Препоръките на учените против тежък новогодишен махмурлук

Няколко прости съвета могат да предпазят всеки от неприятно посрещане на първия ден от 2022 г.

Обратно в новината

Коментари - Препоръките на учените против тежък новогодишен махмурлук | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си гледайте научната работа и не се месете в живота на хората. ще пия що си сакам.

Стоянчо, моята изпитана рецепта е:Вземаш чаена чаша. Слагаш три чаени лъжички нескафе. Три чаени лъжички мед. Доливаш чашата със зелева чорба и я подгряващ в микровълнова фурна почти до завиране. Пие се на гладно сутрин. Проверено.

"Най-доброто средство срещу махмурлук е въздържанието от алкохол." ( Гогов, мислител и мъдрец)

Това са го установили руските учени от Магаданския Научноизследователски Институт, нали? Знаех си аз! Имат богат личен опит в борбата с махмурлука руските учени!

ежте, пийте и се клецайте, че политическите изроди по света и у нас са ви приготвили яко гнус и за следващата година. А наздраве и умната! Не се трепете като се напиете един друг, а трепете боклуците дето ви яздят.

Баща ми винаги слагаше нарязано на тънки резани твърдо сварено яйце в зелената салата и без да беше учен чак толкова. Водката аз я жула винаги класически с подсолен доматен сок с малко черен пипер в него. Домата, както знаете научно си е плод, ако че народа масово го смята за зеленчук.

Умен е нашият професор доктор Тодор Кантарджиев! Жули яко водка с доматен сок и така бори коронавирусните инфекции! Доматеният сок съдържа ликопен пак според него.

И си намажете задника с люта чушка,така ще стоите по-малко на масата!!!

тия препоръки си ги ръчнете........................знаете къде,неска си пие като за последно,утре като за раждане на новото,нова годин е ей пустиняци,яжте пийте и се веселете че оня с еврейските роги ви чека да ви ваксинира