с най много подадени молби за зелена карта , на глава от населението е Русия.Хем мразят САЩ , но останат ли насаме , попълват МОЛБАТА

PEYTSCH

Не е нова. Това е „Курск“, но направен като кукличка от руските автоджамбази...

Човечеството е полудяло. Оръжия,ракети,самолети и подводници. Милярди се харчат за оръжия и бързо се приближаваме към "заветният край". До края на този живот се надяваме да се намери изход от него. Необходим е рестарт и да се премине на качествено ново ниво. Всичко до тук се изчерпало като модел и съдражнеие. То освен война неможе да роди друго.

Ако те е страх от "заветният край" тази подводница от статията не трябва да те притеснява. Некъдърната руска техника ще засече в момента в който се опитат да изстрелят нещо. Най-много да избият моряците вътре в подводницата.

С обикновените руснаци с нсдежда са си мислиши за мов модел Лада

Какви подводници в скапаната руска кочина? В очакване на експлозията: Русия не може да се справи с бедността. В Русия „социалната експлозия“ е възможна поради нивото на бедността, казва ръководителят на Сметната палата Алексей Кудрин. Той изрази такова мнение по програмата „Познер”. Кудрин смята, че "бедността в страната се е превърнала в позор." Проблемите на руската икономика не са спад в цените на петрола или санкции. „Вътрешните ни проблеми, невъзможността ни да извършим или неспособността, или липсата на готовност, може би липсата на политическа воля за някои стъпки“, вярва той. Русия се нуждае от трансформация и вместо това ситуацията в икономиката се развива в обратна посока, казва Кудрин. „Делът на нашата държава в икономиката нараства, конкуренцията намалява, частната инициатива намалява, а фирмите ни са собственост на държавни компании или на държавата. Това е движение назад ”, смята ръководителят на Сметната палата. Кудрин смята, че "бедността в страната се е превърнала в позор." https://www.gazeta.ru/business/2019/06/17/12421621.shtml?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

малко ви остава още и то се усеща :) Русия и Китай ще владеят света !!!!

Завладели са ти единствената мозъчна клетка

Защо все сравнявате Русия и САЩ? Та те никога, никога не са водили война един срещу друг!

Защото САЩ винаги са помагали на СССР и на Русия а обратното не се е случвало никога.

Дори само един от тези руски ядрени зверове е достатъчен, за да превърне Америка в стъкло и радиоактивна пустиня за десетки хиляди години! А руснаците имат и такива оръжия на възмездието като Каньон или по точно Посейдон които като детонират едновременоо могат да създадат цунами което да помете половината краварник.... А да не забравяме за другите авангардни руски оръжия като Буревестник, Авангард, Пересвет, Сармат ,Ярс, Булва, кинжал и какво ли още не!!! И тръгнали лудите говеда на гол гъз да се емчат на руснаците! Смех смех в залата!

В русия върлува нова неизличима смъртоносна болест: Путинизм головного мозга...

русия е наи великата военна сила и притежава наи съвършените свръх мощни ядрени оръжия стотици пъти по мощни от американските!! докато не е станало късно българия трябва да напусне нато и да се присаедини към русия!!

В русия върлува нова неизличима смъртоносна болест: Путинизм головного мозга...

Видяхме я колко е велика в Сирия .Самолетите и падат като круши. Ракетите С400 нищо не свалиха само ги хвалят , Самолето носача и от 62година закъса ,че го теглиха на буксир и паднаха от борда 2 самолета , накакви порототипи но самолети от 4 поколение .Американците им изпепелиха 4 роти зелени човечете заедно с тежката техника . Пълни глупости са че е велика сила с морално остарели оръжия от соца . Смях

Сигурно намекваш за Източна Гута,много чували изнесоха оттам. Когато говорим за въоръжение, САЩ са "лидер",хаха,за последните 20 години сътвориха един блок70 и да не забравяме и катъра Ф21 които така или иначе не литна,за друго не се сещам,а забравих....и самолетоносача Форд,15 години го правят,18 млрд. потрошиха и греда,несъвместим с онова дето не лети Ф35

KOH (коефициент на експлоатационно напрежение) за съветските лодки се поддържаше на 0,2 и е невъзможно да расте. И в най-добрия случай, KOH за лодки е 0.1 .... 0.15. Тост само 10 .... 15% от времето, което лодките прекарват в морето, а през останалото време стоят на кея – било за ремонт или липса на пари, където могат да се видят перфектно. США отыскали «невидимые» российские подлодки: https://lenta.ru/news/2018/10/29/not_invisible/

Мурзилките могат да произвеждат само потъващи гробове. Когато си потопиха Курск, нямаха възможност НИТО ДА СПАСЯТ ХОРАТА СИ НИТО ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДЯСЪЛОТО СИ ЖЕЛЯЗО ОТ ДЪНОТ. ТА СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ МОЛЯТ НА МАЛКА НОРВЕГИЯ ДА ИМ РЕЖЕ БОКЛУКА НА ДЪНОТО И ДА ГО ИЗВАЖДА.Ето това е тъпата бедна руска държава на излишнохромозомните алкохолици. Орките дори нямат собствен док на който да поставят бракуваното корито Кузнецов. И след като сами си потопиха единствения СТАР ШВЕДСКИ ДОК, сег а не им остава друго освен да дърпат посмешището кузнецов за ремонт в Китай.

Статията звучи странно. Да Борей е най-новата известна подводница, но тя също си е от отдавна. Краят на по предна година (2017г.) Столтенберг от НАТО се оплакваще, че Русия е произвела от 2014 година 13 подводници - реално за някъде 4 години. Самият министър на отбраната на Русия началото на тази година обяви произведеното за 10 години и то май включваше 30 подводници. Плюс 109 наземни ядрени ракети и 108 за подводници. Аз очаквах, че бълват подводници Борей, а не сега някоя да е нова, все едно се броят на пръстите.

Schilo

Какво сте се захванали да коментрате ,бе. Хора, живеещи в държава, в която вече иш рибарски лодки не се произвеждат! Малеее.

но правим шила отлични... е, малко затъпели....но....

"Княз Владимир" е достойно име за тоз подводен дредноут! Да е жив и здрав Княз Владимир Путин Натоубиец!

Тия плачат за ГУЛАГ! Какъв княз бе, "Император Владимир" трябва да се казва.

Всеки метър на тези плаващи гробове се следи от американските служби. В САЩ, без много шум, заплахи за света и рисувани пути-мултики , започнаха масово производство на безпилотни подводни ловци “Orca” (Killer Whale) като част от програмата “Echo Voyager” - която ще се контролира чрез изкуствен интелект ... Дължината на устройството е 15 метра, тегло 50 тона, може да ляга произволно дълго време в засада, на дълбочина 3,5 км. без да консумират кислород, храна или вода, и без да се уморява – да дежури в спящ режим на входа на Кольский залив, докато някой ядрен ракетоносец на алкашите ватенки мине край него... след това тихо ще се лепне на опашката му и безкрайно дълго и незабележимо като сянка ще плува с него по маршрута, докато не получи команда и пусне в корема на ватния ракетоносец едно тежко торпедо Mk.48 (Марк 48) … ватенките дори няма да разберат кой ги "изпрати в путлеровия рай" ... Така че , путиноидите много скоро ще забравят своите мулти-пулти-фейкови балалайки и ще стоят в своите атомни подводни крайцери като плъхове под метлата , готови да нахранят рибите в океана.

'безкрайно дълго и незабележимо' …. а ма , нема ли за тебе 'трансформърс' да се забавляваш

Все едно описваш "Посейдон" ... с една малка разлика. "Посейдон" работи в мащаба на градове и щати ...

е безполезен - носи го стара 3то поколение подводница, а тези се следят веднага след като напуснат базите си.

Хахахахахаххаа все забравяте че всеки компютър може да се хакне дори сега да е най модерният след 6 месеца на дъното вече ще е морално остарял без ъпдейти нали се сещаш че безпилотния дрон от американски може да стане притежание на друга държава. Ей така между другото....

В САЩ, без много шум, заплахи за света - мъ шъ умръ ут смях ки....

и без санкции без...само со кротце со благо за благото на червенокожите....

Според отзивите на тези, които наскоро са служили – по руските форуми, няма какво да се прави там, повсеместна разруха, няма резервни части за оборудването, всичко се държи на последно издихание, няма никаква инициатива за нищо, всичко се прави като фокусник вадейки резервни части от ръкавите си.

Знам че са направили някаква демонстрация за пред телевизията ама пази Боже на тази подводница да и се наложи да оперира в реални военни условия. Вътре ватенките ще измрът от жега и от радиация.

А пералня и тостер кога?

"!Също така да пуснеш 20 ракети бързо е по-сложно, отколкото 16"! Както показва историята и практиката (Курск), за някои е трудно и едно торпедо да пуснеш, когато около теб се навъртат американци!

Отлична новина! И по-скоро да ги въоръжават с "Посейдон", за доброто на цял свят! Колкото по-силна е РФ, толкова по-сигурен е света!

Вечна и неразделна дружба от векове към векове! Сега искам и аз 5 заслужени рублички (ехе - лев и 35 стотинки цели) - къде да подам заявка?

на ОКОЛОВРЪСТНОТО ...... МАЙКА ТИ ПРИЕМА МОЛБИТЕ

И какъв е тоя княз Владимир? Украински княз?

Не бе, княз Владимир Расате, значи български. И каква крайна те гони къде 988 година? Апропо, княз Владимир, владетел на най-голямото РУСКО княжество, Киевска Рус, 956-1015. Къде ви изравят...

Аха. А Александър Македонски е българин, от древната Макенодска държава. Термин «Киевская Русь» возник в первой половине XIX века..... Хората са си измислили история, както измислиха и история на Македония.

ЪХЪ. И сел Олег, княжа, в Киеве, и сказал Олег: „Да будет это мать городам РУССКИМ“. Лето 6390 (882). 10 век, Киевско писмо, на староеврейски, понастоящем в библиотеката на университета в Кембридж.

Тази ще е на мястото на Курск , дано не потъне. Жалко за хората. Изобщо ако можеш да произвеждаш САМО оръжия и да добиваш нефт, то каква по точно държава си?

казваш, производството на подводници е лесна работа - един електрожен ти трябва и ти ще я сглобиш

"Появиха се на най-новата ядрена подводница на Русия" Извинете вродената ми тъпота но не разбрах кои са се появили на най-новата руска подводница

Преди да я изпробват, да попитат Тръмп дали му е останало още някое торпедо МК 4!

Има, има, щял да го продава на българските въоръжени сили за някой милиард.... Съвсем ново, от 1908 година, прототип! Чакат ексклузивна оферта!

Старо- ново за Курск беше повече от достатъчно!

а "трешър" не требе ли да питат а?)))))

Могът, правят. Не дават тази възможност на други държави на които хем да им плащат хем да им създават работни места...правят си го у тях си! За това всяка държава която държи на себе си, се старе да си прави колкото се може повече от оръжията у дома си. Малко са държавите които могът да си позволят да си произвеждат всичките оръжия у тях си и тези оръжия да се уважават дори и от техните врагове. Единствените държави способни на това са САЩ, Русия и до някаква степен Китай. Всички останали купуват от тях! Може би и не случайно това са и единствените суверени държави. Силна икономика и мерцедеси нямат същият ефект, както можем да видим в случая с днешна Гермния, която може да се репчи само на държави като България и държави като САЩ да и дърпа ушите за Северн Поток!!!

Мерцедесите нямали ефект - я виж хората там как си живеят и сравни с Русия и Китай. Всъщност Германия може да бъде номер едно и за оръжията, и е била, но днес политиката и е друга.

Днес и тя е под външно управление....

Пилешкията ти мозък пак не е разбрал за какво иде реч макар че съм го написал доста ясно: Говориме за суверенитет!!!! Разбирам че повечето хора предпочитат салама пред независимоста, особено българите. Така че аз не споря за това. Но никой не може да спори с факта че Русия и Китай са значително по суверени от една Гермния! Повечето от нещата в тоя живот са въпрос на вкус! Едни предпочитат повечко саламец и по малко независимост, други предпочитат повечеко независимост и по малко салам. Няма правилен или погрешен избор...просто характер или липсата му!

то па голяма та работа продукцията на Хасан Зденек и пПопеску...смехурко

Аз съм грамотен

За кво ти е?! Я виж кой те управлява 10г!!! В България да си грамотен НИЩО не означава! Даже напротив....показател е че ще бъдеш материално неудачник. Аз съм решил че ще нивото ми на грамотност ще рефлектира това на управляващият Премиер!!!!

Предлагам ти "умнико" сам да прочетеш написаното от теб и да откриеш колко граматични грешки имаш в 2 реда само-РАБ ФАК

Само дето не разбрах кои са се появили на подводницата ??? "Появиха се на най-новата ядрена подводница ... " - абе по-тъпо заглавие не можахте ли да измислите ???

Появи се ротата на Сорос!

На кой каквото му харесва се е появило, например дисагите, макарите и т.н. на боцмана в ....

Заглавие 1 Роскосмос представи концепцията си Заглавие 2 НАСА се приближи рекордно близо до астероида Бену

Заглавие 3 в България отново повишиха цените на ток, вода, парно, но хората продължават да дремят по цял ден в интернет и да пишат тъпи коментари

И Роскосмос с удоволствие биха посетили някой астероид, ама денги няма.