17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никои не го интересува за оръжията както и за ракетите които изтрелват всеки ден

как рускоамериканскофили си чешат гърбовете.

Новина, колкото важна, толкова и хуманна!

Ако руснаците бяха МЪЖЕ и не се криеха зад ЖЕНИ И ДЕЦА в няколко града като ИДИЛци докато запада насмете фашистите - нямаше да има толкова жертви. 3/4 от територията на Русия дори не е разбрала че има война и как изглеждат германците. Ама нали трябва да има зад кого да се крият - не ги евакуираха жените и децата. От къде мислите имат тази стратегия отрочетата им в ИДИЛ?!

Наистина много ,ама много прост коментар. Първо,по времето на Втората Световна Война,в СССР нямаше значение кои са на фронта.Децата работеха в заводите за да произвеждат оръжия,жените също.Всеки искаше да отиде на фронта,всеки от простолюдието там би дал,и е давал живота си за родината. Но за теб това е непонятно. Тук не става въпрос за политика,а жертвоготовноста на население на СССР тогава ,или Русия сега. Това е относно коментара ти !!!!

виж както наивно дете. Седни малко поучи са обсадите. После ми разправях какво значение имало и какво не. Най-харесвам многознайковци които хабер си нямат от история. ИСТИНСКИ МЪЖ ЗАСТАВА М/У ВРАГА И ДЕТЕТО СИ. НЕ СЕ ОКОПИРА В ГРАДОВЕ СЪС НЕГО И ДОКАТО ПАДАТ БОМБИ ДА СЛУШАТ ЧАЙКОВСКИ, а децата да умират от глад. А влакове е имало редовно. Никой не изкара децата. МЪЛЧИ

Кажи мна японските мъже които САЩ барабар с децата,и старците и жените изпепелиха. Аман от разбирачи

До Асмодей: "Всеки искаше да отиде на фронта,всеки от простолюдието там би дал,и е давал живота си за родината." По официални съветски и руски данни за периода 1941 - 1945г в редовете на РККА е имало приблизително избягали на страната на врага и дезертьиори межди 1700 000 и 2500 000 бойци. Като, ВНИМАНИЕ, повече от половината са избягали след Март 1944 г., когато РККА вече е била в Полша, Германия, Румъния, Унгария....

Тия за друго не мислят ли , време е тия паради да ги спрат. Трябва да загърбят миналото и да гледат напред, ама те все назад гледат. Били дали много жертви, ами ще дадат като никой не ги брои за хора. И са им смотани пълководците.

дреме ми

А в парада пак ще участват сърбите, нищо че по време на войната са дали повече жертви от препиване, отколкото убити от немците, докато нашите дядовци се млатеха със швабите по унгарско и австрийско.

Защо ми се струва че, бяхме в коалиция с Германия.Или нещо се бъркам.

въобще не се бъркаш първо бяхме в коалиция с Германия, Япония, Италия и др. така наречената Антанта срещу останалия свят. После решихме, че ни е малко и обявихме война и на Германия, Япония, Италия и др от Антантана. Така се превърнахме в единствената държавата обявила война едновременно на почти целия свят. Велики сме ние българите няма спор!

Рим Берлин Токио не се бърка, ти малко обърка с тая Антанта. Антантата или Съглашението, понякога наричан Тройната Антанта или Тройното съглашение (на английски: Triple Entente; на френски: Triple-Entente; на руски: Тройственное Согласие) е военен блок от Първата световна война.

Важното е че сме обявили война на целият свят.няма друга такава държава и народ ))))!!!!! Велики сме

и винаги от страната на Булката. хи хи хи

Не си прав, и ние ще участваме с нашата “самоходка” - Радев!

стискам палци арматата да запали, на уазика патриот да не му паднат ръкохватките, да няма пияни блядски воини на червения площад! и дано анимираните супер ракети да фъркат безпроблемно, че иначе за аниматорите следва сибир!!!

Миналата година бях на Тверская-Москва-оттам захождат за парада на Червения площад. Парада не гледах, а "тренировката". Фен съм на оръжието, но в случая не то бе уникално, а...екипажите! Тия момчета стояха с часове вътре в машините... Сега не е важно да се доказва интерконтинентално противодействие, а локално възпиране на врагове, "гушковци" или гавази! За това се набляга на тоз тип техника! Добре го правят русите! Апропо, САУ - дистанционно го има оттдавна, а списващия е добре да поясни, че оръжейния модул е необитаем, а не самата бойна машина. Мира на Земята е на база или много кръв(както при русите) или на много израелски капитали(както в четвъртия Райх)! Четете, мислете, имайте примери!

Олеле, руски ! Оръжия ! Руски оръжия ! Гогов е получил полюция от кеф.

СССР !

Видяхме, какво направиха в Сирия неграмотните турчоля-фесаджии с безаналоговите руско-московски оружия... Що не пишете за бантустанските оружия на годишния нигерийски национален карнавал... ила парад там...?

И какво направиха??? С ПВО системи от Съветско време сирийците за 3 дена свалиха 13 турски свръх модерни дрона, а това което турците показват като унищожени панцери всъщност е един запис от Либия!!!!

показват.

и ко показват? Зилове с антени.

руската техника е безАНАЛогова, като руския микрочип. хора виждали ли сте руска техника. ебаси ужаса и некадърноста.

Руският микрочип - най-големият микрочип! УРА!

лесно е да се критикува, ама я ти опитай да направиш машина дето да работи със същата ефективност, но управлявана от пиян "ударник"!

Гледам щерюпитеците па квичат на гладнр, за некви ножчета за бръснене,за телевизори, а през това време собственната им кочина събира пари от хората та да бъде представена от едни деца като държава. мбууухахаха "Да помогнем на танцов ансамбъл "Пламъче" да замине на Световната Фолклориада"

дали са поканили Ердоганя,да напълни гъщетата

Поканили са Тръмп, а той щял да го обмисли.

Преди можеха да унищожът, пет пъти, живота на земята, сега вече могат, десет пъти да го унищожът а немогат да направят, едни браснарски ношчета като хората !!?

Що бе? Те руснаците имат уред за заточване на бръснарски ножчета - това което в целия свят е за еднократна употреба. Гогов кога ще направиш статия за безаналоговия руски уред за точене на ножчета за бръснене.

Не ви ли омръзна , бе Путинци да произвеждате железарии , сеещи смърт.? А направете нещо по смислено за бита на хората.

Например - Форд Фокус?

но китайците пишат това (по руската преса): "Один из крупнейших китайских информационных сайтов — China.com опубликовал статью о возможном военном конфликте между Россией и Западом. Ряд китайских аналитиков считает, что в случае начала войны Россия потерпит поражение за три часа. На одном только европейском направлении находится 600 ядерных ракет и 80 бомбардировщиков, нацеленных на Россию и готовых в любую минуту к запуску. Объявив о вступлении в войну, страна тут же подпишет себе смертный приговор."

Публикувай цялата статия, сил ву пле! Нататък пише - ако Русия не реагира!

дали ще има това време?

Спокойно? Една война би погубила живота на цялата планета?Производството на оръжия е начин руския народ да се държи беден.

Слава Бпгу, че 09.05 се пада в събота, че всички с нормално работно време да могат да го гледат! :))

И да е работен - изключваш телефона, водка, червен хайвер и черен хляб от Березката и удоволствито е пълно!

Олимпиадата бе само веднъж в Сочи. Преди нова бе в далечната 1980г. А зрелища трябват всяка година ....на гладен тумбак. Мишустин ще се радва повече на новите 6 апартамента в Манхатън, отколкото на Парада за плебеите. Шефа на "Ростехника" Чемизов ще гледа парада от апартамента си на Красном площаде в хотел Four seasons (бившия "Москва") на площ от 1500 кв.м. и цена от 5,1 МИЛИАРДА РУБЛИ. БВП на Русия за 10г. е паднал с 1,53 %. През това време Китай излетя с 215% напред.

Това Навални ли ти го прошепна?

тези оръжия са за вътрешна употреба, а не за впечатляване на чужденците.. Демек, я какви сме сили, кой може да ни се опре? Е, ще трябва дза позатегнете коланите, за да се произведат още оръжия, но поне война няма да има...Цяло столетие от ВОСР Русия живее с тези дитирамби. Строяха созциализъм, комунизмът беше на хоризонта, следващото поколение щеше да живее при комунизма, сега оръжия, оръжия, оръжия...Няма оправия в тази държава, но това си е техен, а не наш проблем.

Казината на Монако и алпийските курорти от кого се издържат....от руските олигарси. Дори алпийските курорти приеха от преди 10г решение да не разрешават на руските олигарси да заемат на 100% хотелите. 30% задължително остават за останалият богат свят.

мужиците какво остава - боярышник?! Защото руските олигарси са около 0,2% от населението на страната....Останалите, в една или друга степен, духат супата....

освен оръжия и паради, май за друго не стават...Пчги сто години измина от войната и пак правят тържествени показни паради на победата...Ами защо не се замислят защо победените Германия и Япония имат жизнен стандарт 7-8 пъти по-висок от този на победителката Русия?

:)

Абе нямат 7-8 пъти по-висок жизнен стандарт. В Япония например къщата е колкото гаража на среден руснак. В Германия апартамента струва спестяванията на няколко поколения.

Я виж БВП на Германия и Япония, а виж на Русия - на 12-то място в света!!! А е най-богатата на природни ресурси страна на земята!!! Ти кажи защо е така. От много акъл и добра организация ли?

Виж средната работна заплата в Германия, виж средната пенсия!!! А храните са дори по-евтини от БГ!!! Ти от Позитано ли се информираш или директно от ТАСС.?Апропо знаеш ли какво означава ТАСС?

я се опитай да обясниш защо дечицата на всички руски и наши червени велможи се учат и живеят все в омразния и загнил запад??? И нито едно в престижния Ломоносовски университет, който е на 300-но място в класацията на световните университети?

Както и да го погледнеш това руското свръх въоръжаване напълно съответства на поговорката " на гол тумбак чифте пищови" Само не мога да разбера, защо и в този форум има българи, които се радват на руското въоръжаване ? Война ли искат да има? Че това си е чист мазохизъм, защото тези оръжия могат да започнат да стрелятпи по техните глави.

Въоръжената Русия гарантира световния мир!

на мужиците, както и боярышник - по праздникам...

80%...

ЧЕ ГАЗПРОМ Е ПРИНУДЕН ДА НАМАЛИ НАПОЛОВИНА ЦЕНАТА НА ГАЗА?! ЗАЛИВАТЕ НИ С "НОВИНИ" ЗА РУСКИ ОРЪЖИЯ, А ТАЗИ НОВИНА Я СКРИХТЕ!

Юбилей има през десет години, какво му е юбилейното на 75? Цената на петрола пада, цената на природния газ също, задава се криза и то глобална, а те ще харчат пари за парадчета. Като не върви икономиката дрънкай с оръжие и разправя, че всички които напират да те превземат. Ето, Литва, Латвия, Естония, Грузия, Молдова, Финландия се надпреварват да се въоръжават, за да прилапат нещо от необятната шир руска. Страх голям ...

Юбилеят е кръгла и кратна на 5 годишнина! А ти за парите не се бой! Пари за патриотични прояви в РФ има! Не като у нас да се отменят честванията по случай нац. празник...., защото ГЕРБавите ги е страх народът да не ги освирква. Позор!

да вземат да си направят тоалетни поне на двора!

Момче, трябва да се прегледаш....

около 60 % домакинства сд тоялетна на двора, парадът е тъкмо на място...

как пък нема един да знае що е юбилей!!! Юбилеите са само 4 - на 25, 50, 75 и 100 години навършени!

С-60 се връща на въоръжение :)

Днес S-200 се опитал да свали турски Ф-16. Познайте дали е успял :)))))

у братсканапреднала россия сички пари се дават за оружия. а по официална руска статистика 12% от рушняците нямат кенеф у вкъщи а ходат на двора...... брау брау

вижте ги на снимката? ДРЪПНАТИ ОЧИ. Тия ли са СЛАВЯНИ????

тази Листва ми я говорят от 2013та година и до сега не са показали едно видео в което да върши работа .Същото като с големият им Лазар които само го разхождат насам-натам. Та си е един обикновен снегорин с Антена.

Доста неинформиран си.... :))

и въпреки това по-добре информиран от тебе.

Тези оръжия са безпощадни спрямо беззащитно цивилно население

по натовските каруци на турция нали

руските таралясници падат от небето и все руско ПВО гори.

На кого му пука за ваще оръжия .

значи ти пука защото те са по напред от твоите другари заспали отвъд голямата локва

а ние на 6 май пак със 50 годишната техника ще бъдем,щото сме горди натовци и си режехме ракетите и танковете за кеф на запада

Общо 24 нови образци руска военна техника ще бъдат показани на Парада!

Е, И ????

Парадът на Победата, който ще се състои в Москва на 9 май 2020 г. ще продължи час и половина. В него ще участват 15 000 военнослужещи, в това число и представители на двадесет чуждестранни армии, за това съобщава руският министър на отбраната Сергей Шойгу.  Централно събитие ще е военният парад, който ще се проведе на Червения площад. В него ще бъдат включени 375 единици наземна и авиационна техника, в това число най-новите образци зенитно-ракетни комплекси за ПВО, брегови ракетни комплекси, автомобили за дистанционно миниране, танкове и бойни машини на пехотата.  Поканени са за участие във воения парад 20 държави, като всяко чуждестранно подразделение ще се състои от 75 военнослужещи. 

И мен ме извикаха на парада. Ще бутам два танка и една самоходна установка.

иди бутай бежанци на границата,че натото ти ни съсипа армията

Брех, още няма зачекнали се фили и фоби да коментират...