Приближаваме ли се към края на света: Часовникът на Страшния съд сочи 100 секунди до полунощ

Той отразява степента, до която човечеството е уязвимо за катастрофи от изменението на климата, ядрените оръжия и разрушителните технологии в други области

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Множете се и се радвайте !

Западът изобщо не е спирал всевъзможни провокации и агресивни действия срещу Русия. Обградена е от натовски бази, палят цветни революции в околните и страни, съсипват всяка приятелска на Русия страна, санкции и глупости без край. Плюс неспирна пропаганда против тях и ценностите им. Само и само да я поробят като нас. И когато се защити, а тя може за разлика от такива като нас и скачат че е агресивна. И сега ми пускат смешни часовници как цивилизацията не била мъдра и се затривала. Не цивилизацията а англосаксонският робовладелски свят и евро пуделите им се пробват да затрият света. И ще им се получи. Както на Германия и се получи 1945. И никакъв урок от нищо. В съвременна Германия едва 3% са чували думата Сталинград. От чулите я само единици имат смътна представа какво е това. По тези форуми вчерашни неуки хлапета пишат глупости от които нямат представа. Е ще добият, но по лош начин. Така работи живота.

Никой не иска да живее в Империята на злото - Русия, освен ако не е диктатор...!

Затова са тръгнали натам, а не за доброто на тамошните.

Направо да го слагат на 0 и да се започва. Който оцелее, оцелед, след това почивка за изродената човешка мисъл. Най-добре е да изчезне мислещият вид щот се припознава за бог и унищожява всичко около себе си.

Schilo

Краят на света- не. Земята ще си остане, с времето ще се възстанови и ще бъде населена от по-размит от хомосапиенс вид. Да не се имаме за уникални, за неповторими или незаменими.

ако цивилизацията ни не беше кон с капаци и да вярвате на разни религии и които слагат невидими бариери около мозъците ни.

Schilo

Вярно е, мамка му. Ако наистина пирамидите, например, са били човешко творение, много познания са изчезнали през средновековието. И не говоря само за пирамидите, като архитектура с всичките му там подробности, а говоря и за това, за какво са ползвани. Явно и в медицината са били доста напред. Ж не са само те тези, които ни карат да си задаваме въпроси: Какво е било преди хилядолетия?

Египтяните са използвали всякакъв тип наука... Но и те са били промити мозъци...Амон Ра и ала бала ... погребвали ги със злата...ебати шантавите.. И вече след това Библията ебава майката на цялото човечество.. Не ми трябва Библията за да знам че е грешно да убиеш майка си...

И както винаги, братска Русия ще спаси света.

Не очаквайте твърде много от края на света! Прекалено е хубаво, за да бъде истина.

всички ще дойдат в България..... Така иначе сме 30 40 години назад

Нема страшно, ние вече сме оттатъка стрелката и...нищо! Сичко си е постарому. Само рекламните листофки у кутията се сменят с нови да има с кво да си распалим печката.

Пишман учени, само усвояват пари.

А ти само ракия ти е в главата

го копираш това всеки път под всяка статия, барем да му беше оправил правописа, напикан неграмотник!

Слава за велика Русия която ще гътне кравария с ядрено оръжие ,а С -500 Прометей ще отрази всички атаки на американците !

давай, курво минетчийска, набичи ми шест минуса, да не те объркат съ Мене, педераст. с теб е свършно!

Сатаната има наместник на Земята и той е Путин, кървавото джудже… докато не му се вържат ръцете и запуши устата светът ще е заплашен ит апокалипсис. Русия винаги е била най агресивната империалистическа страна, постоянно е завладявала съседни територии и се е разширявала за да стане 1/6 от земната суша. Русия държи в подчинение над 120 народа, постоянно се въоръжава и провокира съседи и несъседи. Русия е Империя на Злото и трябва да бъде смачкана.

теб ще те съсдим в съда на австралийските курви! за да разбереш какво значи педераско законодателство, италиенска курво, минетчийке!

да, часовникът малко е изоставен, но не и смъртните присъди за еврейските банки, банкери сорос, азб, dw и техните многопрезидентни подлоги подлоги. за бил гейс часъовника е забавен, но ще на"ваксаме"! или си мислите, че се бъзикаме? хахахаааа. джендъри, ще ви преследваме до сmъртта ви!

СВЕТЪТ никога не ще свърши ХОРАТА си отиваме защото всички сме ГОСТИ на този СВЯТ и сме за МАЛКО

Няма начин както твърди Илон Мъск за преселване в други планети. Така или иначе популацията на планетата ще трябва да се смали под 1 един милиард!

затоплянето и квотите, са измислени за да се наливат пари в нашите фирми. За вечни времена!

предат пред техните военни!! Всичко е бош-лаф! Никой няма да натисне копчето. Само някой терорист, докопал се до атома може необмислено да направи белята!Или КИМ, недай си боже. Още от 70-те години съм престанал да си мисля за подобни глупости.

Какъв часовник е това - глупава картинка със стрелки. Никой няма да започва никаква война, особено пък ядрена. Путин просто показа, че няма да позволи току-така да слагат ракети под носа му. Другото са вопли на янките и пригласящите пудели от ЕС.

Не. Не съм съгласен. Това описва напълно състоянието, в което се намираме всички ние. Цялата земя. Ние просто не си даваме сметка колко е зле положението.

САЩ от 50 години са силно деструктивна сила в живота на човечеството. В пррдсмъртната си агония,завличат Европа в пламъците на война и несигурност. България пък,е още по-уязвима с продажните си политици и членството си в канибалската секта НАТО .

СССР умря руски дебил.

Другарко Дърева,нямате вече трибуна в Дума!?!?Тук се изявявате явно!!!

Лапай там на Муньо, Байгъна и Сорос и не се обаждай там от коневръза за неща, които не са за твоята тъпа кратуна!

Тия часовникари каква заплата взимат?Просто питам

Всъщност те не са часовникари, ами учени. И предвид, че работят на престижни институти, предполагам, че изкарват доста добри пари.

Кога ще е страшния съд никой не знае. Но със сигурност всеки знае или поне подозира Кой ще ни съди.

Само Господ знае кога е края на света и никой друг.

Е па, питай го тогава и ни кажи та да знаем. Нали си говорите?

"Часовник на страшния съд".....ко речи???? Тия джурналя изплискаха легена тотално...

То пък един свят... Извратен вертеп. Когато и да загине, все ще е добре.

Война между две държави не е краят на света. Проблемът е че трета държава ще се намеси за да завладее първите две. Е тогава ще си "бе мамата.

лицемери...

До като този тумор наречен САЩ, не бъде заличен от лицето на планетата, Земята винаги ще е в голяма опасност.

Туморът е Руслямска държава. Само тя напада съседите си и анексира територии

Кои съседи е нападнала Русия?

Литва, Латвия. Естония, Полша, Румъния, Финландия, Молдова, Грузия, Украйна. Последните 3 през това хилядолетие

Чечня

Не нападна а освободи. В молдова има миротворчески контингент, в С. Осетия също имаше, но грузинците го нападнаха и се опитаха да го избият. Там всъщност Грузия нападна Русия а не обратното. А в Украйна руски войски няма а опълченци, които не искат да ги управляват малцинството украински неонацисти подкрепяни от американския окупатор.

Миличък,те Ватенките и Хамериканците,винаги са били съюзници,от Луната ли падаш???

Докато не изям прасето и не излоча виното и ракията от двора не излазям

Възможно е! Путин е психопат и педофил! Освен това си има бункер! Ще се затвори със 100 малки момченца в Бункера си до краят на живота си, а целият свят ще загине!

Пий си хапчетата психопат!!!

Следващата пандемия ще бъде Вируса на меките пишки

Рашков ти ли си!?

Изхода е да не прайми вино а сичкото грозде нарикия

още ли не си го изпил виното? по нашио край ако до коледа не си свършил виното и не си опънал тъщата отзад начи си мека китка

petrovito

брех, за туй ли тъщата ма налива всяка вечер и гледа с влажен поглед

Майната му... Да приключваме

Тази сутрин забелязах бял косъм на единия си тестис. Приех го нормално, но всички останали в автобуса бяха шокирани.

Ядрено война ЩЕ ИМА но това не е края на света.Просто 4-5 империи САЩ,Русия.Англия,Китай... ще се превърнат в ядрени гробища за болшинството от населението си.Другите ще страдаме дълго в заразените следи от ядрените взривове.Сибир,Южна Америка,Тибет,голяма част от Африка,Океания с труд ще оцелеят с цената на МНОГО жертви.СТРАШЕН ЧОВЕК СЪМ,НАЛИ?НО ЩЕ ИЗЛЯЗА ПРАВ ДАЖЕ СЛЕД СМЪРТТА СИ!

Ние сме вече на края, моралното разложение е настъпило

Хора, живеем в послесните времена. Четете библията и помолете Бог за прошка. Дано поне един прочете и послуша.

вашата червено-евреиска свьрши отдавна

ове Киро Бреика ли го е писал)))

Недей така, чакам внуче...

айде да пишат x ... и да си ходимТо туй живот ли е ?

Аз съм ваксиниран и мен от нищо не ме е страх !

Съветският човек не трябва да подражава на Запада!

И медии и правителства са за рязане на глави

Страхувайте се! Няма значение от какво, важното е страх да има! Иде края и всички ша омрем! Ужас, паника, депресия, мъчение! Абе що си не ....

Условно прието сто минути според законите на Космоса това са 2 592 000 години. Така може би часfвникът ще е по-точен.25920X100=2 592 000

секунди не минути

Се тоя

Не се унищожи чудовището САЩ, дотогава и света ще бъде застрашен!

Бе, то в Крим, че имаше"зелени човечета" -имаше. Ама защо и до сега няма партизани??

Не успяха да се прехвърлят от ...Одеса.

В голото поле ли?

Или сме с нови партенки

Извънземните ни поръсиха. Намалява.

Врачки световни дивотии и уверени звездобрийциъ

Съветският човек трябва да има собствено мнение, той трябва да се откаже да подражава на Запада.

По-правилно е ядрените физици, не атомните. Бомбата е ядрена, енергетиката е ядрена, реактора е ядрен, дисциплината е ядрена физика , взривът е ядрен и т.н. Енергията идва от ефектите в ядрото, не от целия атом, идва от връзките на нуклоните в ядрото. На английски е " nuclear physics", nuclear bomb, nucleus (ядро) и т.н. И на руски-тоже так (ядераная реакция) и так дале! Тъкъ че съубразявъйтъ съ, много въ молъ, малаумници скапани!

с тъпата си теория

Теорията не може да бъде тъпа, простако! За разлика от тебе! Теория означава "проверено знание".

коя теория бе дебилем.. ако няма делящ се АТОМ,няма да има верижна реакция ! аман от дебили и всички в БГ!

Ей, слабоумен! Атома се състои от електрони и ядро. Ако отделиш електроните от ядрото, атома е разделен на ядро и електрони, но това не е ядрена реакция произвеждаща ядрен взрив. Енергията на ядрения взрив идва от реакция "делене на ядрото на уран-235/ плутоний". Затова е "ядрена бомба". Да ти е. Мамата тъпа да ти е.

и как то чно ще ги оделиш частиците, с ножица ли глупако или ще ги изчегърташ? И да те светна има и други радиоктивни елементи , освен цитираните от теб! И друго има и Ядрена има и Атомна бомба ... и са различни идиотче и разлиакта е не от думичките които се полват!

Шъ ги "изчегрътам" електроните от атома разбира се, нема проблем. Нъричъ съ тва "йонизация". В плазмата, атомите са с "изчегрътъни" електрони, отделно ядра и отделно от техъ електрони. И термоядрената бомба пак се нарича ядрена, както зъбелезваш, ядрена реакция на сливане на леки ядра. Я, разкажи сега слабоумен, каква е тая "атомна" бомба, дето си изобретил та да се посмеем.

а за томната бомба питай американците детояполваха! пак те питам дебилче, ако нямаш атом който да се дели ,кво освен кура ми имаш и праиш с неутрони, протони,неутрино и сичките дребосъци ,а? кое ти е ядреното в целата работа крети?

ти ли ще оправяш света ?

Че кой друг! Ти ли?