Рекордна за "Арианаспейс" година: 166 спътника, изведени в орбита

Компанията добавя четвърта ракета носител, мисиите започват от три космодрума

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахааа, вече така ли се броят? Колко сателити, а не колко ракети са извели? Като се има предвид, че има и сателити точно колкото кутия за обувки.......та подозирам, че пусковете на ракети са сериозно намалели! Защо ли??? Не сикам да ги троля или хейтя, ама.....самото им съобщение е като последни издихания на една умираща технология, а фирмата, която я експлоатира не иска да си признае, че нищо иновативно не е правила десетки години наред!!! И се хвали с число, което също е смешно....само едно изтрелване на Старлинк сателитния Интернет съдържа 60 сателита!!! Яд ме е, че някакъв човек...който никога до преди това не се бе занимавал с коли и космонавтика, само за 10-15 години ги прави смешни всичките мега концерни с по 100 години история! А уж те движиха прогреса??? Ама прогрес са движили....

Не си много прав. Бройката също може да е важна. Ако това са 166 клиента и всеки плаща добре, какво като сателитът може да е като кутия за обувки?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

А мъж може ли?

След 10 години ще се наложи да се строи Магистрала за Сателити . Ще има и данък Смет в Орбита .

боли ме хуя за тая работа

Затова не сядай върху празната бутилка от боярищник, нищо че е руски обичай.

Пълни глупости. Не може и да стъпят на малкият пръст на спейс екс.

Това не значи, че не е рекордна за компанията Арианаспейс.

Хайде да почваме с плюнките и сополите за това сътрудничество....

Бирата се казва Ариана. Ракетата е Ариан.

Дъмбел! Ариан на фреснки, на български Ариана.

Ракетите са предимно френски, а и дори на английски са Ариан. Ариана е пълната ти с бира глава.

С каква цел са изведени толкова спътници

Изграждане на 5G мобилни мрежи. И това е само началото на проекта за тотално следене на всичко и всеки. Не знам защо имам усещането за нов световен фашизъм и невъзможност за бягство от тази пъклена лудост. Не е истина просто какво се случва с този свят при това с невиждана скорост.

Слагай шапката от фолио и живей свободно!!!

Замърсихме океаните, повите и въздуха, изсякохме горите, сега ще замърсим и пространството в близка до земята орбита - човеците нямаме спирка в глупостта и лакомията си.

това че ти си такъв, не прави и нас такива...

Навремето бях войник в едно военно летище. Мотаех се около самолетите-охрана. Та като имаше полети, преди полета пълнеха самолета с една цистерна керосин. Около 5 тона. И МИГ 21 го издухваше за 40-50 мин. Като кацне - празен. Та си мисля сега тея всички работи дето фъркат горе, колко ли гориво харчат? И как се отразява на разните му там замръсявания?