При търсене на идиот в Google излиза Тръмп

При търсене на изображения за идиот в търсачката излизат предимно снимки на Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ЗА БОРИСОВ В GOOGLE.BG. И ПАК ЩЕ Е ВЯРНО!

А при търсене на български , излизат Борисов, Плевнелиев и професор Вучков !

Да,но не е е точно така!За Борисов снимката е от статия когата звънял на министрите си нощем,докато за Тръмп към всяка снимка има различни статии от американски анализатори,ерудирани хора,които не са активисти

Това говори много за нивото на идиотите от гугъл. И между другото - ако потърсите нещо за болестта или лудостта на Кица гууглето ще ви извади само тъпи безмислици, всякаква реална информация е изрязана.

А като се търси на руски, излизат снимки на путин. Двамата са си идиотос лика прилика.

а ако се търси на бългатски излиза твоята снимка. Гуглето си знае най-добре

Потърсих, използвайки google advanced search, да прецизирам езика да е руски. На първо място излиза кметът на Киев Кличко. После има доста линкове, свързани с едноименния роман на Достоевски. По някое време излизат Порошенко и помощника на жабата (дето пукна). Путин не видях.

Е да,де какво друго да излиза,човека си го заслужи одма!Навсякъде забърква каши,ненормална работа!Последната му изява беше плачевна за реномето което носи!Кисиджър е той си е руски агент,та няма друга работа,освен да го набута да се покаже на " иди.т",или го е надценил,но не ми се вярва!То не е нужно да си противник да не видиш на какво прилича!Но не е добре,то няма и политика,само бъркотии!

Всички велики хора са били идейни, тоест идиоти. -Да сте чували вицове и анекдоти за напълно неизвестни никому личности.

Само не обясни кое му е "великото"?

кравакия е пред тотален разпад.40 милиона са на купони,30 процента от населението е неграмотно,негите и латиносите са над 50 процента-а там в тези среди повечето от тези си изкарват хляба с продажба на наркотици и престъпления.

При търсене на "идиот" на кирилица, Тръмп далеч не е първият избор.

При мене на първо място излезе Бойко Методиев Борисов. Ха- ха-ха Това гоогле май много познава.

Така е. Обаче пък първият не-Тръмп, който се показва при търсене на "idiot, е Алберт Айнщайн. Малко по-надолу се показва Марк Твен, с цитата: "Представете си, че сте идиот, и че сте член на Конгреса... но пък аз се повтарям..."

Този "идиот" ще бъде преизбран за президент за втори мандат. За по-непосветените Тръмп свали корпоративния данък печалба от 35% на 21% - това ще е главната причина за преизбирането му.

А пък на Зло Джудже излиза Путин. Това е също технологична ИТ новина.

А на "путьо" излизаш ти. Бтей че е умен този Гугъл.....

а защо ли не излиза цв. цв.

Той счупи идиотомера и за това гоняма

Идиотите са шефовете на Гугъл. . То бива злоба,но тяхната вече преминава граници,и е много тъпа.

Не знаеш как работят нещата, нали? Трол миризлив

Не мисля че скоро ще го ъпдейтнат. Тръмп е идиот и руски шпионин. Трябва да бъде съден за шпионаж в полза на друга държава - това е едно от малкото възможни обвинения към президент на САЩ. И (ако не се лъжа) максималното наказание е разстрел.

Това е ОК, но явно Путин не е толкова известен, за да го дефинират с дума. Убиец? Путлер? Отровител?

Путлер е един луд, не бих го нарекъл човек. И представяте ли си разговор между идиот и луд насаме.

От гугъл ни им пука за този конкретен случай - нали знаете какъв е единият му съосновател. Относно Тръмп - няма как идиот да стане милярдер и също да стане президент на САЩ въпреки медиите, които денонощно пишот срещу него. Те журналистите от CNN и други такива, понеже са много умни, затова всичките са милярдери и по късно ще ги изберат за президент.

Може би и аз съм идиот, защото съм написал милярдер вместо милиардер.

милиАрд, бе, неграмотнико ! ! ! Никога ли не си виждал тази дума написана ? А се оказва, че идиотът Тръмп е милиАдер по наследство.

Не е съвсем така...! ... т.е. не излиза само Тръмп, а излиза и бат` Бойко, Плевнята, е и други :) Интересното е че бат` Бойко излиза и на кирилица и на латиница (дори повече :), а Дончо е само на латиница - т.е. - Нашия човек е дори по-популярен :D

Изкуственият интелект не лъже, няма чувства и не може да мисли, аналитичните и статистически машини - също. Явно така мислят активната част от хората на планетата.

така мислят различните - педерасти, либерасти, негри, феминистки, ислямисти, комунисти и останалата подобна свалоч...

И то какво остана......тръмпанарите, като теб.