Роскосмос обяви търг за изследване на Луната

Руснаците ще инвестират 373 милиона рубли (около 10 милиона лева) в проучвания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви конкурси ,какви търгове какви руски амбиции ,КАКВИ 5 ЛЕВА ! Рогозин е жалък глупак ! След епохалната програма АПОЛО ,ние питаме при какви условия може да се кацне на Луната и да се поддържа жизнеобезпечаващ режим ! Рогозин е недоразумение !

За съжаление върховите технологии на епохалната програма Аполо бяха безвъзвратно изгубени със смъртта на главния ѝ конструктор Стенли Кубрик.

За съжаление си забравил да си изпиеш хапчетата.

Пич, дали се казва Стенли или Луис, човек е бил и пак ще бъде на Луната. Но Човек. Ти никога няма да можеш да го видиш, а ако не го види с очите си, простият човек не вярва. Но ти и 6-те процента плоскоглави нямате никакво значение. Измисляй там как да се скриеш рептилиите като те потърсят, въпреки че не е ясно за какво точно ще им потрябваш. И още нещо: важното е, че си мислиш, че 1969 година американците са имали технология на видео-заснемане и видео монтаж, които са могли да заблудят дори великите експерти от СССР

Ще кажете ли, кои другари ще го спечелят или сами да се сетим? Едно е ясно - руснаци на луната ще идат през следващите 20 години само ако американците ги закарат...

Да учсатват на търга видни наши специалисти, каквито имама тук да ринеш с лопата. Например специалистите в тази област Доган, Р.Овч, Ковашки, сестри Домусчиеви и ред други изявени експерти

Русия е велика, Русия може всичко. Повече няма какво да се каже.

Айде пак се занапъва. Давай направо за Холивуд и Стенли Кубрик ако искаш да предизвикаш още някой-друг отговор. Още по-добре си намери свястна работа, да си щатен трол е жалък поминък.

Боеца е идиот

Е, нали нямаше нужда да се ходи на Луната? какви са тия търгове - мъргове, глупости разни ...

Никога не се е твърдяло , че няма нужда. 1-во от стратегическа гледна точка 2-ро от "кой ще извади по-голям" 3-то има залежи на едни ценни метали .... дето просто още не знаят и не могат да ги докопат иначе отдавна да са там.

провери колко струва качването на 1 кг. в космоса

BajMihal

Точно другара ти Рогозин преди месеци твърдеше, че нямало нужда. Веднага след него армадата руски тролове започнаха да припяват точно тази опорна точка. Сега явно друга партийна линия са очертали. А Мъск си работи, без да го интересуват партийните глупости на рашката.