17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8 самолета струват 400 милиона. !6 самолета 800 милиона, 24 самолета струват 1,2 милиарда. Направете сметка колко самолета щяхме да купим с 2,2 милиарда, а купуваме само 8 бараки от американците, но комисионните.....

Оттук оттам се появява информация, че първите чужди армии, които ще придобият Су-57 са тези на Алжир и Азербайджан...

А защо ни е да купуваме руски боклуци? Ти Лада ли караш?

Ама азерите и армия ли имали?

Още ли си на опорки от преди 10 месеца - а вземи малко опресни страницата

ще внедряват самолетите в Сибир. Преди няколко дни внедриха един, успешно беше.

Имам Москвич. Карам го само с руско масло и бензин. Руското масло е най-смазващото в света, смазва двигателя както Сталин смаза Хитлер. Имам часовник ракета, който е най-бързият в света, както и хладилник ЗИЛ, който, като всяко руско изделие е рекордьор. Постига рекордно високи температури. Гласувам винаги за КПСС и искам световната революция да победи.

До Гошо, Ти си с промит мозък,за теб и хапчетата са безползни!!!

Първо трябва да ги произведат, ама липсвало лепило ш кортон, защото за стелта трябва да са вносни-сносни от САЩ!!!

е подписал за 40 броя преди 10 дни .

отново ли, както всички поръчки за Ростех ще минават през офшорната фирма на щерката на Чемизов и щерката на другия директор на Ростех? Офшорка в КИПЪР. Щерката на Чемизов е ФРИЗЬОРКА. ФРИЗЬОРКА чрез офшорна фирма в КИПЪР върти търговията на Ростех. Вставай страна огромная...

Е нали го внедриха вече в земята успешно. Още ли там ще внедряват? Да вземат да си построят кораб за полагане на газови тръби вместо да се занимават с глупости и да трепят хората си.

Халал да им са руските ръждясали тенекии.

циганин,имат петрол и газ,и са муслими

На кой му дреме за пропадналата мадър рашка? И Щатите, и Китай са икономически суперсили, за разлика от пропадналата Русия.

Арматата внедриха ли я - или след като механик-педаловъртячът получи инфаркт преди парада - още я теглят?

През септември първият самолет трябваш да мине на държавна приемателна комисия. Все още не е минал. Междувременно един падна и сега ще сменят системата за управление. След това изпитания на новата система. За следващия септември ще има нова приемка. Ако пак не падне някой прототип.

"Една бройка от Су-57 струва около 50 милиона долара - два пъти по-евтино от F-35 Lightning II." Има защо, има - първо, не е все още 5-то поколение, а 4++, второ - "стелт"-а му не е много стелт, даже е само малко стелт, понеже видимостта му е над 450% от тази на Ф-35. А Ф-35 за страните, които участват в разработката струва малко под $80 милиона. Останалите го купуват по 100-130 милиона.

Да, а един мармот завива станиола в шоколад.

Под всяка подобна статия чета коментари и се убеждавам че българина е невероятно тъпо парче, и съвсем закономерно е най бедният, слабият и изчезващ народ не само в Европа но и в Света! Каква е тази тъпотия непрекъснато да се мисли за Русия чрез комунизма и Ладите? Не може ли да мислите? Русия е над 800г...едва 70 от тях е прекарала в комунизма или под 10% от съществуването си! Това е все едно 60г да си работел счетоводител, 5 като продавач на обувки и да ти викат обущара :-) Няма логика! Те са били ЗНАЧИТЕЛНО по дълго време Царската Държава от колкото каквото и да е било друго. Ако ще ги обиждате, обиждайте ги на Царе и Императори! После, руската военна техника е скапана или що правят само ракети а не айфони. Ами...то е елементарно. Държавните сектори се занимават с военни разработки и продукция...частният сектор се занимава с айфони, чушкопеци и хладилници. Американското правителство не е измислило и произвело айфона и маратонките Найк...нали? Като ще сравнявате, сравнявайте както трябва: Продукция поръчана и ръководена от Американското правителство с продукция поръчана и ръководена от руското правителство (обикновено военната индустрия). После имате Американският частен сектор, срещу руският частен сектор. Там имате неща като айфони, чушкопеци и хладилници! Обективно погледнато, на този етап Руската държава се справя добре в проектите с които се занимава и на моменти по добре от проектите на Американската държава. Руският частен сектор (с които имам опит) се справя прекрасно на собствена територия. Ако изглеждат по слаби от Американският частен сектор, е защото руският започна сравнително от скоро и имат достъп до значително по малък пазар.

ПЪРВИЯТ от първите най-несравними изтребители на света го получиха катеричките в тайгата. При това без да се редят на опашка и напълно безплатно. Коледен подарък от един Владимир. Що се отнася до цената ... не знам. То и индийците произвеждат някаква малолитражка май беше "Тата" на цена около 1000 евро нова... Ама Европа (кой знае защо?) не е залята от Тати. Предпочитат VW, Пежо, Опел, Рено, дори Дачия. Впрочем от чудесния Су-57 се отказаха въпросните индийци, защото просто не е изтребител 5-то поколение...

Слуховете за Алжир и закупуването са че 14 бр. СУ57 и 14 бр. СУ34 за общо 6 милиарда долара. На брой излиза малко над $214 милиона.

Така е. Прав си. Корупция има навсякъде. Къде с дъщерята на Чемезов, къде със сина на Байдан.

Това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Русия е едва на 500 г. Китай на 5000, а САЩ са на около 250. Американските самолети, ракети, танкове и т.н. се правят от ЧАСТНИ КОРПОРАЦИИ, а не от държавни предприятия. Може и да греша, но всичко в САЩ е в частни ръце - от ядрените централи през железниците до кварталните магазини. НАСА не е производител, а само възложител. Големите открития от средата на 20-век т.е. след проекта "Манхатън" са направени в лабораториите на големите фирми, а не в университетите. В Русия всичко започва да се скапва при Елцин, а Путин само ще довърши малкото останало. Всъщност в началото на 90-те като БВП и много други икон. показатели Русия и КНР са напълно съпоставими. Но в Китай царува истински ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ, а в Русия (подобно на една друга славянска държава) царува КЛЕПТОКРАЦИЯТА на мафиоти-ченгета-олигарси.

Като имаш предвидш, че руските заплати са само 50х по-ниски от американските... Само 2х по-евтин от F-35 да се чудиш, защо е толкова скъпо Су-57-то....

Сега трябва и по небето да се оглеждаме като ходим навън. То не беше гларуси да ти серат по главата, гарги сега и падащи руски хвърчила.

оглеждай се и за някой боинг или ф35 че напоследък бая попадаха,и ако чуеш нещо да скърца ф22 ще да е,нали имат ръждичка

Няма опасност от падащи самолети. 737 MAX го забраниха. Шефа го уволниха. Синдика който ще закрива фирмата го назначиха.

живееш с тая новина набор на кючека ти пред великата порта

От 7 години не са ти сменяли репертоара, другарко! Не ти ли писна?

Между левове и долари разликата е чуствителна, затова чисто по путлерастски плямпаш само числа без реална съпоставка. Освен това Су-то е 50 милиона долара за руслямската армия, без оборудването и въоръжението. За Алжир примерно цената е над 215 милиона долара за бройка. 8 такива самолета щяха да ни излезнат 1,7 милиарда долара или над 2,9 милиарда лева. А сега вече сравни с 2.2 милиарда лева.

Те вече внедриха първия в земните недра.

2 пъит по евтин от F-35 и 3 пъти по-еврин от F-16 block 70, които закупихме ние. Казвам "закупихме", защото цялата сума от 2,5 милиарда долара вече е преведена, макар завода за производството на F-16 block 70 още да не е построен. И после боко-тиквата обвинява Радев, че не бил в час !

много е добър. за това никой не го купува. Дори руснаците на са вълна ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ... а рекламата върви от 5 години.

Кога 2 милиарда лева станаха 2.5 милиарда долара? Защо Алжир ще купува 14 Су57 за над 3 милиарда долара?

А тъпите козацки добичета повтаряха мантрата на Обонго Тропикал Мънкис: Русия е фалирала! Русия е фалирала! Русия не може да си позволи нови оръжия.. Нови оръжия като Су-57...Русия няма технологии...А се оказа че говедарника Америка е с десетлиетия след Русия в почти всички важни технологии. Като се почне от ядрените технологии, мине се през ракетните и се стигне до лазерните и хиперзвуковите..И това въпреки, че кравите през 90 години на миналия век откраднаха една камара руски технологии при разпадането на СССР..Дори жалкия им дефектоносец Ф-35 за 2.5 трилиона долара, си е едно жалко недоносено копие на Як-141. Това дори кравите си го признават, само тъпите слабоумни козаци не! Просто факти.

А два милиарда долара, а дори и повече. Сега ще купуваме и някви корита за милиарди за да може Бат Гойко да си лапне още парички

Наистина много мащабно започват - цели 2 броя от новия ПАК ЩЕ/Су-57. С тенденция, че до края на века ЩЕ станат 76.

Ми то и говедарския Ф-35 го правят вече половин век има няма 40-50 години....И едвам едвам почнаха да го произвеждат, и му трябваха близо 10 години за да може дори само да стреля с оръдие!!! А като изкочиха десетки дефекти каква паника настъпи, и трябваше непрекъснато да го спират от полети след всеки проблем.

Разбира се, че сте прав! Русия произвежда мащабно по 2 броя безаналогови Су-57, като и те ЩЕ са готови 2020 година (може би). Не като жалките говедарски Ф-35 с едвам едвам започнато производство от мизерните 475 броя, доставени само в 9 страни и вече участвали в бойни действия. Като стана въпрос за позорното неумение на Ф-35 да стреля с оръдие, къде можем да видим как стреля Су-57, или ясни кадри на негови ракетни пускове. Уверен съм, че превъзхождат всичко което може Ф-35 и руснаците ги крият, за да не започнат американските пилоти и авиоконструктори да се самоубиват от отчаяние като ги видят.

Мада раша е номер 1 във военните истории, всичко друго е много или по-зле

Хайде да си говорим истината... по специално за Индийците! Индия се отказа от проекта ПАК-ФА (Не от СУ-57) защото по проекта ПАК-ФА се предвиждаше и разработката на двуместна версия за Индийските ВВС, а работата по тази версия беше блокирана от руснаците, защото той, за тях беше второстепенна. Просто индийците се опитаха да извиват ръцете на руснаците, не им се получи! Само да ти кажа между другото че ако СУ-57, не е-то поколение изтребител, то Ф-35, трудно се класира за 4-то (само преди няколко 2-3 месеца един ТУ-160 с лекота надбяга няколко Ф-35), просто защотото първо в безфорсажен режим по смъртно не може да достигне свърхзвук, да не говорим че дори като го достигне може да лети на свръхзвук максимум 11 мин (просто конструкцията не издържа повече) . Между другото оправихам ли ми нашлемната система, че не показваше даже вярно данните за височина на полета, да не говорим, че посмъртно не можеше да извърши прицел. За катапулта да не отварям дума, че според пилотите имат по-голям шанс да оцелеят ако останат в падащия самолет от колкото да се опитат да катапултират...

Боже, боже... виждате ли хора, до какво води, злоупотребата с боярщник...

Щом не можеш да запомниш 1 число и разликата между долари и левове в първи или втори клас си? Учудва ме, че за възрастта си пишеш правилно.

ех , как сами лъсвате колко сте тъпи , червени тролове : Manufacturer Lockheed Martin Aeronautics First flight 15 December 2006; 13 years ago (F-35A) Introduction F-35B: 31 July 2015 (USMC)[1][2][3] F-35A: 2 August 2016 (USAF)[4] F-35C: 28 February 2019 (USN)[5] ето ти малко от Укипедия - първи тестов полет 15 дек. 2006 г. , хич да не е преди 40-50 год. , нали ? От 4 год. се внедрява с над 470 бр. доставени самолети.......съпоставимо почти колкото "76 бр. евентуално в близките години "

Руските чудовища отново готвят оръжия за да избиват хора.

Лети, лети.........!

Ватенките освен да крадат територии и да избиват хора друго не могат. Знам-ще кажете че могат да се напиват като свине но това не се смята защото е генетично.

През последните 30 години жертвите на "демократизацията" са милиони. Унищожените семейства и човешки съдби са десетки милиони. Унищожените мечти и надежди за светло бъдеще са стотици милиони. Но, не Русия е причината за всичката тази мизерия по света. Виновниците са САЩ, подкрепени от Англия, Франция, често и от Канада, Германия ...

Че кой не пие? Абе ти да не си от тия комсомолските секретарчета от нафталина дето само с чай се наливат