Коментари - Новият руски космически кораб не е ”Гагарин” | IT.dir.bg
назад

Новият руски космически кораб не е ”Гагарин”

Въпреки че името "Гагарин" бе предпочетено в организираното от Роскосмос гласуване, Русия реши да нарече новото си поколение космически кораби "Федерация".

Обратно в новината

Коментари - Новият руски космически кораб не е ”Гагарин” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам що за гьонсурат трябва да си, за да пишеш подобни глупости.Едните, САЩ не могат да стигнат до МКС без да минат през Байконур, другите и до днес разчитат на технологична помощ от Русия.Но гьонсурата си е гьонсурат и плещи ли плещи простотии.

Само Китай има капацитет и шанс да конкурира САЩ технологично в близките десетилетия,докато Русия изостава с век във всяко отношение!

Ако имаш и най-малката представа от наука или си се занимавал поне малко, ще знаеш, че това не е така.

понеже в този форум е пални с хора, които си мислят че американците не са били никога на луната, само да ги питам, ако е така дали рашките щяха да се откажт да отидат там и да докаят че американците са лагали за своите миsii с аполон

Руснациет вероятно са знаели че тогава е нямало подходяща технология за полети до там, затова и не са и опитвали въпреки своят водещ опит в това отношение.

ЯВНО СИ ОТ НЕ ЗНАЕЩИТЕ .РУСКАТА СОНДА ЛУНА-15 ВЛИЗА В ОРБИТА ОКОЛО ЛУНАТА 3 ДНИ ПРЕДИ ПОЛЕТА НА АПОЛО-11. ТАКА ЧЕ РУСНАЦИТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ДАЛИ КРАВАРИТЕ СА СТЪПВАЛИ ТАМ . НО ПОНЕЖЕ СИ МАЛОУМЕН СОРОСОИД СИГУРНО ЩЕ ИГНОРИРАШ НАПИСАНОТО ОТ МЕН.

през 2023 е планирана мисия с хора на борда на Orion, а целта ще е прелитане около Луната. Само не разбрах за какво им е това? Нали имат 6 (шест) кацания на Луната? Или нещо бъркам?

Да сведа един малък факт, до знанието на еврофекалите и подмазваите на лудите крави:) И краварския Орион и Драгона на Елън Мъск са си чисто копие на руските съюза и новия руски кораб Федерация! Нещо лудите ркави що се отказаха от совалките а?:) Да не е, че совалките гърмяха като новогодишни пиратки-една след друга а?:) И затова лудите крави решиха да копират, и то най-безсрамно руснаците!! Нагли крави, ей!!

А кой друг има действаща космическа програма, та се упражнявате в злобеене срещу луната????

+++

Поредното копи-пейст на ватенките.

ПО добре го кръстете "Гагарин" или нещо кратко ..

Кораба се казваше "Съюз" - демек - Съветски Съюз. СССР се разпадна. Сега какво - да очакваме да се разпадне и Руската Федерация?

ПУТЛЕР Е НОВИЯ РУСКИ КОРАБ-

Интересно ми е Първия как ще го кръстят - Крим ли?

Естествено,че ще бъде Крим.Въпроса е, да не се включат Украйна, Летва, Латвия и Естония, че тогава....