НАСА ще изпраща хора в космоса с руски ракети до края на 2020 г.

САЩ все още не са постигнали пълна самостоятелност в пилотираните си полети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен са има впредвид 2200 После мъск ще направи ракета, сина на мъск с име да-ти-иб~ам-амата-3.14

туйна краварските астронавти и те искат да живеят. Затова и не изпитват огромни ентусиазъм да летят с бараките на Мъски които имат отрицателно успеваемост от типа : взрив взрив давене давене взрив взрив давене в океана!

Сигурно малко копейки ти плащат! Затова само една и съща лъжа повтаряш. Дато ти увеличат дажбата, че си много скучен!

Абе нали Мъск щеше да ги кара по два пъти на седмица с една рециклируеама ракета още от 27-ми този месец???? Или има промяна на датата и годината???

Не!

Ще чакаме ли мъск да прати някой до края на месеца или да си отворя бира и да си го преместя в левия крачол

Направо в бирата си го пъхни! 2 в 1!!! :D

Един човек и една ракета в заглавието са станали "хора" и "ракети"

На САЩ им беше по-евтино да ползват сигурните от миналия век каруци, но се появи конкуренцията Мъск. Ако китайците предложат по- по ниска далавера - тях ще изберат. Американеца цени доларa, a долърът е олицетворение на труда и успеха.

Значи преставаме да питаме защо не могат сами .

Колко нескапосано изглеждат такива като теб.По никаква причина не искат да признаят неоспорим успех на Русия,които поне за сега ненадминат.А и против нищо не може да каже.И започват извъртания: Мъск, Китай. Други няма ли? Но гениалния Мъск не може да огрее навсякъде и да може всичко. Китай с краденето на руски военни технологии постигна много, но и той има какво да върши в областта на ракетни технологии (предвид носителите и двигателите).Да назовеш абсолютно безопасни и сЪвършени двигатели (за сега) трябва да си голяма СВИНЯ.

Нямам нищо против руснаците, те също имат някои успехи. Но в случая не си съвсвм прав! Погледни нещата хронологично. И американци и руснаци развиват първоначално една и съща ракетна технология, заимствана от немците и подобрена. Американците променят стратегията и създават совалките, които се ползват многократно. Руснаците продължават със старата технология. Програмата със совалките излиза много по-скъпо от очакваното и американците я спират. Руснаците продължават със старата технология. Американците нямат желание да възстановяват стара технология и докато се развие нова, ползват руската такава. В момента вече има по-нова технология за многократно ползване на ракетата и степените и е логично американците да се ориентират към нея. Но вероятно ще ползват отвреме на време услугите и на руснаците, в знак на приятелство и взаимопомощ. Само троловете тука ще спорят "кой е по-по-най". Хубавото е, че не пречат на никого! ;)

Колко нескапосано изглеждат такива като теб.По никаква причина не искат да признаят неоспорим успех на Русия,които поне за сега ненадминат.А и против нищо не може да каже.И започват извъртания: Мъск, Китай. Други няма ли? Но гениалния Мъск не може всичко,А И ПРЕТЪРПЯ ПРОВАЛИ. Китай с краденето на руски военни технологии постигна много, но и той има какво да върши в областта на ракетни технологии (предвид носителите и двигателите).

каруца каруца ама всеки предпочита да лети с надеждна каруца Съюз, отколкото да летят взривяващите се бойлери на Мъск които са толкова суперпупер технологични че през един-два се взривят на парчета и се давят на дъното на океана

Ама как и едно нещо вярно не написа?!? Кажи поне един кораб на Мъск, които е на дъното на океана! Посочи и тези, дето през един-два се взривяват! Има всичко на всичко две аварии, но даже няма взрив! А десетки са излетели успешно... П. П.: Колко всъщност ти плащат на лъжа?

Нали имаще санкции от САЩ за Русия или за някои работи има , за някои няма ?

Колко остроумно, ти да видиш. Отде ви изравят бе. Айде обувай идентичността на Стенли та да се олигавиш пак.

Колко си жесток! Те (ватенките) са се хванали за палците, мечтаят за сваляне на санкциите, а ти подсещаш хамериканците да ги продължат. Трай си и недей реви! Тихонко да не те чуят ония, които командват парада!

Потурнак (СРЯДА), що не предложиш на САЩ последен модел чушкопек? Що САЩ не летят с тях, а летят с двигатели на “ватенки” . Ако не можеш да отговориш по същество, затвори плювалника нищожество, че за нищо не ставаш.

Толкова постове от щатния трол а още нито един в който да е обул идентичността на наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър. Айде бе кво чакаш, да повярваме, че са те вързали та не можеш да пишеш ли и че е писал някой друг тука за батути и останалите глупости.

И догодина ще пращат с руски ракети. На бас се хващам.

ще ги праща с батути ли

Много саркастични коментари от панелните експерти, за които фойерверките по нова година са единствената ракетна технология, с която имат досег. И от двата лагера! В същото време ракетните експерти оставят разни полуграмотни кретени да се разпореждат с житието и битието им. Жалка история!

Ти да не очакваш инженерите на НАСА да коментират тук? :)

Кво стана пак? През Май щяха да стрелят със собствени ракети, ама не стана нещо

Едното не пречи на другото. Навремето НАСА имаха совалки, но ползваха и Съюзите, а Роскосмос ползваше и совалките. За разлика от някои тука, двете агенции не се ритат по кокалчетата, а си съдействат и работят заедно. Очевидно това е успешен модел!

Май още не е свършил, а старта е на 27ми. така че няма ЩЯХЯ.

Споделено пътуване?

Не и когато плащаш целия курс. Тогава е таксиджийска услуга.

В случая, руснаците се видяха като монополисти и накараха американците не само да плащат возенето, ами и цялото такси. Проблема е, че няма нищо вечно. Далаверата скоро приключва а с нея и пилотираните мисии на руснаците.

Кое е по- лошо, да си глупав или да си много глупав? Много се надценяваш, а имаш дефицит откъм интелигентност.

С други думи от есента нататък Съюз се пенсионира. Като няма балами да платят цялата ракета за един човек...

Това го слушам от години и все не става. По скоро ще гледаме "Полетът на Кеприкорн 2".

Стратегическо решение - застраховка при провал на Крю Драгон (все още първия пилотиран полет предстои) и опит за финансово подпомагане на Роскосмос след фалита на английската фирма, конкурент на Мъск за интернет спътниците.

Вчера имах разстройство и взех стратегическо решение да купя пакет тоалетна хартия за да подпомогна финансово Лидл. И като застраховка в случай че се насера отново.

Айде последния договор и последна фактура... после... несъстоятелност и затихващи функции

ЕКА е стратегически партньор на Роскосмос. Не вярвам да се откажат скоро. Дори не са го и намекнали. Може пък и да оцелее, но ще са нужни големи промени!

Да, промените са наболели. Ще дигнат цената на турист от 90 на 120 милки.

Предполагам коментара ти е ироничен, защото никой не би го направил! Така ще загубят другите си партньори.