Предизвикателство за 10-годишни снимки във Facebook има скрита цел

Масовото публикуване на снимки тип „преди и сега“ може да бъде използвано за обучение на изкуствен интелект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еееех ДИР, вече дори не пишете защо триете коментари, защото критериите ви за триене са необосновани и стават смешни на моменти. Явно имате заложена норма. Определен процент от коментарите под статиите, трябва да се изтрият.

фейсбук "Защот съм хейтър от класа и патриот съм на маса...." :)))

фейсбука е една от големите злини на нашето време, защото даде поле за изява на всякакви тъпанари и слабоумници

Те тъпанарите и слабоумниците и преди си намираха полета за изява. Но сега фейсът ги събра накуп и почнаха да се подкукоросват един друг. Винаги се е намирал някой да направи някоя изцепка. Но досега другите му хвърляха по един укорително-пренебрежителен поглед и мухльото се кротваше в ъгъла. Сега с фейса все се намира някой (по-често някои), дето да му кажат колко "суперска", "свежарска" и/или "куул" е последната му простотия. И вместо да се кротне, тъпакът се чувства оценен, окрилен и дори вдъхновен за нови висини на простотията и простащината си. И най-лошото - става имунизиран срещу критика. Мигар всеки критик е просто твърде ограничен, за да схване "гениалността" на изцепката.

ми то това е съвсем очаквано - ако потребителят не плаща за даден продукт или услуга които ползва, най-верояттно не е той клиента, а е част от продукта, който се продава на истинския клиент...

Илон Мъск предложи да купи фейсбук и после да го изтрие....

за къф ми е да качвам снимка като не са ми платили за това? Фейса е мърша, вече понамирисва на спарено, не е като 2009 година.

и ти

То това е ясно от години насам, Захаринчо и компания събират данни за обучение на AI-ta както и продажбата на данни генерирани от потребиелите на ФБ на разни компании, но това е прогреса на човечеството този процес не може да се спре ще видим до къде ще ни докара всичкото това.

засега добре ли ни докарва? не мисля