17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Света не полудя- побъркаха го.

Идиот мисли се за велик но е обикновен човек

За охранта на подобна В. И. П.. За охранта на подобна В. И. П яхтаСе изисква минимум три мини подводници обурудвани с военни радари и сонари(едната за авангард, другата за охрана по периметъра и третата бронирана и подсилена евентуално за за евакуация обурудвана с живото спасяваща и живото поддържаща медицинска техника ), хеликоптер(също обурудван с жп и жс техника) както дрон и сателитно наблюдение и екип морски пехотинци или тюлени.....(и всичко това изисква бюджет сравним с този на България)

Не знаех,че Безос е "бивш" изпълнителен директор.

Тези яхти на "зелена енергия ли се движат".?

Ой бля, колегата ме изпревари ....по размер. На яхтата. Но Настя Рыбка е само моя.

Само главичката де, те са свикнали, северна нидерландия , и после за ремонт и поддръжка..:)

Чакайте малко. Сигурно има грешка. Милиардерите не ни ли казаха да се храним без месо, да не пътуваме много и да не се топлим с дърва. Вероятно и те спазват препоръките си. Едва ли имат големи яхти. Вероятно дори не излизат от домовете си, за да се грижат за природата.

за известно време, ще се надигнат хиляди кретена от ЗАЩИТИ СОФИЯ ,ЗАЩИТИ Курило ,ЗАШИТИ НА МАЙКА ВИ ПУТКАТА. Една стара полурухнала сграда не се дава да се разруши в София щото всичко у нас е паметник на културата, ама да падат от нея мазилки и балкони може.

глупак четеш ли че е временно

не четеш ли че съм написал временно

Света отдавна е устроен така: Умните са богати Простите са бедни Масата българи са прости, бедни и завистливи! И затова не е виновен капитализма...

тая песен я знаем...милиарди хора нямат право на достоен живот а работят нещо не схващаш въобще що Безос е Пич

Е няма как всички да са богати нали, Или ще строим социализма наново

Продължаваме промяната умножи всички цени, спря всички строежи, но народа не иска герб, защото май Бойко се нагушил и не може той да ни управлява. Е, аз пък харесвам неговото управление.

Бе тия яхти вървят ли, плават ли добре? Че гледам, не ги карат много.

И същите тези като тоя ще ни учат на екология и ще ни вменяват вина за опазване и спасяване на климата. Ние да ходим пеш, а един ояден, червив с пари, малоумник ще плава сам на огромна яхта, заради която се демонтира вековен мост в емблематичен европейски град... Да ви е...м...либерастка, гусни демагози, другари културни марксисти.. Болни мозъци, изроди и сатанисти.

Долавям нотки на българска завист май, а? Даммм... Бай Ганьо си е Бай Ганьо...

гек, много си прост и неук. Нищо не разбра от поста, направен е много добър коментар, но ти си на ниво лютеница, кебапчета и чалга.

Не Гек, Гей си.Даже си по скоро жив PEERAS

лятото ще си покани Мъск и Били Гейтс и ще се посмеят на света, който владеят.

да си я ползва със здраве...ще плати компанията вас какво ви бърка..а Безос е един от малкото да не кажа единственият милиардер, който ми е симпатичен...Пич..

и ти ли си дърта и кривогледа, та ти е симпатичен?

елементар си пък и завистлив...

лизачи, за такива пърдели като тоя, дето тейко му навремето му даде 300 000 долара, за да се отърве от него и да почне бизнеса си (след като най-голямата верига за каталожна търговия в щатите - Sears прекрати бизнеса си и той зае нейното място) - и фарватера ще прокопаят, само и само яхтата да излезе и да и получат парите....

И в пластмасови шишета ще пикаят, щом са се хванали на хорото!

И за моята яхта във Варненската корабостроителница ще демонтират Аспаруховият мост.

Боце МУТРАТА, ти ли си?

Позна! Трай си!

На фона на масовата мизерия и икономическа катастрофа от двугодишната настинка, богатството на Безос, Гейтс и Мъск и т.н. продължава стремглаво да расте.

Щом расте, значи мизерията си само ти. Дургите не са и си харчат парите, пък тези получават дял, защото им предлагат услуги (доброволно). Айде у лево, загубеняко

Кои са "тези", бе тикво неграмотна.Кой не си харчи парите. Ти от пръдня ли живееш и не харчиш ли пари, село, или вашите ти пращат консерви и сланина? Изказът ти е на касиер в градски кенеф в провинцията.

лол си пазарува манджа от амазон, и плаща лицензи на майрософт . за може после да им брои печелбите

Интересува ме колко мили минава с 1 зареждане на батерията? А, ма тя не била електричка бе. Добре де колко СО2 отделя на час и има ли дпф филтър?

Не само това, ами и ЕС прие изключение за въглеродните емисии за яхтите на най-богатите! Ако имаш малка лодчица - такси и ограничения, ама ако имаш личен мини-кораб не плащаш. Найс, а?

Догодина Абрамович ще направи по-голяма

Има си истински духачи от Световин мащаб. Добре че не е поискал премиера на ХОЛАНДИЯ да му дуа. И това щеше да стане

Те нали си падат малко денди пендита... сценарият ти не е много фантастичен.

Абе тъпако смотан, тази яхта е донесла милиони на корабостроителницата и на града. Такива малоумни селяндури като теб с лопата да ги ринеш в Булгаристан, затова е и космическата разлика между двете държави. Хората знаят как да правят пари, а тук разни тъпанари от всичко разбират, но нищо не могат да правят.

Ти па мн знаеш де са отишли парите.

Ами то и хитлер е "донесъл много привилегии" на Берлин, неговите граждани и целокупният немски народ ... Определено си "много привелигирован" по умствен капацитет

Па не е ли по-лесно да му сложат мачтите, на яхтата де, след като мине под моста;)

Дано Безос не му трекне да се разходи по Дунав, че тогава го загазихме с нашите мостчета.....

Стандартна процедура в The Netherlands и не е , и никога няма да бъде най-голямата. Пак безхаберните журналя пишат колкото да не заспят. Има Гугъл бре кретени- само малко език ви трябва и ще разберете колко безхаберни сте.

Е, Гугъл - Вие много вдигате стандарта на журналята. Къде ти да търсят в гугъла, че транслейт, че копипейст...мани мани, сложно става.