При търсене на идиот в Google излиза Тръмп

При търсене на изображения за идиот в търсачката излизат предимно снимки на Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкуственият интелект не лъже, няма чувства и не може да мисли, аналитичните и статистически машини - също. Явно така мислят активната част от хората на планетата.

Не е съвсем така...! ... т.е. не излиза само Тръмп, а излиза и бат` Бойко, Плевнята, е и други :) Интересното е че бат` Бойко излиза и на кирилица и на латиница (дори повече :), а Дончо е само на латиница - т.е. - Нашия човек е дори по-популярен :D

От гугъл ни им пука за този конкретен случай - нали знаете какъв е единият му съосновател. Относно Тръмп - няма как идиот да стане милярдер и също да стане президент на САЩ въпреки медиите, които денонощно пишот срещу него. Те журналистите от CNN и други такива, понеже са много умни, затова всичките са милярдери и по късно ще ги изберат за президент.

Може би и аз съм идиот, защото съм написал милярдер вместо милиардер.

Това е ОК, но явно Путин не е толкова известен, за да го дефинират с дума. Убиец? Путлер? Отровител?

Не мисля че скоро ще го ъпдейтнат. Тръмп е идиот и руски шпионин. Трябва да бъде съден за шпионаж в полза на друга държава - това е едно от малкото възможни обвинения към президент на САЩ. И (ако не се лъжа) максималното наказание е разстрел.

милиАрд, бе, неграмотнико ! ! ! Никога ли не си виждал тази дума написана ? А се оказва, че идиотът Тръмп е милиАдер по наследство.

Путлер е един луд, не бих го нарекъл човек. И представяте ли си разговор между идиот и луд насаме.

Идиотите са шефовете на Гугъл. . То бива злоба,но тяхната вече преминава граници,и е много тъпа.

а защо ли не излиза цв. цв.

А пък на Зло Джудже излиза Путин. Това е също технологична ИТ новина.

Този "идиот" ще бъде преизбран за президент за втори мандат. За по-непосветените Тръмп свали корпоративния данък печалба от 35% на 21% - това ще е главната причина за преизбирането му.

така мислят различните - педерасти, либерасти, негри, феминистки, ислямисти, комунисти и останалата подобна свалоч...

И то какво остана......тръмпанарите, като теб.

Така е. Обаче пък първият не-Тръмп, който се показва при търсене на "idiot, е Алберт Айнщайн. Малко по-надолу се показва Марк Твен, с цитата: "Представете си, че сте идиот, и че сте член на Конгреса... но пък аз се повтарям..."

При търсене на "идиот" на кирилица, Тръмп далеч не е първият избор.

При мене на първо място излезе Бойко Методиев Борисов. Ха- ха-ха Това гоогле май много познава.

Той счупи идиотомера и за това гоняма

кравакия е пред тотален разпад.40 милиона са на купони,30 процента от населението е неграмотно,негите и латиносите са над 50 процента-а там в тези среди повечето от тези си изкарват хляба с продажба на наркотици и престъпления.

Всички велики хора са били идейни, тоест идиоти. -Да сте чували вицове и анекдоти за напълно неизвестни никому личности.

Е да,де какво друго да излиза,човека си го заслужи одма!Навсякъде забърква каши,ненормална работа!Последната му изява беше плачевна за реномето което носи!Кисиджър е той си е руски агент,та няма друга работа,освен да го набута да се покаже на " иди.т",или го е надценил,но не ми се вярва!То не е нужно да си противник да не видиш на какво прилича!Но не е добре,то няма и политика,само бъркотии!

Само не обясни кое му е "великото"?

А като се търси на руски, излизат снимки на путин. Двамата са си идиотос лика прилика.

Това говори много за нивото на идиотите от гугъл. И между другото - ако потърсите нещо за болестта или лудостта на Кица гууглето ще ви извади само тъпи безмислици, всякаква реална информация е изрязана.

а ако се търси на бългатски излиза твоята снимка. Гуглето си знае най-добре

А на "путьо" излизаш ти. Бтей че е умен този Гугъл.....

Не знаеш как работят нещата, нали? Трол миризлив

А при търсене на български , излизат Борисов, Плевнелиев и професор Вучков !

Да,но не е е точно така!За Борисов снимката е от статия когата звънял на министрите си нощем,докато за Тръмп към всяка снимка има различни статии от американски анализатори,ерудирани хора,които не са активисти

И ЗА БОРИСОВ В GOOGLE.BG. И ПАК ЩЕ Е ВЯРНО!

Потърсих, използвайки google advanced search, да прецизирам езика да е руски. На първо място излиза кметът на Киев Кличко. После има доста линкове, свързани с едноименния роман на Достоевски. По някое време излизат Порошенко и помощника на жабата (дето пукна). Путин не видях.