17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами джи пи ес изтърва цял самолет и накрая го намериха на гоогле мапс Ха дано тази система да е по добра

България има план да създаде станция за зареждане на космически кораби в пръстена на Юпитер. България вече сключи споразумения с лунатиците и марсианците, да създаде бази за зареждане на Луната и Марс. Проблем създават само юпитерианците, заради постоянните си откази за създаване на станция там. Междувременно, България сключи споразумение да де обедини със Северна Македония, за да използват заедно станцията на Сатурн.

Откровен кретен!

Не бива така да говориш за себе си! Имай поне малко самоуважение, бе човек!

Моска склюи споразумее и с Венецуела - ко речи? :) (що триеш коментарите ве неграмотник? хахаха)

Това на снимката увеселителен парк ли е? Лошо няма да има алтернатива на GPS, но честно това, което е на снимката събуди въображението ми :).

А бе на вас гяурите не ви трябва нито GPS, нити ГЛОНАСС, вие се ориентирвате по мирзмата от посраните си потури и умирисаните си цървули.

Не знам кой го ебат в момента като овца на къра. Да ти е честито осран резан путьо!

Представи си как ти влиза ли?

Да се “обединяват” с китайците и да приключват с напъните да развиват каквото и да е самостоятелно ;) Скоро китайската икономика ще е 50 пъти по-голяма от тази на мързеливите некадърни руснаци.

E ще се “обединяват” :) Те китайцие вече обединяват Сибир )))))

Надай се да ти влезе крив кур!

Пишлюк, тебе ще те питат какво да правят

Китайската и в момента е по-добра от краварската. Те нямат 22 трилкиона дълг. Руската също няма такъв дълг. Само идиот може да каже че това няма значение.

To хубаво звучи - Русия има план да се настани в задния ни двор ( живея тук в САЩ ) , ама да бяха се сетили първо да попитат - Аджеба, ама може ли , а после да плануват. Че то малко им се получава да слагат магарето пред каруцата...както винаги де...

Ако Русия изгони GPS от Русия? Руската с-ма е с точност няколко сантиметра. За GPS ти ще кажеш....колко метра е?

Новина от преди 5 години - сащ имат в Русия , но обратното били ,,заплаха за националната сигурност" .

Руската система може да е по точна, но би било малоумно, ако не е така след като е направена едни скромни 40 години след американската.

Ванчо, много си далеч дажнъм. Ако беше прочел малко поне, щеше да научиш че от години в селското стопанство се ползва сигнал с точност 2,5 сантиметра. И това Ванчо е в селското стопанство, а военните вероятно ползват доста по-точен сигнал. Та Ванчо, плащай си редовно членския внос в БСП и не си мъчи мозъка с неща които не са за теб, а и да не забравя ВЕНСЕРЕМОС Ванчо!

В момента при най-добри условия GPS има точност 2.3 фута тоест около .7 метра. (For example, GPS-enabled smartphones are typically accurate to within a 4.9 m). Около 5 метра. Който разбрал-разбрал. Всички фантастики за 2 см. са мечти в розово.

007 Това което си написал не е вярно. ЕГНОС е сгнала който е напълно безлатен осигурява точност 30-40 сантиметра и е само от сателит. В селското стопанство се ползва друг сигнал за който също не се плаща абонамент и е с гарантирана точност +/- 23 см. Реалната точност в БГ е 10-15 см. Следват платените сигнали, плащаш абонамент за корекционния сигнал който получаваш от изчислителен център или от оператор с фиксирана станция. Явно не си чувал за РТК и мобилно РТК. Та там точността е 2,5 сантиметра, което е доста приемливо в селското стопанство, особено на блок от 1000 декара :-) . Прочети мако за ТРИМБЪЛ, за ДЖОН ДИЪР и за техните навигации и ще прозреш че така любимите ти руснаци не са открили нищо ново. Тези неща се прилагат в българското и световното селско стопанство от десетилетие. А с какво разполагат военните не знам.

Странно , няколко сантиметра, аз друго прочетох в wikipedia...

Ами щото четеш за точността на смартфона. Една антена за ГПС навигация с жироскоп струва над 2 000 ойро.

В Русия има 7 станции на GPS, договорът им изтича 2019 година юли месец. Ако не приемат станции на ГЛОНАСС, най вероятно GPS няма да има станции в Русия от следващото лято.

BajMihal

И руснаците няма да го ползват, голям праз

Иване сигурно си сънуваш къде живееш. Кои сте тия вие бе дебил крив? Много бързо ти почерня задника.

Не мисля че краварите имат избор.

"Моска склюи споразумее и с Венецуела ...". Моля ви, щадете мозъчните клетки на вашите читатели! Съвсем намаляха.

Като чета и твойте не са пожалени. Съвсем ги няма.

Всеки ден статия за жигула и руско ИТ... Жалкото хибридно настояще на разкрачената ни родина...

Ти всъщност си жалкото настояще на коя да е държава. За съжаление сега си нашето настояща. Тъпо,необразовано, насрано и важно.