Коментари - "Роскосмос" представи лунната си програма на авиосалона в Бурже | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са жиеи и здрави съетските другари и да се инсташират на Луната - всичките, може и на Марс , и без това не харсват дтугите народи

Както е тръгнало скоро ще празнуваме 100 години от първите кацания на Луната без да сме успели да ги повторим...

Кои сте вие които сте ще празнувате 100 години?

Ние сме майсторите на специални ефекти в кино индустрията от асоциaция "Одисея 2001". Деня на първото кацане на луната ни е професионален празник.

Киностудията на 4-и километър, знаем те бе, слуашй доктора и не ядосвай санитарите. От Врясъци не успяваш да си вземеш всички хапчета и ей го няма ремисия толкова време вече.

Ало "интелектуалци", когато пуснете поне един чушкопек в космоса, тогава ще имате право да обсъждате първа космическата дъжава Русия.Жалка работа и карикатурна ! Бай Ганьовщина в квадрат.Загубили сте чувството за реалност. Откъде се взема този вашия патос мозъчно здрав човек не може да обясни.Загадка на века.

Прав си, руснаците са в пълното си право да избират, когото си искат и тоя, който са избрали да си ги трепе,лъже и краде, колкото си желае. Това си е изцяло техен проблем и въобще не разбирам, какво са се загрижили тук за тях.

Германия била харчила 47 милиарда евра за отбрана. Германия има 83 милиона население. САЩ около 300 милиона, т.е. грубо около 4 пъти повече. Та значи САЩ би трябвало да харчат около $210 милиарда! Да ама САЩ харчат $750 милиарда на година! Е, как става тая работа? САЩ са следващия СССР! Ще банкрутират следващите 10 години! Помнете ми думата! "До 2028 г. правителството се очаква да премине и следните прагове: през 2020 г. то ще харчи повече за лихви, отколкото за програмата за финансова помощ в здравеопазването Medicaid. През 2023 г. пък разходите ще надвишават тези за отбрана, а през 2025 г. ще са повече от тези за невоенните дискреционни програми на страната, които включват всичко от финансиране за национални паркове, през здравеопазване и образование до инфраструктура."

Ще измислят някоя нова война и ще им дръпне икономиката...

Това само малоумни идиоти го вярват. Преди Ирак имаха 3 трилиона дълг сега са 22 трилиона. За Ирак са похарчили повече от 7 трилиона.

- Ало Хюстън, имаме проблем - кръжим в орбита около луната но руснаците вече са долу Какво да правим? - Какво правят долу руснаците? - Боядисват луната червена. Какво да правим? - Изчакайте боята да изсъхне и напишете с бели букви Coka-Cola

Във военната сфера руснаците наложиха дисциплина и резултатите са налице! Само 11г. след Мюнхенската реч на Путин, постигнаха военно превъзходство над САЩ, а според Пентагона към 2030г. ще имат пълно военно превъзходство. Ако се захванат сериозно с Космоса, както го направиха с ВПК- то си, то тези срокове са напълно реални! Още повече, че разходите за отбрана прогресивно намаляват.

Защо не вземат да потърсят търсят превъзходството в производството на коли, дрехи, телефони, компютри, храна...

защо не прегледаш пак джобс-а . може да търсят някой тъпак

БРЦК

При храната постигнаха - номер 1 в Света са по зърнени култури.

Не ги мислете руснаците! Успешно се възстановяват от погромите на колективизацията, Горбачов и Елцин! Върнаха си Крим, икономически плюс нефт, газ и оръжие вече са и най - големия износител на жито и царевица. Вече стигнаха нивото на самозадоволяване с месо и млечни продукти и вече изнасят! И до луната ще отидат, а може и до Марс! Ние на къде вървим? Те това е въпроса!

Много са напред със самозадоволяването.. да спрат да си починат малко?

Това с царевицата си го измислил сам, нали?

ех мечтиии , а в кармене денги бече не звънят .

И денги звънят! Плюс нефт, газ, мед, платина .. и т.н., оръжие вече започнаха и да храни да изнасят! И до Луната ще стигнат и до Марс ако решат.. С лидер като Путин, Русия напредва! "Доставките на руско говеждо месо в Турция могат да започнат през 2019 година. Това съобщи пред журналисти руският министър на селското стопанство Дмитрий Патрушев, цитиран от РИА "Новости". През 2018 г. руският износ на селскостопанска продукция за Турция е нараснал със 7% на годишна база, достигайки $1,9 милиарда. "На първо място това се дължи на същественото увеличение на доставките на пшеница и ечемик. Номенклатурата на стоките ще продължи да се разширява – например очакваме още през тази година да започне износът на руско говеждо месо", каза Патрушев."

С една дума, говедата на глава от населението така са се увеличили, че вече и за Турция има. Трепери, Америка.

Чета сбит преразкас на жул верн до луната и назад, как ще колонизират, летят. Тези ушанки явно отново имат намерение да се съсредоточат върху нтр да гепат информация от сащ и после както обикновенно барабар петко педерасчето с мъжете. Американците бяха 1969г, там, тия мечтаят 2030. Като им свърши белугата че определят дата за 150 годишнината от смърта на ленин. Ако ли пък не аъане...на сталин.

САЩ кацат на Луната 1969, а руснаците ( може би ! ) 2030. БЕЗ КОМЕНТАР !!! (Излишен е ! )

защо да е излишен коментара, ето - само през 67-а и 68-а има над 15 полета на СССР до луната, първо прочети..

Разбира се, че трябва коментар. 2030 е в сферата на предположенията и пожеланията. Реално обаче и 2069 г е малко вероятно руснаците да стъпят на Луната

Изглежда добре.Само че никой не казва колко ще струва.А всеко знае каква е хавата в икономиката на Русия.Руснаците реално живеят все по-зле и по-зле,та им е до космически станции ама друг път.

А ние какво да кажем? С БВП на глава на населението наполовина на руския, сме цъфнали та вързали?! Е, хайде стига сме ги жалили руснаците и да си видим собствената кочина!

Ако БВП-то ни е наполовина, след като заплатите ни са съизмерими, това значи, че някой там силно си прибира средства в джоба

хахахахахах

хахахахахахахахах!