17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най гплямото чуди на това джелезо е,че при минус 40-50 градуса навън,си ходиш във кабината по потник и долно бельо.

По-важното е , че преди 102 години "Аврора" стана първия разбивач на капитализма.

Е, и? Те и първи изпратиха човек в космоса, но после загубиха надпреварата с янките, които се разхождаха по Луната шест пъти за пет години :) Важното е как финишираш, не как стартираш. Империята на московските капути се срина като стар кокшарник при нашия Горбачов (да иляди), докато САЩ продължават да загниват, ставайки по-силни :)

Сигурно затова сега НАСА купува ракетни двигатели от Русия.

В СССР цивилен кораб? Там нямаше нищо цивилно. "Цивилното" беше само прикритие, зад което стоят военни намерения. СССР беше най-милитаризираната държава в света, като Русия е нейният наследник и в това отношение, но отстъпва в момента на Северна Корея.. Всъщност военен ледоразбивач няма. Точно "цивилните" такива пропавят пътя за военните кораби.

винаги са били на десет години пред краварските такива,и затова сега се печатат пари в огромни размери,за да се покриват ненужните трилиони фърлени във военните провали на краварите,за милиардите на наса дадени на мошеници да не се споменава,че някои хора пенясват

там беше викаш?

Дада, какво ще кажеш за първият атомен реактор за производство на ел. енергия? Пак ли е бил с военни намерения. Да направят първата атомна бомба за военните. Опа грешка те вече САЩ са направили две бомби и са ги взривили над Япония. Изостанали са руснаците.

И това е станало точно в полунощ! А преди това е бил тиква, която се е превърнала в атомен ледоразбивач.

И е строен и в СССР и в Русия. Гогов е великан.

Бойко ли!