17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори Казахстан , където на негова територия се намира ръждясалият Байконур, не иска да използва некачествени и скъпи ватни кораби за своите сателити. А се е ориентирал към Маск и изтрелване от Калифорния. Скоро ватния скот – роскосмос ще бъде фалирал и вписан в червената книга на изчезвашите алкохолици: Илон Маск отбирает полёты у Роскосмоса? В чём секрет SpaceX? : https://www.youtube.com/watch?v=TSae5lT2kbE

Ватенките използват още ракетъите на Карольов… Те модрнизират само стари съветски модели… За нещо ново алкохолиците нямат нито мозък нито пари. Руснаците са мозъчно импотентни. Королев, Глушко, Челомей, Лозино-Лозински, Ресетенев, Конндартюк. - Това са хората, украинци, или от други нации, които разработиха двигателите, направиха ракети R-7 и Proton, разработиха GLONASS и Buran и разработиха полета до Луната. Ясно е, че това не е измислено от руснаци - за алкохолизираните руснаците това е твърде, твърде и прекалено сложно . Излишно хромозомните мурзилки-руснаците са много глупави - затова никога не са направили нищо и не са в състояние сами да го направят. ЗА ТОВА И СЛЕД РАЗПАДА НА ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА СССР ватенките останали сами не могат да направят нищо. Техните ръждясали стари ракети и спътници стигат най-много до дъното на Тихия океан. Един частник от Америка - Маск им взе целият бизнес, с перфектни модерни ракети и двигатели, които се връщат и кацат в кръг от 5 метра.

Рогозкин е политическа фигура и естествено е тотален идиот. Това естествено е реакция на избора на Казахстан да изстреля сателит с ракета на Спейс Х. С това 4-5 полета от Байконур със Съюз-ФГ отпадат, както и съответните такси. Поредна стъпка за натиск на съседни държави. Както са тръгнали скоро май ше има нападение и над Казахстан.

Казахстан наш!

Следващата стъпка на некадърниците на Рогозин и мурзилската смешна държава е да изстрелват своите спътници със ракетите на Маск...Старши вицепрезидент SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - само 15). Плановете за следващата 2018 година - 60% от световния пазар на търговски пускания (ЕС - 30%, Русия - по-малко от 10). Скоро ватния скот ще бъде фалирал и вписан в червената книга на изчезвашите алкохолици.

Не ракети за Марс, а щели да си доставят ракети от Марс:))

най-новите филмчета на РосКосмос - руското студио за аматьорско ниво анимация.

РосПодводКосмос, брой на изстрелвания за 2018 - 0

както съобщиха вчера, вече ще правят китайски ракети

отдавна си правят,едни други изостават и само се канят на марс

Очаквано решение, предвид факта, че това така или иначе щеше да се случи през 2021-ва... Просто са изтеглили смяната с година напред... Освен всичко друго Съюз2-1а, може да излита от новия космодрум (вече има един старт в началото на годината)

ха... дайда.... кой ще ги ползва след 2019та?!

Да беее, то лесна работа, изтегляш ракета все едно си теглиш билетче от лотарията :)