Ракетата "Ариана 5" успешно беше изстреляна от Френска Гвиана

В орбита са изведени два телекомуникационни спътника и апарат за поддръжка на спътници на геостационарна орбита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравоооо. Трябва постепенно завладяване на планетите от слънчевата система. И поставяне на колонии на всяка планета. Ще започнат от Мярс.

9,7 тона до геостационарна. Тихо и кротко, без фанфари и дитирамби за визионера Макрон и комплексарско биене в гърдите, че Франция е отново велика. Просто рутинен пуск в цивилизована Евразия.

Дам. По отношение на марс САЩ и НАСА са най напред. Имат вече няколко марсохода работили на червената планета с години, а скоро изстреляха към нея, дрон и апарат за генериране на кислород. Ако се окажат успешни това, ще е огромен пробив за населяването на човечеството на друга планета.

"... цивилизована Евразия." - това е класически пример за ОКСИМОРОН... Франция и Евразия... Мечти... Мъка... Смях...

тихо кротко ефективно с Руски двигатели / Разработени от СССР и Френски инжинери осъществили организацията.. с извесна германска помощ да именно Франция и Русия не забравйки и поробена за сега Германия е пространството на БЪДЕЩЕТО

много брадата лъжа. Нищо руско няма в двигателите на Ариана, освен името, което е Вулкан, но и на френски е пак Вулкан. Все пак името идва от римската митология. Не са много руските двигатели с течен водород. Да не кажа, че нямат.

Глупакът вярва в три неща: 1. Бог на Небето 2. Човек на Луната 3. Извънземни на Земята И трите не съществуват. И трите са създадени като концепция от еврейски структури, за да експлоатират психологическите нужди на свободнопасящата (засега) овца.

С руски простотии са пълни само главите на кремълофилите - "специалисти" по всичко... "Ариана 5" и бъдещата "Ариана 6" са разработка на ЕКА и Френската космическа агенция... Началото на проекта "Ариана" е сложено още през 1973 с договори между Франция, Германия и Великобритания... Дори да тролиш се искат поне малко знания, информация и акъл...

Франция и Русия засилват от години своето сътрудничество без да отчитат лаенето на разни „специалисти„ от 90те години във всички лаборатории свързани със Космическата промишленост има руски специалисти

Глупакът, също така, се набира здраво на минусите - когато някой по-умен му разваля хатъра... :)

Мега тъпаците вярват в 3 неща 1. Бог на Небето и в Кремъл 2. Човек не е стъпвал на Луната 3. Извънземни на Земята И трите са малоумици. И трите са създадени като концепция от руслямски структури, за да експлоатират психологическите нужди на свободнопасящата (засега) овца.. най често именуваща се Аполо-нанайси.

.

В неделя Старшата сестра пак я няма? Дудик, Френска Гвиана е в АМАЗАНСКАТА ДЖУНГЛА ве, Товарищ. До Дракона на Мъск, американците качваха 10 ТОНА товари на МКС с автоматичен ЯПОНСКИ ТИР. Руския москвич "Прогресс" качва 2400 кг МАКСИМУМ. Коя Евразия на Бразилския бряг ве, русофилистик?

Когато няма опорки, не само троловете, а и модовете се чудят каква простотя да сътворят...

Много си тъп за да се правиш на Гьобелс.

Понаучи кои са ЕКА! Това не е само Франция. Това са 22 държави! Споменава се Френска Гвиана (която е в Южна Америка), само защото там е космодрумът на ЕКА. Причината е близостта до Екватора, което е много удобно за изстрелванията.

Като по чудо си прав! 1. Бог на Небето - само че не евреите са го измислили, а почти всички религии са го приемали за факт. 2. Човек на Луната - да, в момента няма човек там. Щеше да е странно, ако някой беше останал там и да е жив досега. 3. Извънземни за Земята - не виждам смисъл, ако са тук, да се крият. А защо ти пишат минуси ли? Умния човек би се досетил! Когато пишеш глупости или обиждаш, резултатът е един - дават ти НЕ!