Пренесоха седалката на Марк Рубио от повредения "Союз МС-22" на кораба "Дракон"

Предпазна мярка в случай на авария като част от плана за връщането на екипажа на МКС на Земята

Обратно в новината

Коментари - Пренесоха седалката на Марк Рубио от повредения "Союз МС-22" на кораба "Дракон" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди разни тролове да започнат да приказват глупости от рода на "бракувана руска техника", ще ви уведомя, че руските и американските специалисти установиха, че става дума за: МИКРО МЕТЕОРИТ, който е пробил охлаждащата система от външната страна.

Да бе знаем, ту метеорити удрят съюзите, ту някой ги бил друпчел с дрелка, ту Звезда се разкапвала понеже е велико руско постижение, ту новият руски модул се блъсне в станцията... Ма как веднъж не се случи нещо с другите модули и кораби бе? Що все с руските? На това имаш ли отговор?

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Ами руските модули имат двигатели и поддържащи системи при навлизане в атмосферата когато всичко около капсулата става плазма. Другите модули са само едни варели. Даже последните които пратиха нямат ламарини, а са едни надувни дюшеци. Какво да им се развали тогава. Допълнителните модули ако си забелязал дори нямат собствено електро захранване. Ползват батериите и фотоволтаиците на основния модул.

Дано оцелеят!

Изхвърлете му и седалката, и останалият багаж в открития космос!

И аз искам така от Ладата да си преместя седалката в Бентли.

Точно уплатнението пробил. Аре бе... вЕрно ли?

И от това по-умен ли ще станеш?

Руснаците прави ли ще пътуват? :)))

Може, но освен майка ти и ти трябва да започнеш да лапаш патки и да даваш "в онова място". И пак не е сигурно, но поне има шанс след 20-30 години...

Корабът Союз е модел 1963 г. Нещо модернизиран, нещо фризиран, ни си остава 60 годишна барака. Като се вземе пред вид , че в Русия са останали полуграмотни инженери и работници пияндури, качеството на изработката, даже на космическата техника е ниско. И може би и ембаргото допълнително влошава нещата. И самия факт че им трябват три месеца да подготвят резервен космически кораб за спасяване на хората говори за пълната технологична немощ на Русия.

Аре ве сериозно ли? Драконите били надуваеми и нямат двигатели, казваш? Западните модули не се блъскат в станцията понеже нямали двигатели? Малеее....

Прави си. Руснаците са изостанали. Добре че са европейците и тяхната космическа станция да приютят бедстващите руснаци. Добре че е българския модул и апаратура да изтегли на буксир ръждясалия руски кораб. Добре че Германия, Франция и Англия изпращат всеки месец по няколко ракети та да доставят ресурси на разпадащия се руски модул. Мда..... Добре че Европа е космическа сила че иначе...... ....... хора като теб са смешни в омразата си. Ако те питат защо мразиш руснаците, едва ли ще кажеш. Ако кажеш че е заради Украйна и те попитат какво се случи преди това, едва ли ще отговориш. За теб събитията почнаха март 2022, а това са само следствията и събития от преди 8-10 години. Ни ти откъде да знаеш

А сещаш ли се, че всичко с което хвалиш руснаците, не е построено от Русия, а от СССР. И не - Русия не е СССР, а само част от него. А сещаш ли се, че от както СССР го няма, Русия не е направила нищо? Всичко което ползва е наследство от СССР. Е ако го махнеш Русия никъде няма да лети. Нито ще има станция. И т.н. Та като си хвалиш Русията, не се хвали с постиженията на СССР.

От ясно,че САЩ и Русия си потдържат приятелски отношения.Само дето забиха ЕС в г..а на географията.Урсула трябва да умре б.оклу.ка и смачкан!