Ремонтът на iPhone 12 няма да е по джоба на всеки

Ако повредите не се покриват от гаранцията трябва да се плати минимум 279 долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИВАН (нерегистриран) Ти друго ли очакваш? Безумни цени за нещо което струва и по малко от половината. Зомбирани хора които, ще теглят заем и ще си продадат и бъбрека само и само да го имат. За капак на всичко го взимаш без зарядно и слушалки, за тях цакаш отделно. ----------- Айфон не е за панелните комбайнери от БГ като тебе! За вас са китайските колхозни ментета за по 50лв! На Запад един нов Айфон излиза под половин месечна заплата!

За сметка на това, Гогов, ремонта на УяМивей ще е безплатен! Даже китайската комунистическа партия ще ви плаща! Сега сериозно по темата! Всеки Айфон върви с 2 ГОДИНИ гаранция! Отделно на това Апъл Кер разширява гаранцията до 3 ГОДИНИ! И струва няколко десетки евра еднократно!

Айфона не се ремонтира, малка подробност

Па ако знаете колко скъпо излиза ремонта на Феррари? Ужас ви казвам. Не си купувайте.

За това Xiaomi. Телефон за 90 долара, който ще е валиден минимум 5 години още, не се троши а и няма какво толко да се счупи у него освен екрана реално. Отделно MIUI дава супер много предимства като запис на разговорите, което се докарва иначе с 300 мъки при американизираните телефони.

Това с петте години е пълна измишльотина.Мога да ти извадя айфон 6ес който все още се поддържа от епъл, и да видиш как върви телефон на 5-6 години.Хвани андройд на тези години да видиш че освен разговори друго не можеш да правиш с него.

За повреден iPhone не съм чувал.

Chefo77

Има, има. Покрай мен има двама, но в гаранция. Интересното е, че и на двамата не отремонтираха, смениха ги...

А на Хуявей смяна на екрана по-евтин ли е? За двама преатели питам, дето се набутаха с ментета.

за Хуавей ли питаш или за ментета?

Който се бръкне 700+ долара и нагоре за телефон, не трябва да има проблем да даде 300 за поправка ако не го пази. Това е само проблем на разни мишки дето трябва да се правят на важни и си мислят че скъпия телефон някакси им вдига социалното ниво.

като се замисля за 20тина години ползване на мобилни телефони (10тина смартфони), все още не съм носил нито един на сервиз. нито веднъж не съм чупил екран или каквото и да е друго. да надрани, очукани и очевидно силно експлоатирани, но всичките ми телефони още работят. до колкото познавам, жена ми, брат ми, баща ми, майка ми и др.роднини нещата стоят по същия начин. не казвам, че телефони не се чупят. просто риска е силно надценен. та трябва ли тези числа да ме плашат?

За всяко нещо си има първи път.

бе то и метеор не ме е тряскал по главата, ама също не се притеснявам, че ще има първи път.

То и купуването на телефона не е по джоба на всеки, така че, не виждам какъв е проблемът.

Ужас. Ако го ударя 2 пъти в земята и мина върху него с жигулата, скапаните американци няма да ми го поправят безплатно. Ба си смотания сервиз. Никога повече круши.

Не че ти се меся ама тези технологии не са създадени да се блъскат в земята и да се минава върху тях с Жигули...

Вземи провери какво е сарказм.

Пиши се "сарказЪм". Първо научи това, а после давай мнения... Сарказмът не е точно това.

Първо имай акъл, после давай мнения. Дали са грамотни - важно е, но не е по-важно от акъла. Ако само буквоЕдите пишехте - то сега щяхме да сме още в Паисиевата "ера". Щото хората развиващи математика винаги са били зле с литературата и обратно. ТАКА ЧЕ... умния добре ме е преценил че е било сърказм (на руски се пише така), докато буквоЕда както винаги се е заял за буквичките.

Супер ! По-евтино е от въздушен амортисьор на БМВ...

Хейтът към Apple нека започне СЕГА ...

Ти друго ли очакваш? Безумни цени за нещо което струва и по малко от половината. Зомбирани хора които, ще теглят заем и ще си продадат и бъбрека само и само да го имат. За капак на всичко го взимаш без зарядно и слушалки, за тях цакаш отделно.

Що бе тъпак? Хуявей да не е по-евтин, както и ремонта на дисплея му?

Безумни за теб, за някои това са им джобните...

Chefo77

12-ката е насочена основно към хора, които имат и знаят какво е да използваш iPhone. А те си имат зарядно и слушалки. Не са насочени към комплексари, които си мислят, че с един телефон ще си вдигнат социалния статус. Основно те реват срещу липсата на аксесоарите. И само гледай колко бързо ще ги копират в това корейци и китайци ;)

СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ