Русия глобява "Гугъл" с близо 390 млн. долара заради незаконно съдържание

В края на миналата година руският клон на компанията беше със запорирани сметки което го принуди да обяви фалит и направи невъзможно изплащането на възнаграждения на персонала и дистрибуторите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалки опити на Русия да наложи цензура в 21-ви век:))))) Няма как да стане другари колкото и да се мъчите.

гугъла си премести гугала в другия крачол…

Сера мощно на това решение…

Сблъсък на 2 вида цензуриа.

Нали щяха да им спират нета на орките??? Като нямат нет, няма да имат достъп до съдържание, което не ги кефи...

А защо глобата е толкова малка? за гуглето глобата трябва да почва от 5 милиарда!

Роскомнадзор...

Има да се наваксва до 300 милиарда блокирани от САЩ :-).

Ясно, ще им спират YouTube и последния източник на алтернативна гледна точка, където канали като “1410” показват какво е отношението на народа към властта.

Густо, следващите са наред

ПО СТРАШНО Е СЪОБЩЕНИЕТО .. ЧЕ ГАЗПРОМ Е ПРАТИЛА ПИСМА ДО ЕС ЖАЗОВИТЕ КОМПАНИИ ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ФОРС МАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА . ... ДЕМЕК ,НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ДОГОВОРИТЕ ЗА ДОСТАВКА НА ГАЗ :)

Р- демокраатични, както никога досега!

С терористи няма какво да преговаряш. Това което Google може да направи ан Русия, Русия не може да го направи на Google.

Нали ти живееш в гадния запад въпреки че превъзнасяш непрекъснато Русия:)))

АМИ ЧЕ НИЕ ТУКА .. ЗИМЕ , ЛЕТЕ ПО ТЕНИСКИ СТОИМ В КЪЩИ ... ПРИ НАС СИ ИМА ГАЗ МИСЛЕТЕ МУ ВИЕ В ЕС :))

ще стане тая работа? Гугъл ще си премести двете нули в другия джоб. Леле-ее, тия мужици още се правят на велики и се опитват нещо да раздават правосъдие! Как не разбраха, че са низвергнати и нежелани от цял свят? Най-интересното тепърва /им/ предстои, както се пее в прочутата песен....След 10 години ще заприличат на Куба при Кастро - ще се подлагат за къщей хляб, по улиците ще гният старите лади и лимузините, които си накупиха от лошия Запад.....То и сега да мръднеш извън Москва, и те удря "славното" им колхозно минало, селяните едва свързват двата края, , пчти няма нищо благоустроено, като картината "Бурлаки на Волге". И това ми тръгнало да се прави на велика нация и да реди световната политика! Затова винаги в такива моменти подобни западащи общества го избиват на военна агресия.

Сергей Брин си го е преместил от левия в десния крачол. Един руснак обичащ страната си, няма да позволи самозабравил се кагебейски диктатор да срине всичко заради грандоманските си амбиции.

"Руски съд" - WTF ?!?!

Гугъл са достатъчно "близо" до печатницата на долари и докато Русия продължава да ги приема като платежно средство няма да имат проблем с плащането. Даже мисля че и още може.

да напише указ и готово. Да пробва както прави с крепостните.

Да ама руския народ обича малкия човек от масква. Дори тези, които не го обичаха бързо разбраха, че е по-добре да бъде обичан. Така е в демократична расия, а не като в прогнилите западни общества.

Всеки който не харесва Путин заминава директно в гулаг.

1420

ㅤ

Доколкото виждам западът успява. Защо да не успее и северът?!!

Както Ютюб и Гугъл забраняват държавните сайтове на Русия така трябва и държавата да ги забрани тях. Те си забраниха действащия президент,демократи...

Гугъл казали, че ще платят в долари, по истинския курс. Вчера превели 7 долара на руската държава и всичко е уредено

Да, вече превели 7 долара, че според тях курсът на рублата бил друг.

Те вече я платили. Превели 7 долара на РФ, според реалния курс на рублата.

Бълват лъжи и пропаганда затуй са забранени !

Щото в ютуб всеки ден има десетки видеа как орки се отправят на концерт на Кобзон...

Откакто изгониха 70 кагебейци от България вече доста по-малко руски тролчета педерасчета има тука.Дерзайте Дир !

Наври си името в мазния гъз!

Т.е. според теб в българските форуми не може да се пише от чуждбина? Примерно, по интернет? Не знам защо така козяшките тролове все сте сред най-тъпите и най-необразовани дебили.

Те хората от чужбина не хвалят Русия освен руснаците в Русия. Защото българите нито ходят да работят нито ходят да живеят в Русия.

Що си толкова нервен ? Днес сутринта май жена ти не ти е давала Путин, а? :)

Такава цензор е наложил че руските тролове като тебе непрекъснато цитират руските сайтове и официалната руска пропаганда:))

Браво. Още няколко стотин безработни и без заплата в лайняната Империя на злото. Тъпите орки лишили от заплати руслямците работещи в Гугъл. А тукашните подлоги подскачат щастливо. Насраното джудже тотално ще навре зомбираните орки в лайната.

80909

не ги мисли! Мисли как ще изкараш зимата!

Киро измамата, като е толкова смел, защо не изгони Митрофанова и според теб и такива като теб идиоти, щеше да се разреши проблема, а изгони готвача й, шофьора й и некви маловажни? Били много. А амреканските тарикати дето са няколко хиляди и постоянно мътят водата на българската държава и народ? Те могат, така ли?

Филтриране всеки който не ни харесва защото сме монополисти

Ще я изкараме, споко. Света не се свършва с руския газ

гугъл пари на рассия -през крив макарон.

Викаш само САЩ могат да глобяват Гугъл за щяло и нещяло.

Само изчакай да видиш гласуване от чужбина и % на Възраждане.. ще се изненадаш

Много правилно. Глоби го да му дойде акъла.

И неговата майка също не е давала на Путин.

А, смръдливите вматници в рубли ли искат глобата ? Щото триколските каруци са нефелни и не могат да прекарат тоя товар, ... ако изобщо са толкова тъпи да чакат и една копейка !

Гугъл спира всички свои услуги в североизточната кочина и нещата си идват на мястото. Мужиците ще си живеят в своя рай С. Корея 2.0.

Ми що го ползваш тогава бе? Ходи си на седянки по поляните.