Коментари - Робот призовава хората да не излизат на улиците в Шанхай (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плачещи лъжедемократи, китайците тестват целия 20 милионен град и след получаване на резултатите прибират болните в болниците, а останалите са свободни, а у нас здравите ограничават, а тези със сертификат се разкарват на свобода. А дано ви светне, ама не ми се вярва ...

и европейската екранизация на "Война на световете" също имаше такива роботи. Вярно, че не бяха много по предупрежденията, а минаваха направо към прилагането на наказанията. Но има време и това ще дойде при нас.

Добре дошли в прекрасния нов свят.

А, не е ли по-демократично да разстрелват тези които са излезли на улицата. Питам за един приятел.

Стават зян някои органи.

в бъдещето.

Един по един се превъзпитават жителите на градовете в Китай. Всички трябва да са със затворническа психология и да се радват на всяко разрешение, дажи и да отидат до тоалетната. Както и на запад. Все пак китайцитре изчакаха варианта, който не предизвиква пневмония. Или поне се лекува така че да не предизвиква пневмония, освен за изключителни случаи.

Има ли и картечница на гърба?

Има нещо по-страшно. Камера, която е призната за доказателство пред съда. И глоба, която е по-голяма от всичко, което имат попадналите в кадър. Ако ги хване камерата отиват в затвора след като им вземат всичко. И за децата нищо не остава. Ако беше картечница щеше само да убие, но нямаше да отнема живота дори и на децата.

руПладжийските троловеееее Дето обичте да кич1ите всеки несъгласен с Путлер, с етикета - фашист, и обяснявахте как противоепидемичните мерки в Европа били фашизъм Къде викате е фашизма, а! Или са ви забранили да критикувате дръпнатоооките болшевики?

Мерките в големите градове на Русия бяха още по-жесток фашизъм. Например в Москва на хората над 60 години беше забранено да излизат за да си продадат соц квартирите в града на олигасите, ако искат някаква свобода и да могат да ходят по улицата. И много го натпавиха и се изселиха извън града.

Ааааа това съм го гледал в "Аз, роботът" с Уил Смит. И там им казваха да си стоят по домовете. Започва се! :)))))))))))))

Червена диктатура, ама както си трябва - социален рейтинг, заключване и слава на Партията.

Есента ще приложим и ние братския китайски опит. Вируса дебне, а ние го викаме :)))