Коментари - РЕВЮ: Motorola Moto Z | IT.dir.bg
назад

РЕВЮ: Motorola Moto Z

Днес ще ви представим единствения успешен засега модулен смартфон на пазара - Motorola Moto Z.

Обратно в новината

Коментари - РЕВЮ: Motorola Moto Z | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайско менте

Какво ти е малко мозъчето...

според мен много погрешно подходиха към модулния дизайн LG и Motorola. модулни направиха реално най-скъпите си телефони, а те реално нямаха особена нужда от тия екстри. флагманите за година не остаряват, а човек купуващ си флагман примерно всеки 2-3 години на практика модул няма какво смислено да му добави. квото и да си говорим няма как да направят такъв модул дето 2 годишен флагман стане съпоставим с тазгодишен. виж евтинките телефончета има нужда да им се добавят работки още по рождение. и ако собственика в един момент реши, че нещо не му достига, реално може без да купува нов телефон, с минимална инвестиция да ъпгрейдне това което му липсва. това е смисъла им според мен да са евтин ъпгрейд, а не като сега. Модула с камерата е 500 лева. За толкоз просто не си струва цената. Всичко по горе има смисъл ако цената е от значение.

Номера е че тези модули могат да се ползват и от по-новите флагмани. В този смисъл можеш да намалиш цената на флагмана, който да е с по-малко функции и да ползваш модулите. След време сменяш флагмана или някакъв друг от същата марка, но по-нов модел и пак си ползваш модулите.

Страхотен проектор.

Очаквах с нетърпение да пуснат и X Force за Европа,но е само за Verison USA.Да се надяваме ,че от както са собственост на Леново няма да ги сбозят.

те са собственост на Леново вече от над година, тъй че дали са сбозени или не би трябвало да си личи одавна