Русия: Кибератаките към армията ни зачестяват

Интернет се е превърнал в още една арена за военни действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

роят на заразените с коронавирус на борда на американския самолетоносач Теодор Рузвелт нарасна до 25, съобщи CNN, позовавайки се на източници във ВМС на САЩ. По-рано бе съобщено само за трима заразени, след което шефът на Военноморските сили Томас Модли съобщи за нови случаи, но не посочи техния брой. Той съобщи, че целият екипаж, без изключение, ще премине тестове за коронавирус. Един от източниците заяви, че в резултат на проверка може да се разболеят няколко десетки моряци. Друг събеседник на CNN заяви, че в случай на бърз растеж на броя на заразените, Пентагонът най-вероятно ще засекрети статистиката, за да не направи флагмана на ВМС на САЩ прекалено уязвим в очите на съперниците, особено в лице на военните на Китай и КНДР. Около 5 хиляди моряци служат на борда на самолетоносача.

вият ли вият

Бе не знам колко е силна Руската армия , ама като гледам тук 2-3 помияра дето вият ден и нощ срещу Русия явно сън не им дава. Та сами си самоопровергават твърденията. Смешници грантови.

Точно така! Соросоидите да заминават в Америка! Ама там няма да могат и да припарят. Господарите не щат ибрикчиите у тях!

Много лесен коментар: "Крадецът вика: Дръжте крадеца!"

каквото повикало, такова се обадило. Това е само началото, батька.

Точно така! Соросоидите да заминават в Америка! Ама там няма да могат и да припарят. Господарите не щат ибрикчиите у тях!

Ще има бой по антируската опозиция от всички калибри и това не може да не радва. Крайно време беше антируската опозиция да бъде поставена на място!

Не щеш та не щеш да се върнеш в клиниката ей.

Путин е лош а Руснаците пият бояршник. Дзън , 5 цента в сметката ми. Да живее Козяк.

Преследват те Сорос, САЩ, ЕС и НАТО? Помощ има - потърси я в клиниката на 4-и километър.

... най-сигурният, най-изкусният начин да превърнеш народ в роби се състои в това, да го изтощиш с кризи на свобода, постоянно поставяйки стремежа към величие на мястото на потребността за добро. - Луи Антоан Леон дьо Сен Жюст

Обучавали се на запад враговете на Кремъл, бреееей. Тоя ако има деца къде ли ги е пратил да се "обучават". Такава жалка смешка са приказките на публичните им личности - освен може би Путин, той рядко ако въобще говори глупости.

'Путин, той рядко ако въобще говори глупости' Съвсем скоро се изцепи че 70% от руснаците били 'средна класа'.. Хахахаха

Това там на лаптопа на ниския, окна ли е или уиндоус ?

Кога за последно сте програмирали на ada и какъв е руският аналог?

Руският аналог ще е "калинка моя" предполагам :-). АДА наистина я взеха като основен език в DOD преди много години, не знам къде е сега - самият аз нямам особен интерес ако и да ползвам понякога за дреболии езици от по-високо ниво от тоя на който пиша. Но като цяло руската армия навярно е далеч по-малко уязвима откъм пробиви в системите им просто защото не разчитат на тях в сравнима степен, те затова и са достатъчна заплаха както са, умеят доста добре да правят "от нищо нещо", там им е силата.

Затова и не бива да бъдат подценявани, а винаги и навсякъде да бъдат притискани и поставяни в ъгъла; оставиш ли им инициативата, правят бели...

Най-често правената грешка е да подцениш врага - колкото и очевидно да е, че е грешка всеки я прави понякога. Свободният свят сякаш подцени способността на руснаците да поддържат военната си машина преди 20-ина години и сега сърбаме тая попара... Ако не продължи подценяването - все още го има, предполагам това виждаш и за това говориш - цивилизацията ще оцелее с по-малко загуби. Инак пак ще оцелее, отвореният модел е много жизнеспособен, но цената може да е много много висока.

Хм, естествено е че в тези смутни времена подривната дейност срещу армията на последната надежда на човечеството не може да се изключат и в този контекст може да се каже че Путин е страшно прав.

ХА ХА ХА ХА ХА ХА :))))

От кога З Русия стана последната надежда на човечеството.? От войната в Абхазия ли в Чечня ли или в Донбас? .

Па те демократите са си 3 тата отдавна..

0

Хакнали са им УАЗ-ките, мръсни американци.

Ся остава да каже ,че днес самолета е паднал заради хакер ! Или КАМАЗ-а сутринта не е запалил заради Троянски кон в компютъра му !

Отдавна на някакви джипове им управляваха чистачките, музиката и такива неща дистанционно.