17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а тогава цветна фотография имало ли е?

Мосфилмь с поредната хибридка!

Смел и всеотдаен народ са руснаците! Браво!

Ало, фатмака, пак си се натряскал с долнопробна пърцуца!!!

То голям секрет, бравос!

Мосфилм снимал актьора гагарин как "лети в космоса", после обаче гагарин като истинско руско пиянде започнал да дрънка и лекичко взе, че катастрофира за да му затворят устата!

Първата цветна снимка пейзаж (1877) Първата цветна снимка, признайте, не е нещо, което да ви спре дъха, сигурно дори и тогава нямаше да го направи, но един особено цветен пейзаж на южна Франция няма как да не си струва. Французинът (разбира се) Louis Arthur Ducos du Hauron, пионер в цветната фотография, стои зад създаването на първата такава снимка и напълно логично кръщава "Пейзаж от южна Франция".

В СССР - не, в Западна Германия - да

Първата цветна снимка пейзаж (1877) Първата цветна снимка, признайте, не е нещо, което да ви спре дъха, сигурно дори и тогава нямаше да го направи, но един особено цветен пейзаж на южна Франция няма как да не си струва. Французинът (разбира се) Louis Arthur Ducos du Hauron, пионер в цветната фотография, стои зад създаването на първата такава снимка и напълно логично кръщава "Пейзаж от южна Франция".

Точно тези хора накараха САЩ да изхарчи толкова пари за да стигне до Луната че Никсън обяви фалит-)

И В КРАЙНА СМЕТКА КОЙ ФАЛИРА

Все още не е доказано и има съмнение че Американец не е стъпил на Луната

щом руснаците летят в космоса значи е много лесно .

Как може да си такова тъпо лаино и говедо

също така че земята е плоска като мозъка ти

САЩ, разбира се... за последен път преди 5 месеца пак приеха закон че не са фалирали за поредeн път, през Октомври тази година ще направят същото-)

За 12мин. Чак и експерименти провел. Космос??? Изпълзяла мравката и казала, променихме климата..

Твърди се, че за Гагарин, американците специално са проследявали кораба и са прихванали телесигнал от кораба. Имали са американците доказателство 1 час по-късно! Затова и Кенеди ги поздравява почти веднага. Както СССР са направили първи снимки на задната страна на Луната и сега снимките напълно съвпадат като терен. Както първият спътник на СССР е пиукал над САЩ и онези едва ли не са чакали да започне война.

Много си прозд Саше, ама много. Това че човекът е от Русия, тогава СССР, с нищо не прави постижението му по-малко. Няма никакъв шанк, който и да било да го направи отново, а именно първо излизане на човек в космоса. Ако ще и за 30 секунди да е, пак е пръв. Завинаги!

Аз пък паднах от стола! Оказва се, че благодарение на фон Браун, имат ракета! Някаква афроамериканка им е правила изчисленията, па добре от IBM. А, да , а друга афроамериканка е пуснала в действие IBM, щото обучените техници не могли. И тези са отишли на Луната, земя македонска!

Много добър художник на фантастични сюжети. В списание Космос имаше много негови рисунки. Много земен човек, за разлика от повечето руски варвари.

Отишли американците на Луната. Радват се, че са първите. Лунните хора ги гледат и им се чудят. Ама вие не сте първите. Тука кацнаха едни преди вас, от вътре се чу: бравата мамата, мамата бравата и отлетяха.

Те англичани, германци и французи, са били варвари за Рим, ама някои сега ги броят за цивилизация.

Цветната снимка е от съвместния полет "Союз" - "Аполо"

Този смешен фейк отдавна сме го гледали, пълна галшификация!!!! Ни гагарин е ходил някъде, ни на луната са стъпвали нито този дебелак е летял и излизал някъде!!!! Колко този грип е пандамия толкова има ракети в космоса!!!! Всичко е медиино облъчване на овцете!!!

Те сега и американците излизат в открития космос, ама като си втори, може да си 102 ти.

През пролета на 1989 година. имах уникалния шанс да се запозная. и да разговарям няколко часа с Алексей Леонов. Велик и много земен човек. Вечна му памет!

Даже не си ОВЦА, защото те имат АКЪЛ, а ти още от малък пиеш МЕТИЛОВ алкохол...

Слава на СССР

Тръмпича 2016 им поръча пак да кацнат на Луната. Пари им осигурил, ама с тази съвременна техника било много трудно.

Правят, 3+ поколение, с контролиран процес на разпад.

Къв СССР, бе бастун

Направо да се чуди човек + или - да ти сложи

Тоя Леонов е надживял средния руснак с 25 години! Това е истинското му геройство!

Дир да не се намира в лундницата?

Интересно, ако сега американците ревнат, че това е фейк? Точно както руснаците тролват за лунната разходка? Дали няма 90% от света да повярва ? Не веднага, а малко по малко - точно както го направиха руснаците с американските постижения?

Те са летели ниско - всеки е можел да ги наблюдава. Сигурно са можели и да ги пеленговат

Нали ти казвам, че паднах от стола. Филмът е от 2016, по действителен случай. Наскоро писаха, че умряла на 101 години.

Никой не пречи на американците да вярват в дядо Коледа!

Е това е въпроса - кое наричаме космос.

Явно познаваш повечето руснаци, а? Примерно Ломоносов, Менделеев, Чайковски, Циолковски, Маресиев, Толстой, Достоевски, Лобачевски, Плисецкая, Терешкова, Гастело, Рахманинов, Бородин, Баришников, Висоцки, Стругацки, Репин, Чехов, всякакви такива варвари, а?

Онзи СССР, който осигури мир на Европа за 50 години. Онзи СССР, който правеше възможно летенето в космоса и правеше невъзможно разпространението на разни "модифицирани" вируси. Който, караше света да бори и премахва болести, които убиваха милиони в "третия" свят. Който принуждаваше капитализма да има социална система. СССР на който, днешните и вчерашни, западноевропейски пенсионери, трябва да са благодарни, за това което беше принуден да им осигури капитализма, а сега нещата се връщат към 19 век. СССР, който създаде наука и специалисти, които позволиха на Русия да се съвземе, от предателството Горби

Да бе, даже с просто око му се виждал пърхута в скафандъра! А всъщност е бил безпилотен апарат, пуснали една кукла на въже, и тва е - всичко фейк и имитация в студио Масква (ето това е стила на рускит етролове)

Ми да. Само 12 души са били там уж, ясно е, че всичките лъжат. И тези, които са били в орбита около Луната, без да кацат - също лъжат. Станаха общо къде 30-на кравари лъжци дотук. Като сметнем по няколко хиляди, които подготвят ракетата за старт и я наблюдават, а общо Аполоните са 10 с екипаж по трима, значи имаме около 50-60 хиляди кравари лъжци и ментета дотук. Да не броим тези, които са конструирали и правили ракетите. Всичко това е ясно като бял ден. Как щяло да било доказано, веднага съмнението е тук. Щом е краварско, не може. Само на кино.

В интерес на истината, именно Леонов твърди, че са глупости конспиративните теории, че америслямците са стъпили на Луната и неведнъж ги е поздравявал за постижението. Истински достоен човек на достойна държава.

Това трябва да им се приезнае на руснаците че имат уникалния талалант от нищо да направят нещо за да изпреварят САЩ в космическата техника и да изтрелят първия човек в космоса. САЩ измилиха совалките, компютрите, Интерент, чиповете, революцията в елетрониката и въпреки че руснаците ги нямат всичките тези неща, те почти винаги са били наравно или по-напред от САЩ в космическата техника, направо ме изумяват.

Възхищавам се на постиженията на учените. Поклон.

Толкова си неинформиран и си толкова далече от истината, че е направо ти се учудвам на акъла. Има още много да четеш преди да стигнеш до "истината" и да се научиш да я отсяваш от пропагандата.

Гагарин се обажда на Човечеството: - как сте, хора от 21-ви век? Кацнахте ли вече на Марс? - Не сме. - Какво правите сега? - Учиме, Юрий. - Браво, знанието е велика сила! Какво изучавате? - Как да си мием ръцете, Юрий.

Е, точно както никой не пречи на руснаците да вярват в дядя Мароз... Ама руские пускат слуха, че американские дядя Коледа не е истински, само тяхния дядя Мароз е истинския... Ето това е смешното!