Преди 25 години хиляди чакаха извънземни край Русе

Предприемчиви нашенци отворили сергии с кебапчета и слънчогледови семки за тълпата, чакаща инопланетяните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа сега да не е по-различно?

Не е луд, който яде баницата, а който му я поднася. Всички са за психиатрията.....

Сиганки , братко сиганки...

Тази същата "контактьорка" има още два /за толкова знам аз/ подобни сеанса. Единият беше някъде по южното черноморие, дата не помня но, беше в топло време. Не беше оповестен предварително, а информация се появи постфактум-естествено извънземните ги нямаше. Третия случай е на летище Божурище /СФ/. Проф. Бонев /не съм сигурен точно за името, но беше шеф на някаква асоциация свързана с авиацията и космонавтиката/ само дето не я опипа- контактьорката и уточни че, е под напрежение, сл. има контакт. Времето беше късна есен или ранна пролет, студено и мъгливо, и естествено извънземните пак ги нема. Предварителна информация пак нямаше, а постфактум, и да е имало нещо, е било слабо забележимо.

Сега е същото само че с оставката на Боеко Боресов..... хиляди седят и дзяпат как оставката не идва....

Защо ги чакате да дойдат бе? Те са тук, сред нас. Вижте из парламента, правителството...

Както беше казал нашият велик държавен и първи партиен ръководител Др. Т. Живков: -Някои разправят, че нашата власт е нестабилна и се клати. То и на коча мъдите се клатят ама не падат.

И сега си е така. Нищо не се е изменило - само е по-весело. Навсякъде конспирации. Плоска Земя, коронавируса е лъжа, американците не са кацали на Луната... Социалните мрежи събират и концентрират подобни хаховци. Ама така си е - на повечето хора телефоните им са по-умни от самите тях!

Всичко е вярно. Особено последното. На Аполо-нанайси нокиата с фенерче е по-умна от него.

Планетата Криси! С двата й спътника Ристю и Руска.

Тъп народ - бедна държава

И ти ли беше на Щръклево.:):):). Не ми отговаряй.

Къде??? Не, бе! На Созопол бях първия път, втория на Бургас.

Бе тъповата нация си е българската, на 80% , при това най- малко. Ами пияндето Луджев, като министър на отбраната, помните ли ква дупка изкопа в село Царичина? И там търсиха извънземно по екстрасенсни усещания!

Сега същите тея са пред парламента. Хахахахх, такъв ни е матряла.

Поне уцели, че имам Нокиа с фенерче, браво. Случайността е голяма работа. Никога не бих си купил смартфон - но никога няма да уцелиш защо.

Тази мангалка обаче има малко повече достоверност, че и успеваемост - от НАСА и Мъск взети заедно. Даже датата е уцелила - точно 6 години по-късно извънземни от еврейски произход, с помощта на НЛО-та, взривяват три от най-важните сгради в Америка пред очите на всички - и изчезват яко дим!

Кво извън земно бе??Това на снимката е Божков.

но пък умни коментиращи...

дебилност 101%! Офци!

Те така с оставката на Б.Б