През 2020-а Фейсбук планира да пусне собствена криптовалута

Марк Зукърбърг е имал среща с управителя на Банк ъв Ингланд (Bank of England) Марк Карни по темата

Обратно в новината

Коментари - През 2020-а Фейсбук планира да пусне собствена криптовалута | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се - да пръдна ли, да се смея ли...

Тия не могат да опазят данните на потребителите си, включително и потребителските имена и паролите им. Криптовалутата им ще е същия провал.

По принцип термина "крипто валута" се използва за децентрализирани валути които никое правителство или банка не може да контролира. Ако фейсбук валутата е координирана с федералния резерв и централната бака на Англия и изцяло под контрола на една единствена частна фирма значи не е никаква крипто валута. Термина „фейсбук купони“ ще е по-подходящ в случая.

а през 2021 Цуки няма ли публично да се изака?

Фейсбук си заминава бе глупаци, вече дори и рекламите не вървят, а групите и страниците ги направихте непотребни.

Да сте чували за скандала със Starbuck и cofeeMiner-a закачен в тяхната страница. Зуки ще направи същото нещо, но Вие (запалените Фейсбукъри ) доброволно и информирано ще му предоставяте ресурсите на вашето РС за да копае криптовалута. Колкото повече висите вътре, толкова повече от новата валута ще придобива Зуки. Както се казва "На печелившите - честито".

освен това ще знае за какво харчат парите си, овцете

ей, не се нагуш този

Фейса вече е тотално дискредитиран! Кой ще му ползва на тоя шушляк крипто стотинките???

"Ще ви кажа как станах милионерин, ако 100 милиона души от вас ми изпратят само по едно доларче..."

Огромната маса оф идеоти не прави разлика между централизирана критовалута, централизирана финансова система, и де-централизирана. Затова и обукрването и последващата идотия, как сега Цукерчо ше ви напраи богати, а той си прави вътрешна централизирана банка, ама отде толко акъл. Сека валута мое да бъде, това е примка за неграмотните. Отваре си банката, и един ден, като се набутът вътре в централната му еврейска банка, едни идеотчета кату вас, и опаааа! дърпа цукалото и водата флашва, и вие барабар с хартийките си, навън.... Доде има балаци, ке има и терикати.

бОли ме п...ката!

Валутката ще се казва "едно цукърбъргърче" с дръпнати очички... (като жена му)

"Криптовалута в тестов режим." Глупости на квадрат. мрежичката на цукибуки отива на боклука въпреки медийните напъни на разни телевизии да я рекламират уж без да искат.

Фейсбук ще пусне криптоКУКА- за шарани.

"Банк ъв Ингланд" Кажи честно и то на 24 май...

Английска Централна Банка, ама нема нищо английско в нея. Баш си е централна еврейска и лична собзвеноЗ на Ротчайлдс. барабар со Ситито. Лична неприкосновена частна собственоЗ на Ротчайлдс, държава у държавата, както е ватикана у Италия. Саму куманяги кату теби четът откровено куманиЗка литература и още не знает кой е еврейския соПственик на Ситито. Крсътено е за глупци кату теби, да вервът, слепо.

мухахах, познайте Виза и МастерКард колко вдъхновени ще са. Направо ще умират от кеф. Това е обречено на провал, още от сега!!!