Пръскат аерозоли в атмосферата срещу глобалното затопляне

Учени от Харвард предлагат да се намали количеството светлина, достигащо до Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва и малко против селяци да напръскат.. много станаха. (Сега да не объркате селянин със селяк или селяндур)

Безоблачните дни

"Не знаем кой е нападнал пръв ние или те, но знам че хората са затъмнили небето." Започва да се сбъдва. ;)

Болни мозъци. Сещам се за едни, които трепеха врабчетата, за да спасят житото

То щом отразява нагоре, ще отразява и надолу. Тия какво си мислят ?

Тези хора ще направят земята негодна за живеене :) На това му се вика 'да режеш клона, на който седиш'...

Не официално аерозолни операции се провеждат по цял свят от години,включително и в Бьлгария. С тях се подсилва озоновият слой,защото изтънява. Разобличителя

Предлагам да разпръснат учените от Харвард в атмосферата. Ще е още по-евтино. Иначе очаквам скоро да забранят пърденето, че е парников газ пръднята. Яденето на боб ще се наказва. И изобщо що ли чета такива статии, че ги и коментирам. Пусни една тъпа статия, преброй прочелите я и ето ти статистика за малоумщината на населението.

Ето ви лелгализиран начин да ви хвърлят кавкото си решат върху главите и в дробовете. Било вируси, било вещества за дебилизация на обществото ( апропо в Бг са хвърлили доста тонова че тук са веченад 80 % ) било квото си решат. Другия път като видете самолет оставящ следи в небедо успокоявайте се че се борят с глобалното затопляне. Дебилизацията вече е легализирана !

Подиграваха се на хората които тръбяха за експериментите с аерозоли сега "предлагат"

Добре ли прочетох, сулфатни частици...!

Така май започвaше Snowpiercer...

Бързо да плащаме индулгенции на затоплистите. Чакайте резултат след 150 години - честна учена!

"Макар да е недоказан и хипотетичен,..." Нали с такива методи се борихме и с озоновата дупка, забрани се ползването на какво ли не и накрая се оказа че дупката не е сама, а и е по-отдавна от колкото се смяташе, а и въобще не и прави впчеталение ентусиазма с който от време на време "учените" докладват че са я затворили;)

Съжалявам да ти кажа лошата новина, ама дупката намаля. Много. Двойно.

тази над Австралия изчезна още миналата година дори. Ама оня си живее във 1988ма още. А тъпака дори се опитва да ни обясни, че ако се пръскаме с катран или вода е все едно - все ще се измием... все е течно (демек все е аерозол по неговите изчисления)

намя ли да е още по-евтино да направят едни МЕГА ГОЛЕМИ полароидни слънчеви очила и да ги сложим м/у слънцето и земята и така да отразяваме и да сме фешън у-а ? :)

Като стане много жега, правиме едно голямо кубче лед и го хвърляме у океана.

Махнете я тази новина докато не са я видели феновете на кемтрейлс. Тъкмо не са се обаждали от няколко години, не ги активирайте отново.

Путин е виновен!

и Сорос !!!

Дебил, нима това не е кемтрейл ??? Следи от химически вещества в небето - chem trails. И за дебилите като теб и за теб самия - ето ти легализиран начин да ти пуснат ако ще лайна на главата и да кажат борим се с глобалното затопляне. те те плюят ти дъжд те вали. Пълни идиоти сте такива малоумномислещи като теб.

Айдее, узаконяват Кеймтрейлса...

И ще ни ваксинират отгоре!

Което човек сам си направи, никой не може да му направи! И какви ще са страничните ефекти от този експеримент надали някой може да прогнозира. Важното е да се борим с"глобалното затопляне".

наистина впечатляващо евтино...щом е за сметка на данъкоплатеца като нищо може да не е ефикасно. или още по-лошо да ни вкарат във вечна зима. а, да питам Кеми-трейлс конспирация ли са или първи опити?

харвардските идиоти -най умните идиоти.По добре е да се занимават с обичайното за тях: да ни информират всеки ден за влиянието съдомиялните машини в брачните между гейове например.Защото иначе става страшно.