Русия иска личните данни да се заплащат на потребителите

Предложението е pycнaцитe дa могат да пpoдaвaт своите уеб метаданни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

истината е, че всичко трябва да бъде открито и платено. няма безплатни неща! има само такива за които още не си схванал как плащаш!

Това е правилно донякъде, ние как си плащаме да пишем тук, но те събират информация за нас безплатно на практика и уж че е доброволно.

Плащаш ли? Ай стига, бе! Мен явно се ме пуснали гратис да пиша.

Гледам гурбетдобичето дада квичи яко на гладно. Аве чиракопитнко я виж бг пенсионерите ве, на хора не приличат. Клошарите на запад ( дет ти чиракуваш и пълзиш из калнети ниви) живеят по добре ве " европеецо" смешнии! мбууухаха

Пак са ми изтрили отговора на педеруския боклук. Пенсионерите ни хвърлят наведнъж по 100 руски заплати от балконите. Може клошарите на запад да живеят по добре, но определено 70% от гражданите на Руслямска държава живеят по-зле.

не се сърди на САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ГЕЙ... той толкова си може.

се изказаха по надолу,на тях им дай само да плямпат и да се продават ефтинко

Включих. Явно искат да откъснат гражданите на Руслямска държава "доброзорно" от интернет за да могат по-лесно да им пробутват легендите и митовете.

Това не виждам как ще стане. 230 долара на година на човек. Тия луди ли са. Толкова се плаща междуфирмено ЕДНОКРАТНО (демек форевър) за данни на поне 100 000 души.

ами така е, но повечето пари щели да били отишли в държавата като данъци, и по-малко за роб-а ... иначе интересно име на организация - Фрии

ох милите... чудят се от къде да изкарат някоя рубла за хазната. Не им стига, че намалиха пенсионерите на под 10% от населението за да не плащат, ами сега се чудят как да изкарат пари. Какво се чудя. Руснака 3 пъти продава земята си за пари. Един път на САЩ и 2 пъти на Китай. Всичко ще продадат за шишенце одеколон.