Рогозин: Американците са забравили как да стигнат до Луната

Според шефа на Роскосмос новата мисия на НАСА цели припомняне на технологии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рогозин: Американците са забравили как да стигнат до Луната - сега американците ще открият колелото !

Нали кацането беше заснето в Холивуд? Къф е тоя фейк?

Факта , че за по-малко от година след края на Лунната експедиция , ПОЧТИ ВСИЧКИ участници от екипа , си отидоха от този свят точно като Мишо Бирата , ме кара силно да се съмнявам , че изнесеното във вида на официална информация е автентично ...

Краварете не бива да допуснат руски крак да стъпи първи на Луната,защото ще разкрият истината,че краварски крак не е стъпвал там. Краварете първи трябва да стъпят там,че да оставят вайна,за които да твърдят,че оставени преди 60 г. от тях и за да имат претенции по този начин,че Луната е собственост на ФАЩ.

Браво на Рогозин, така се прави политика.

добре че е рогозин, да разсъждава вместо тъпите американци

Тоя от малък си е тъпанар и такъв ще си остане.Путин си го харесва и го мести след всяка издънка на все по доходоносно място.

буратино е най-капацитета какво, кой, къде, кога и как,... паляч. Въобще, освен вожда всичко останало в настоящия политически "елит" на Раша са смешници, докато при САЩ е точно обратното.

Американците са кацнали ......във филмовото студио в Холивуд. Но не ми е ясно защо руснаците, при все че става въпрос за измама и пропаганда, не са развенчали американската лъжа за кацането на луната. Явно на всички им е било изгодно да се поддържа тази илюзия

За това не е нужно да стъпват, бе тъпак! Достатъчно е да пратят малко апаратче, което да кацне в една от зоните, на които са кацали американците. А само след 2-3 години, когато пуснат големите телескопи ще могат от Земята да наблюдават следите оставени от американците и да гледат "разветия" флаг дори

Тъпунгер, Лунните екпедиции са 6 в течение на повече от 3 години и никой не е умирал от екипа за "по-малко от година след Лунната експедиция"

Евтина руска пропаганда. Забравено е само в пияните руски тикви.

Най е изгодно да се поддържа илюзията че имаш мозък. Така може безпроблемно Кутев да ти спуска всякакви тъпотии, които да пишеш по форумите.

само рандевуто не се връзва.

Има достатъчно доказателства за кацането на Луната. Разбира се, има и теории, че това не се е случило, които в основни линии са плод на пълно непознаване на науката и конкретните факти. И когато една такава "истина" се предложи като обяснение на неуки хора, те започват да й вярват

Но вие ще откриете начините, нали Рогозин? Някой ден в светлото бъдеще, дето го строите от век и все сте на тъмно.

Освен това след първото кацане на Луната през 70те е имало и второ.

каза Калинко Рогозин, за който самите руснаци казват че е съсипал руската космическа програма с некъдърността си...

Рогозин доказва, че е тъпак. Американците знаят как да стигнат до Луната, те вече имат от години апарати на Марс, където *стигането и кацането" са много по-трудни. Разликата сега е, че ще ползват други, много по-евтини ракети и нови технологии.

Армстронг умира 2012, Бъз Олдрин още е жив... ти си се съмнявай...

BRCK

Говорим за пращане на хора, а не на сонди и тн. Тъпака си ти!

Гоше мноо си прост .

СМЕКЧИ ТОНА, ЧЕ СКОРО ПАК ЩЕ ФАЛИРАТЕ И ТОЯ ПЪТ НЯМА ДА ИМА ПРОШКА... ЩЕ ВИ ЕВАТ НАВСЯКЪДЕ...

Американците мислели как да кацнат пак на Луната , а високо развитата руска космическа програма се чуди как да монтира касетофон на Ладата !

Д СИ ОПРАВИ НЕГОВИТЕ РАКЕТИ , ДУРАКА, ЧЕ МУ ГЪРМЯТ И ОСТАНАХТЕ БЕЗ ЯДРЕНИ ИНЖЕНЕРИ...

BRCK

Теориите за това,че кацането на луната е лъжа също имат доста факти. Например: 1. Признанието на Кубрик преди да умре. 2. НАСА официално признаха , че са 'загубили' пробите и камъните от Луната. По музеите имало само 'фалшификати'. 3. И тн и тн.

Ха забравили, най-вероятно са закрили киноцентъра, където са снимали разходката на Луната.

BRCK

Теориите за това,че кацането на луната е лъжа също имат доста факти. Например: 1. Признанието на Кубрик преди да умре. 2. НАСА официално признаха , че са 'загубили' пробите и камъните от Луната. По музеите имало само 'фалшификати'. 3. И тн и тн.

Няма проблем и с хората, тъпако. Проблема е кацането и излитането. Това че не летят до МКС със свои кораби не значи, че не знаят.

Хич не е добре, трябва да си смениш психиатъра.

Експедиции е имало ,но никой не е кацал на луната.Нито тогава ,нито сега има технология която да позволи това да стане без съответната база за поддръжка на самата Луна. Прочете малко балистика и променливи величини на масата на тяло летящо с определена скорост при определена гравитация. Масата на модула не позволява излитането му от Земята , камо ли кацане и обратен полет от Луната до Аполо.

Винаги съм се чудил защо сме толкова проста нация. Не случайно от двадесет и осем страни в Обединена Европа сме на последно място. Дори към UE да се присъединят и други страни ще сме последни в класациите по развитие. Друго което ме изумява с какво настървение някой повтарят изтъркана руска пропаганда. Затова помествам цитат и изказването на известния руски космонавт Георгий Гречко: "Когато получихме сигнали от Луната, ги приехме от Луната, а не от Холивуд", казва руският космонавт Георгий Гречко, участник в съветската лунна програма (тя е отменена, след като американската мисия "Аполо 8" за първи път напуска земната орбита). Тогава първият пилотируем полет до Луната е наблюдаван от цялото съветско разузнаване: радиооборудването му приема сигнали от борда на "Аполо 11", всички разговори и ТВ картина от кацането на Луната.“

Ако земляните гледат в бъдещето, то не само не трябва да губят технологии със смяната на поколенията, а трябва да обединят усилията си в името на това бъдеще!

Последият абзац е писан от журналист на Дойче Веле. Хвалебствен и без грам реализъм.

Каза го човек, чиято страна не може да излети без зрелищна експлозия! Голям смят са тези руснаци!

Само другаря Путин може да кацне на луната и никой друг,само на това може да повярват нашите червени боклуци.

Основната маса е при подобни полети е горивото .масата на горивото е почти 90% от масата на тези апарати. Но явно си гледал доста комикси и оттам черпиш мъдрите си заключения.без да те обиждам разбира се

Как да забравят като изобщо не са били там!?

Тия много приказват, а обличаха човеци като роботи.

Само другаря Путин може да кацне на луната и никой друг,само в това може да повярват нашите яервени боклуци.

Когато човек не е постигнал нищо в живота, единственото, което му остава е да отрича успехите на другите.

Компилацията от изказването на Рогозин и подвеждащото заглавие на компилацията е достойно за коментариите на първосигналните дебили-русофоби във форума. А иначе Рогозин е прав , че има много трежно явление, наречено загуба на техническа и технологична компетентност на държавата. В България, след унищожението на цели отрасли на индустрията с това явление се срещаме всекидневно! Възстановете например националното голямотонажно корабострооене . Ще има доста да се помъчите и то без успех!

Всъщност това не противоречи на "теоретицте на конспирацията". Безпилотни апарати до луната се изпращат и сега. Последни индийците изпратиха. И е имало излъчвания от апарат около или кацнал на луната. Радио и тв. Но тяхната автентичност и досега не е доказана. Не е проблем да се излъчи запис, който да се гледа от всички на Земята. И досега няма "независими" снимки от "краката" на 6-те лунни модула, които успешно са се скачили с ракетата в лунна орбита и са се завърнали на красивата ни планета.

ти от къде знаеш? да не би ти да си бил там?

Вероятното обяснение към другаря Рогозин е, че сега технологиите са по-напреднали и се изисква нов поглед на нещата. Вероятно има нови материали, нов начин на управление на модула, нови системи, които улесняват процеса. Възможно е да искат да вкарат техника, която има проблем извън орбита...

Затуй ще ходят до марс. И за туй една частна американска компания на Мъск има повече полети на ракети от руската агенция. Руска пропаганда за простаци

Те това е разумно изказване: "в близкото столетие няма да има колонизация" Човека трябва да се развие още, преди да приема такива рискове. Трябва много неща да се подготвят. А и въпросът е, защо да го прави? По-вероятно е Мъск да влезне в психиатрия или затвора, защото е утрепал хора, отколкото скоро да има колонизация. А иначе преди САЩ имаха немеца Вернер фон Браун от СС и познат на Хитлер. Според американци от НАСА, точно той е движел програмата Аполо.

Рогозин много звучно се изплю на многогодишния труд на троловете в Дир :))) Призна, че САЩ са кацали на Луната :))) Казвал съм ви МНОГО пъти! Истината накрая излиза!

как е направено. Не е така, както пишеш. Беше вълнуващо да се гледа прякото предаване от Луната. Не коментирам, че имало някакви земни снимки. Съмнителна е само работата на изчислителен комплекс от онова време в радиационна обстановка, но са се справили някак.

Значи от руската космеска агенция са тъпаци за дето вярват за кацането :D