Ракетата "Ариана 5" успешно беше изстреляна от Френска Гвиана

В орбита са изведени два телекомуникационни спътника и апарат за поддръжка на спътници на геостационарна орбита

Обратно в новината

Коментари - Ракетата "Ариана 5" успешно беше изстреляна от Френска Гвиана | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франция и Русия засилват от години своето сътрудничество без да отчитат лаенето на разни „специалисти„ от 90те години във всички лаборатории свързани със Космическата промишленост има руски специалисти

.

Много си тъп за да се правиш на Гьобелс.

Глупакът вярва в три неща: 1. Бог на Небето 2. Човек на Луната 3. Извънземни на Земята И трите не съществуват. И трите са създадени като концепция от еврейски структури, за да експлоатират психологическите нужди на свободнопасящата (засега) овца.

Глупакът, също така, се набира здраво на минусите - когато някой по-умен му разваля хатъра... :)

Мега тъпаците вярват в 3 неща 1. Бог на Небето и в Кремъл 2. Човек не е стъпвал на Луната 3. Извънземни на Земята И трите са малоумици. И трите са създадени като концепция от руслямски структури, за да експлоатират психологическите нужди на свободнопасящата (засега) овца.. най често именуваща се Аполо-нанайси.

Когато няма опорки, не само троловете, а и модовете се чудят каква простотя да сътворят...

Като по чудо си прав! 1. Бог на Небето - само че не евреите са го измислили, а почти всички религии са го приемали за факт. 2. Човек на Луната - да, в момента няма човек там. Щеше да е странно, ако някой беше останал там и да е жив досега. 3. Извънземни за Земята - не виждам смисъл, ако са тук, да се крият. А защо ти пишат минуси ли? Умния човек би се досетил! Когато пишеш глупости или обиждаш, резултатът е един - дават ти НЕ!

тихо кротко ефективно с Руски двигатели / Разработени от СССР и Френски инжинери осъществили организацията.. с извесна германска помощ да именно Франция и Русия не забравйки и поробена за сега Германия е пространството на БЪДЕЩЕТО

много брадата лъжа. Нищо руско няма в двигателите на Ариана, освен името, което е Вулкан, но и на френски е пак Вулкан. Все пак името идва от римската митология. Не са много руските двигатели с течен водород. Да не кажа, че нямат.

С руски простотии са пълни само главите на кремълофилите - "специалисти" по всичко... "Ариана 5" и бъдещата "Ариана 6" са разработка на ЕКА и Френската космическа агенция... Началото на проекта "Ариана" е сложено още през 1973 с договори между Франция, Германия и Великобритания... Дори да тролиш се искат поне малко знания, информация и акъл...

9,7 тона до геостационарна. Тихо и кротко, без фанфари и дитирамби за визионера Макрон и комплексарско биене в гърдите, че Франция е отново велика. Просто рутинен пуск в цивилизована Евразия.

"... цивилизована Евразия." - това е класически пример за ОКСИМОРОН... Франция и Евразия... Мечти... Мъка... Смях...

В неделя Старшата сестра пак я няма? Дудик, Френска Гвиана е в АМАЗАНСКАТА ДЖУНГЛА ве, Товарищ. До Дракона на Мъск, американците качваха 10 ТОНА товари на МКС с автоматичен ЯПОНСКИ ТИР. Руския москвич "Прогресс" качва 2400 кг МАКСИМУМ. Коя Евразия на Бразилския бряг ве, русофилистик?

Понаучи кои са ЕКА! Това не е само Франция. Това са 22 държави! Споменава се Френска Гвиана (която е в Южна Америка), само защото там е космодрумът на ЕКА. Причината е близостта до Екватора, което е много удобно за изстрелванията.

Бравоооо. Трябва постепенно завладяване на планетите от слънчевата система. И поставяне на колонии на всяка планета. Ще започнат от Мярс.

Дам. По отношение на марс САЩ и НАСА са най напред. Имат вече няколко марсохода работили на червената планета с години, а скоро изстреляха към нея, дрон и апарат за генериране на кислород. Ако се окажат успешни това, ще е огромен пробив за населяването на човечеството на друга планета.