17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не скача е червен :)

""Ракетата "Союз" носи сателити от 18 различни страни, включително , Бразилия, Великобритания, Германия, Канада, Израел, Испания, Италия, Нидерландия, Саудитска Арабия, Словакия, Унгария, Южна Корея и Япония."""А България????????

можеш да си направиш за по-малко от 200 лева. скапан българомразец.

А България ще тича на зиг-заг, след спътниците.Какво достойно за страната занимание

няма по-голям кеф за русороба от това да оплюе род и родина.

Вижте списъка на страните. Той е явно доказателство за пълната изолация на руслямска държава от цивилизования свят. Само тоталитарни режими на комунистически диктатори като унгарския Орбан и бразилския Болсонаро, изостанали страни от третия свят като Германия, Великобритания и Канада, и някакви заблудени жълтури от Япония и Корея. Нито един американски спътник! От стожерите на демокрацията са се излъгали само Саудитска Арабия и Израел, но президент Байдън ще им тропне с крак и ще ги вкара в правия път.

Добре че е Русия. Другите са путки умрели.

добър сърказам :)))

А какъв првопис имаш! САркастично да питам - в американски вуз ли си учил?

Еее, най-накрая! Да видим сега от 38 колко ще оцелеят до позоционирането им на орбита! :))) Гноскосмос още някоя и друга година може и да достигнат успеха на Спейс Екс от 2018-та:)

оцелеят, та да си прережеш вените от яд и да се отървем от поне един трол...

До сега всички са оцелели..за това Русия изтрелва много сателити.... А ти явно си специалист в изтрелването и позиционирането....

Няма лошо ...