17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В напрегнатите минути идва информация, че ракетата се е насочила към островите Шпицберген, а не към Русия. Тя пада на архипелага 24 минути ПРЕДИ старта си." Това беше яко. Какви ракети само правят норвежците - падат още преди старта си :-)))

Правилно казаха че пияни идиоти с власт в Русия има в запас за следващите 100 години

Светът е спасен,но какво ще стане при следващите празници когато пияните руски чиновници пак не предадат важна информация и така все нататък и все по зле.

Всички тези случаи показват само едно: Те не бива да се допускат, защото това може да е краят на човешката цивилизация. Проблемът е, че когато базите за изстрелване на крилати ракети са до самите руски граници полетът им до Москва е не повече от 12-15 минути. Дори сигналът да е фалшив, дори това да е недоразумение, то не може да се установи, защото вече ги няма онези 30 минути на разположение както е било преди 27 години. Ще последва незабавен отговор и това ще отвори адът на земята. Няма технологично време за изясняване на недоразуменията!

Същото е и със хиперзвуковите ракети и подводниците. Инак ракети няма в балтийските държави, а те са по близко до Петербуг и Москва.

накара Украйна и другите бивши съветски ядрени республики, както Казахстан, да върнат ядрените оръжия в Русия. За да може Белият дом да преговаря САМО С ЕДИН ИДИОТ. Затова САЩ не нападат и не разкъсват на части, до днес. Матушката на ватниците. На России то что хватает это ИДИОТЫ в властью.

Опитай пак но първо прочети кое и как .

Русский не понимаешь, холожопович?

Абе, не видях за Кубинската криза, ама както и да е ... От всички тия случаи, само за нея знаех. След няколко неуспешни опита, може най-накрая да успеем да се самоунищожим!

Хрущов е в пъти над капитанчето Путя и човек и политик. Преживял ужасите на ВСВ. Та пошёл ты на АКВАДИСКОТЕКЕ в замке Путина в Геленджилике, сука!

В статията е за последните 27г. ... но защо да четеш - дори и заглавието .

май нещо ни потготвят тия

Американците са масови убийци на мирни хора, жени, деца ... Хирошима, Нагазаки, Дрездрн, Кьолн, Хановер.... При американските войни винаги загиват повече мирни хора, от колкото военни.

Защо пропускаш София?

ако САЩ и Британия с помоща на ПОЛСКИТЕ и ФРЕНСКИТЕ ПИЛОТИ не изсипват всяка седмица над Германия еквивалента на 2 Хирошими....СССР НИКОГА нямаше да влезе в Берлин като "победитель", сука бля. Деба аз тези Пригожински копейки, които зарацотваш тролейки! Най-добрият полски пилот е ЧЕХ по народност. Най-добрият пилот в бомбардировките над Германия.

Не е известна само годината през , която това се се случи, но по принцип е неизбежно! Или си мислите,че чиповете са бездефектни?А, шамандурите,които използвайки набутването си във някоя от властите продаваха на по големите братя всичко до което се добираха.Да не им споменавам имената ,че господата от Дир-а ще ме заличат,като едното нищо.Бардак г-да ефрейтори, корнети и т.н.

Преди 27 г.Те са си на ръба всеки ден От тогава и преди Няма край.До гуша са ми дошли с тяхното дръгляне

Представяте ли си? На косъм от такава беля сме били зависими от трезвостта на няколко зелени човечета и актуалното състояние на червения им вожд - Елцин-Пияндето!

Великата държава Русия няма една кола,един телевизор, един телефон , един хладилник ,един климатик , едно нещо нямат ! Да имат ракети и бомби! Постоянно имат проблем ,все някой искал нещо от тях ? Да питам кой дигна газта на Европа ? Кой наказа Европа ,че може да взима газ от Америка ? Това не е ли опит за отслабване на ЕС ! Това не е ли опит за намеса в България ? Ако бяхме още във Варшавския договор и Нато да каже Руснаци напуснете България дали щеше да стане! Отървем ли се от Руското влияние ние ще се оправим !

Хапчетата! Редовно. като пропуснете и си личи... ;-)

Изтъркано до болка ....

За сметка на това Велика България има Чушкопека, и то в цели два варианта - единичен и троен.

България в пъти превъзхожда Русия по жизнен стандарт !!!!!!!!!!!!!! В пъти я превъзхожда по средна работна заплата и пенсия!!!!!!! С Българския паспорт можеш да идеш на много повече места безвизово отколкото с руския !!!!!!!!!!!! В България третото по големина е малцинство е руското , емигранти руски колко искаш още от времето на СССР !!! 500 са българските гласоподаватели в цяла Русия !!!!!!!! Това което произвежда България като 5-6 милионна нация Русия с нейните 180 милиона и 1/5 от планетата изобщо не може да се сравнява като се има на предвид че България дори е управлявана от руснаци за съжаление !!!!!!!!!

Само в Дубна са регистрирани 15 000 български гласоподаватели, от къде ги извади тия 500?! Сигурно и останалите ти писания са от същия източник-)

https://bnr.bg/radiobulgaria/post/101556626/balgarite-v-rusia-glasuvat-v-4-sekcii

Е да продължа ! Русия използва старобългареския църковен език тоест руския език е всъщност български !!!!!!!!! Православното христинство в Русия идва от България макар че с тази мумия в москва не знам колко са християни !!!!!!!! Азбуката писменноста които използват руснаците са български и не не са на Кирил и Методи !!!!!!! Какво ми я хвалиш толкова!!! Ти си българин това е много повече от това да си руснак или американец стига ли за руски задници !!!!

И супер! Чушкопекът е изобретение, къде по-полезно и безопасно за човечеството от вашите ядрени ракети!

"де", всъщност и твоите бръщолевиници за това, как сме създали Русия са продукт на руските хибридки, разпространявани от хибридковците на руската пропаганда и нашенските балами, дето им се вържат да ги папагалстват, като бай Ганя, биещ се гордо в гърдите (воже ли вече модно епилирани?): "Булгар! Булгар!". Идеята заложена в тях е: "Абе все сме си наши хора, пък все се лаеме и хапем едни други". Да, ама на кукуво лято! Руския народ се е формирал в продължение на столетия под въздействието и на различни култури, от които е взимал повече или по-малко (обикновено взимал, рядко давал и то чак през XIX-XX в.). Нашето влияние е далечно и дори не се отнася толкова до руснаците от последните 3+ века, колкото до една част от техните предци. Всъщност "руски народ" до днес има доста по-нееднозначно значение, отколкото примерно "български"...

Де е прав. Обединили са разнородното население чрез старобългарския език. Когато приемат православието ползват бългаските църковни книги и това им става официален език. Това че са краднали не ги прави наши хора. Москва също е създадена от волжския български хан Ахад Мосхва. Създава си там летен говедарник кръстен на негово име през хиляда и някоя си година. Това не са хибридки, а факти. Руслямците всячески се мъчат да изопачат и скрият тези факти.

Аз още си ползвам електрическата месомелачка... произведена по ГОСТ в СССР през 1972, то и ти ако се огледаш в къщи може да излезе че хладилиника, пералнята или телевизорът ти са произведени в днешна Русия, особено ако са купувани от Технополис или Техномаркет. А да провери си и колата, особено ако е европейска марка;)

Виж лъскавия от пот каскет дали не е руски или непраната ватенка ?

И що да ти гледам дрипите които носиш?! Като всичко това се произвежда в Бангладеш.

За САЩ краят е един - разпадане и унищожение. Но може да се случи по два начина - 1/ Саморазпадане и саморазрушение, както е тръгнало. 2/ С помощта на руски ракети

... палячо ...

Повечето от живота ми до сега мина в Англия и Русия. Смея да твърдя че имам поглед и върху двете култури и тяхната история. В Англия научих че ако искаш да успееш, трябва да си агресивен, фокусиран и да си преследваш интересите на цената на всичко всекидневно и без извинения! В Русия научих че един път се живее, по добре кеф днеска и работа утре, и че всеки мъж трябва да умее да се защитава. Макар да признавам че това което научих от англосаксонците ми помогна повече в кариерата от това което научих в Русия, за мен е ясно коя от двете култури е по агресивната. Дори да знам само това и без да имам друга информация, за мен е ясно че англосаксонците напират а руснаците се защитават. Българският манталитет е много подобен на руският в този случай. Погледнете и как Русия е стигнала до тези размери и после сравенете как Англия има САЩ, Австралия, част от Канада и други места. Много от руската територия е придобита по желание на местните дори когато Русия е отказвала молбите им - като Казахстан и Украйна, или по смешни начини като Амур и региона около него: "Завладян" от 15 руски каторжници които са я подарали на Руският Император с цел да им намали присъдите, а той вместо това ги наказал защото му носят още една територия за която трябва да мисли и да заселва с хора. После сравенете с Англия която е воювала с всички аборигени за територията която е завладяла и до колко знам, нямат ЕДИН случай когато някой ги е помолил да се присъединят към тях. В личен план, английският подход е по добър. Рядко в работата или бизнеса някой ще ти даде нещо...трябва сам да си го извоюваш! Но в международната политика, това води до войни и конфликти. Русия, както и България, не са от най агресивните държави. Да, имат своите моменти...Русия с Кавказ или Финландия, или България през 2-та Балканска, но като цяло ние сме народи които ставаме агресивни само ако сме провокирани.

Псевдонаучно "изследване" ...

Куп лъжи. Руслямска държава е водила 347 войни откакто се е появила през 1300 година. Многократно в нападала Европа. Окупирала е Жечпосполита, Полша, Финландия, Бесарабия, Крим, Кавказ и т.н. защото не са искали територии ли бе боклук лъжлив? Когато Китай губи опиумните войни Англия получава Хонконг за 100 г. и го връща. Руслямска държава заграбва Владивосток, тогава с китайско име Юнминчън. В Хонгконг китайците си остават и това е най проспериращата част от Китай, Във Владивосток китайците са избити и прогонени "мирно и неагресивно". Десетки хиляди индианци са избити от "мирнирте" руслямци в Аляска и западното крайбрежие на Америка.

Вижте какво сте написали Ракетата пада на архипелага 24 минути преди старта си. Ха-ха-ха ракетата паднала преди стар

Неуспешна валидация на recaptcha! Гогов ми забранява да коментирам неговите шедьоври... Защо бе, момче?! Да не взема и аз да хвърля 50ст по ракетата, която била паднала преди да излети ли? Ах колко сме докачливи....

Не се впрягайте на руските тролове-диверсанти. Това не са българи, а целта им е да внесат разединение и съмнения в българите, че видиш ли, целят народ е с Россия и... против България! Искат, освен това, да посеят страх от военната мощ (бутафорна, измислена, пропагандна) мощ на азатската кочина, която в действителност безнадеждно е изостанала във всяко едно отношение - военно, научно, технологично, като икономика и финанси... Пълен банкрут на тяхната феодално-разбойническа система! От другата страна сме ние, съюзниците от НАТО, даващи над 70% от световната мощ, над 90% от научните постижения, извор на всички най-съвременни технологии, благодарение на което разполагаме с най-доброто, най-качественото и най-съвременното въоръжение. Просто сме несъпоставими!

С какво разполагаш ти бе, сополанко?! Ако беше ходил в казармата щеше да знаеш с какво разполагаш! И дано не ти се налага да се убеждаваш колко е "изостанала" Русия във военно отношение!

Ле-ле, още един експерт по военните въпроси, "служил" в КЕЧимерията! Хахахаха!... Знаете ли, когато почвате да коментирате как другите не били служили, чак се срамувам, че животът ми е преминал в армията. Разликата е, че ако аз веднага съм изхвърлил зелените чорапки и якетта без пагони, вие продължавате да си ги носите и днес, превърщайки се в един вмирисан и надупчен от преносване зелен чорап.

И като поверим един ден всичко на изкуствения интелект, какво става

При сегашният курс на долара САЩ не могат да започнат мащабна война с Русия, евентуално и с Китай, защото ще фалират, още преди да я започнат. САЩ държат лостовата система на световните финанси и могат да манипулират своята валута, дори и повечето чужди. Ако са убедени, че война с Русия ще има, те ще започват агресивно понижение на курса на долара поне с 20 - 25%. По това ще разберете, че се готвят за война. До момента курса постепенно се покачваше, заради намерението на ФЕД да повиши лихвите, но иде ли война силният долар значително оскъпява производството на оръжия, както и воденето на самите бойни действия.

Как пък то измисли. Глупост.

Скрий се, поварски нещастнико и си огледай скъсаните шалвари! :) Съюзниците от НАТО представляват И притежават над 70% от световната икономика и над 90% от научните постижения, способстващи за появата и развитито на най-напредничавите технологии, познати на човечеството! С тая пропаганда можете да си припявате дорде гълтате битовата химия, наместо алкохол!

Статията е пълна боза! Четиво за малоумни написано от малоумни.

По време на Карибската криза Жаклин пита Джон - Никита/Хрушчов/ има ли внуци? Джон отговаря - Да. Жаклин - Тогава война няма да има. А сега - Байдън има ли внуци ? Или поради старческа деменция и сенилност е забравил ?

Байдън е само няколко години по-стар от ботоксовият педофил от кремль!

Байдън е доказан педофил с ботоксов задник

Байдън има пластмасов задник. Знам от сигурно място

Байдън не помни колко внуци има и как се казват.

На наркуманцити и туркуфилити тука туй ши им бъди последната вуйна. Ултиматума цъка. Изгорелити колиби ши са им са най малкия прублем.

раССССия требе да разположи ракети в Канада или Мексико, проблема е, че димящият Кузя няма толкова въглища да доплава до там ...!

Янките са много страхливи. Американският министър на отбраната Форестър скочил през прозореца на кабинета си при команда - Руснаците нападат. По - нататъшната му съдба е неизвестна хе хе ...

Тъп путлерастки трол сипе легенди и лъжи на килограм. Няма такъв случай. Има легенда за генерал от запаса нямащ нищо общо с министерството на отбраната и то когато е скочил никой не е имало около него и е намерен часове по-късно.

М дааа и един мормот завива шоколада в станиол !!! Хахаххахахахах баси вицовете !!

Carthago delenda est Картаген трябва да бъде унищожен. Който разбрал, разбрал. Тази дива, азиятска деспотия няма да спре да трови света, докато я има.

това ибриците на америслямска държава са най-противните плужеци във Вселената. Наляво викат 'black lives matter' а надясно са готови да избият 140 милиона бели в православна Русия.

"Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си." - от тук ми става ясно, че или ракетите на янките падат преди да са излетели или имат технология която ги телепортира в мишената без да бъдат изобщо изстрелвани. И остана и последния вариант, драскача на статията не гледа и не осмисля изобщо какво пише!

Е ти откъде мислиш, че вече има израз "Гоговизъм"...?

"Ще минат много зими и лета, на земята няма да покълва и коренче, ще са се отправили хората тогава с кораби нагоре, нагоре - към тъмнината, в търсене на боговете... защото на Земята няма да е останало нищо за заграбване, нищо за делене..." Цитат от една книжка - фантастика

Ограмотете ме: Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си. Това, дори чрез закона за относителността на Айнщайн, не мога да си го обясня. А относно разжалването на Станислав Петров -какви са тия засукани, изсмукани от пръстите обяснения? Щяло да бъде признание за н'ам к'во си, щяло да бъде ... Този офицер, просто се е проявил като предател. Не бил изпълнил протокола, който сам бил създал... Интересно, защо не е предаден на военна прокуратура? Имал ли е изобщо правото, да залага на личната си преценка, сигурността на държавата си, в опазването на която се е клел, включително с цената на своя живот да брани? Ами, щом такива свръх интуитивни типове, могат да ни бранят без техника, защо харчим милиони и милиарди за разработване, създаване и внедряване на каква ли не техника? Направо да назначаваме врачки и гадатели. Пошло, много пошло правене на политика, от едно елементарно предателство.

Руснака не е наказан... повишен е, просто защото никой, особено този тип военни, не разчита само на една система, в цитираните в статията случаи е сработил само един тип от системите за предупреждение а останалите не, това е и причината нито американците нито руснаците да се панират а просто да изчкат. Останалото са журналистически "допълнения".

Статията така или иначе е подвеждаща, но ДОБРЕ, че на такива позиции се избират хора с мозък, а не уставняци като теб.

"...че ракетата се е насочила към островите Шпицберген, а не към Русия. Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си." В статиите на Гогов ракетите падат преди старта си.......

"Офицерът решава да не спази протоколът..." протоколА, Гогов.... Гогов, ти пълен и непълен член на случаен принцип ли слагаш?

От трийсе години се говори за езикова реформа и нищо !

Не си разбрал. То, членЪТ, на друго място го слага. ВНе в писмените си смешки.

2022-01-25 10:55:32 абе (нерегистриран) Като нашите златни F-16 ли?! Тия същите дето ги платихме накуп, а ще ги чакаме както се чакаше за Лада през 80-те!!!

Защо не натисна бутона тогава? Ами сега 111те в света ме стресират три пъти на ден по едно !

"ракетата се е насочила към островите Шпицберген, а не към Русия. Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си." Ебасимо!

И двете империи са пълни с ненормалници, трябва да се разпаднат на малки държави да може да си отдъхне света от тях.

Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си ЧУДОВИЩНО!!!

Яка параноя са имали, да се изплашиш от норвежка ракета. Компютрите им били засекли нещо, ама какво!?!

Ядрената война няма донесе хубво на никой обаче едни изроди отвъд голямата локва ще получат най-накрая това което причиняват на цялото земно кълбо.

Русофилите сте боклуци.

Анадолски циганин

докато ФАЩ не бъдат изтрити от лицето на земята мир няма да има. От както съществуват са винаги във война срещу целия свят, но никога на собствена територия... все Виетнам, Сирия, Либия, Югославия, Германия, незнам още кой.. е разбира се и Китай и Русия.. както и Северна Корея.. са им виновни за нещо

Дебилен русофил си ти.

що, бре, малоумен трол скапан.. не ли вярно... някой някога да е нападал ФАЩ??? Те случайно да си седят само в тяхната територия??? Или са избили милиони по целия свят

А докато такива русоробски празни чугунени кратуни има в България - все ще сме бедни и последни!

СССР отдавна вече го няма. САЩ останаха. А колко вече са ми писнали всичките вече.

Село Стара Гута в Украйна е на 510 км от Маскве! А Питер е на море! Може да се синхронизира едновременна атака с неконвенционално ядрено оръжие едновременно през ядрена подводница в Балтийско море и установка с крилата ракета в Стара Гута! Асет на ЦРУ трябва да потвърди само, че правителството на Русия е в Москва! Така войната щв протече за 5 минути и с цената само на 10 млн изпепелени руски мужици Света ще се спаси от руската заплаха веднъж завинаги!

дано и в пентагона не са такива малоумници като теб. Очевадно не са, щото то ако беше толкова лесно отдааавна да са го направили. Как пък никой не се е сетил бре.. .брех, че военен капацитет имало в дир.бг.

Ако Путин продължи с агресията си като нищо и Пентагона ще се сетят за този вариант.

Каква агресия бре малоумник... да виждаш руски войски на 10000км. от Русия до границата на ФАЩ???? А обратното? Кой точно е агресора?

руските посейдони ще потопят крайбрежните зони на САЩ-то и без това само таз има живот и население , за да ги заличат .А вътрешните прерии на дивия запад на САЩ къдено епусутош , ще са ударени от авангард с ядрени бойно глави -просто да не може който е останал жив да се насочи там.Това е другарю фатмак.Другото са въжделения и полюции.

Руските посейдони са още на чертеж и дори няма тестов образец. Анимацийки има в нета, но с анимации не се потапя крайбрежие.. освен в анимацията!

Това изречение ми е любимо: "Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си." Яко! "Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си." Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си. Тя пада на архипелага 24 минути преди старта си.

Убит американски башибозук .Спасено дете

Всички кучета виеха цяла нощ, децата плачеха и се напикаваха, а оттатък в спалнята нещата между мама и тате нещо не вървяха ритмично....Голям ужас беше. Но добре, че на изток имат поне един мислещ, оказало се е достатъчно. Дано и днес го имат, че иначе лошо със среднощните напикавания...

Сега е времето на палавото джудже, скачайки от масата на пода в ръката си с копие (клечка за зъби)

Време е най-накрая да приключим със сибирският мордор! Два нюка по един в Питер и Макве и бай, бай болшевики! :)))))))

аре ве фатмак кво правиш още тук, стягай мешката и бегом марш в Украйна да бориш лошите болшевики

ДИР, какво намеквате с тази статия?