17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рогозин е професионален бушон. Слагат го където вече тотално са се оплескали нещата, за да имат после кого да обвинят. В тоталитарните държави така се прави.

Кво става бе, баси скукакта. Няма ли го Стенли да повряка малко, само спамера с тийн путката не се отказва ей :D.

BajMihal

Явно доста са им намалили надника.

Хаха, руснак ако ти каже Добър ден, значи е нощ.

Стига с тази водка

Специално на тоя празнодумец му нямам никакво доверие. Като каже: Добър ден! е добре човек да погледне къде е слънцето в момента. Ако продължава той да е директор на Роскосмос до 2025 г. не модул ами и макет на базов модул няма да има. Виж някоя и друга песен възпяваща новия модул може да съчини.

Бягат защото трябват мъни за станцията. А това в далечното 25 г. бъдеще е я камилата я камиларя. Руски му работи. Беднотията е ложо нещо Рогозка. Има поговорка" Беден ли си дядо попе да те е...а в гъзеца! Стига лайте 5 г. предварително. Така демагогствахте и за Соца и Комунизма. Къде са СССР и Соца. ПЛЯМПАЧИ !

Че какво пък ще му рисуват 4 години? Разбирам, че искат да стане красив и без световен аналог, ама чак пък толкова?!

С Рогозя нема лабаво! Обеща ли до 2015 фабрики за хелий на Луната - обеща! Също кат' боса си Путя - с неговите 25 000 'вискотехнологични работни места'... е, поне 2-3 хил трола дрищят простотии 24/7. Уря!

Цитирам: модулът "Наука", който се разработва от почти 20 години

рогозин е гола вода ... кой ще ви ги качва тези модули нагоре ... ?!

То пък щото ще ги изработят дотогава, че и да трябва да се качват. Некадърникът Рогозин е по празните приказки, току виж и нова песен съчинил за новия модул. Не мога да се начудя на Путин след като тоя глупак Рогозин е доказано некомпетентен за тая длъжност защо го държи още директор на Роскосмос вече 10 години и кусур. Тоя глупак ще загроби държавната космическа корпорация.

Кой щял да ги качва? Стига шеги. Ще ги спускат. От луната. Ако не става по партийна линия ще ги спускат

Къф е тоя гюм? Да не е маскиран дистилатор за водка като космичний корЪб.

Не вярвам на нищо руско!!! В пРосия всичко е лъжа и измама !!! пРосия и копче за дреха ме може да направи - всичко е само пропаганда за потъващата държава ..... Какво стана с Буран - руската совалка ....

Путка.

Този Рогозин е русския Жул Верн....преживе популярен.

Обиждаш Жул Верн. За разлика от този шут Рогозин, Жул Верн е бил умен човек, а също и визионер, успял е да прозре в бъдещето. Много от нещата описани в неговите фантастични романи днес са реалност.

Руснаците много отдавна го искат това. Но "големите западняци" с чичко паричко им промениха мнението. Не се знае как и с колко.

Докато Джо Байдън само с предизборната си кампания и встъпването като президент подари на Путя $50 МИЛИАРДА от ДВОЙНОТО ПОКАЧВАНЕ ЦЕНАТА НА НЕФТА. С тези допълнителни $50 МЛД. ще може да се построи нова станция и да.....се прегази от Путин изоставена от САЩ, Украйна. Още в деня на инаугурации си, Байдън подписа спирането на нефтопровода от Канада до САЩ. Докато тези седмици Путин ще дострои наново започналия строеж на Северен Поток 2....СПРЯН ОТ МИСТЪР ТРЪМП. От 160 км останаха 18 км неположени тръби. Рестарта на СП2 започна в деня на встъпването на Байдън за президент.

От СП2 остават 121 км. Руслямска държава няма как с 5-10% увеличене на петрола да направи 50 милиарда допълнително. Най-много 5 милиарда.

Вярвам единственно на г-н Илларионов. По-разбиращ специалист във финансите и политиката няма нито в Русия, още по-малко в САЩ....където демократите го уволниха от института където работеше, заради разкритията му за Байдън. Илларионов беше и финансов съветник на Путин. https://aillarionov.livejournal.com/tag/%D0%BD%D0%B5%D1%84%D1%82%D1%8C

Това обяснява, защо Руслямска държава затъва всее повече.

ЩЕ ИМА ПЪРВИ БАТУТ . . . . !

Москва ще напусне МКС поради влошеното й състояние Плъховете винаги първи напускат кораба.

Тоя идиот е за разстрел. Да се радва, че не живее във времето на СССР. Щеше да копа в Гулаг. Съсипа ракетната индустрия на Русия. От Роскосмос направи карикатура като него - Роскомикс.

Хуй.

И кво стана с Науката??? Нали щяха да я изстрелват 2018та... 2021... 2024та... май само на хартия я има.

През 2025 година ще има модул до ръждясалия "Буран".

Иван Вазов: Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

Тва обаче е преди руснаците да нападнат България и да навлязът в Добрич. След това става интересно едно че ги натриева генерал Колев там където кучи гъз не угрява. Ами и започва масово осъзнаване каква пагубна роля играе Русия в България. НА РУСКИТЕ ВОИНИ О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

"угрява"!!!!!!! Освен демонстрацията на тоталната Ви неграмотност, полезно е да знаете, че в българския език се ползват синтактични и интонационни запетаи. "Език мой, враг мой!" – Имаше такава рубрика, водена от професор Владко Мурдаров. Следете неговити изяви, ако все още ги има, защото и него го дамгосаха такива примитиви като Вас.

Кат Русия няма друга, тъй опасна на света. Тя е нашата прокоба тежък камък на врата! Руска алчност,хитрост,злоба, руска газ и руски нефт. Нас направиха ни роби, стига азиатски гнет! чичофичо 2021 г.

Още утре НАСА ще търчи да подписва договори с Роскосмос, Путин и Рогозин за да може да си изстрелва космонавтите на тази станция. Без космическа станция около земята ползата от ракетите на Мъск е нулева!!!

Под "утре" разбирайте 100 години.

И защо реши, че станция без руснаците не може?

BajMihal

Наистина ли си толкова тъп, или се правиш? То по твоята логика Съюзите и Протоните стават безмислени тогава. Щото за последните 50-60 години руснаците друго не са правили освен да доставят до ниска околоземна орбита. То твоето не е вечче и смешно, просто си болен и имаш спешна нужда от лечение.

243Win

Аз още чакам новата Лада, дето щеше да утрепва Фолксваген...

Иде веднага след новата Волга дето разказа играта на ролсройс

Бравос, бравос. Ей това е научно-технически прогрес. Докато едни се опитва да лъжат и мажат пускайки фалшиви новини и анимации от Холивуд в пустинята Моаве, Северна Канада, НАска или от всяка друга подобна пустиня, то най-прогресивната част от Човечеството ударно строи поредната станция в Космоса. Русия толкова станции е построила, дето в САЩ и толкоз бензиностанции няма. Но когато правиш реален прогрес, а не да снимаш анимации, трудът ти се оценя от всички прогресивни сили на тази и на всяка друга планета във Вселената - толкоз непобедима и велика е Русия.

243Win

Муахахахаха!

Абе пич! Откъде намираш толкова амбалаж да инкасираш тоновете минуси?!?

Килимов, мани я таз станция, ами изпей някой шансон!

Поглеждам коментарите и веднага се сещам за лайняните запетайки по стените на обществените кенефи! ... Гнидите не се научиха, че преди да клекнеш, трябва да се подготвиш!

Пак запя старата си тесен, ЩЕЕЕЕЕЕЕ!

бас държа че ще я пратят а не като Мъск изперкалия дето ще колонизирал Марс ...

Аз се басирам с теб, ама после да не останеш без пари и да се наложи да ми ядеш уя или пък да чукам жена ти, за да си платиш борча, ха ха.

Модул може и да няма, но някоя песничка...

А на мене тати ще ми купи колело...ама друг път.

Е не е невидима като американската станция ...