17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основните модули, както и животоподдържащите системи са руски. Изобщо руснаците имат сериозно ноу-хау с космическите станции. Все пак те единствени в миналот оиамха такава - станцията МИР. Гледам някакви жалкярчета са се изцепили , че била 70 % американска, ами да проверят в уикипедия за да не стават за смях (което е кауза пердута имайки предвид средното IQ на родната соросоидия, което е клонящо към това на ББ).

Ако САЩ просто се оттеглят, концентрирайки се на роботите и експедициите към Луната и Марс, може и да се съхрани. Ама ако решат да откачат модулите си и да ги изгорят в атмосферата, станцията я отпиши. В подобно съоръжение, несамо САЩ, която и от страните да излезе, едва ли модулите й могат да се заменят.

Към Володя. Знаеш ли, колко наем плащат американците на технологично изостаналата държава Русия....и ако американците са толкова много напреднали, защо вече толкова години са НАЕМАТЕЛИ.....

Попрочети поне малко за МКС - колко са модулите, чии са, колко от тях са руски, пък после дрънкай за 'наематели'. Цялата руска космическа индустрия е наследена от СССР и ако не бяха американските пари, 'благодарение' на путювите льоспарници от нея нямаше да остане НИЩО.

70% е собственост на САЩ. САЩ са закарали там 2х повече хора със совалките отколкото Русия. 2/3 от от станцията е изкарана там благодарение на САЩ, а не миризливите руски ракети можещи да носят по една капсула със 3ма човека. Освен за таксиджии в момента - за нищо друго не стават. А това скоро секва благодарение на малко африканче е компанийка която размаза Роскомикс в изпращането на сателити в космоса.

Иванко Скоро руската првса публикува голяма статия за Руската космическа програма. Рогозин койтомв рабфак журналист може да си плямпа каквото си иска но МКС е издържана от доларима не рубли. разбира сежруснаците няма да признаят това нито пък иванковците в България ное факт. Руската програма закъса когато спряха американските пари. А колкото до Индия да не стане като със самолетите ура ама не...

Колкото и да плащат е смешка. Национален доход на Сащ 18 трилиона. Национален доход на Русия 1.28 трилиона. Така че за руснаците 100 милиона са огромна сума за американците са пуканки. Та мисли малко ако можеш.

че и май повече беше спряха да работят федералните им служби! Не ми е много ясно от 1998г. с какво точно до сега САЩ са пращали модулите им и с какво точно са се поддържали условият за живот в МКС? То имаше една програма Ариана и също едноименна ракета, която се изстрелваше от Френска Гвиана, ама и тя нещо закъса! Изобщо Лошо е когато българските папагали вземат да говорят за великата държава САЩколко е велика и за Русия каква е смотана, а не се виждат те какви смешници са!

Отново цирк от страна на Клоуна Рогозин и Роскомикс. Какви са фактите: September 27, 2018 Ключов член на Парламента обяви на 26 септември, че въвежда законопроект, за удължаване дейността на Международната космическа станция до 2030 г., седмици след като сенаторите искаха подобно удължаване. В своето встъпително изявление по време на заседанието на Комисията овладяване на космоса, посветено на миналото и бъдещето на космическите изследвания на НАСА, председателят на подкомисията Брайън Бабин (R-Texas) заяви, че внася законопроект, наречен Leading Human Spaceflight Act Текстът на законопроекта е обозначен като HR 6910. Бабин обаче заяви в бележките си, че една разпоредба от законопроекта ще разшири съществуващото разрешение за експлоатация на МКС от 2024 г. до 2030 г., освен ако по-рано не се появи жизнеспособна и по-евтина търговска алтернатива. НАСА последните месеци също повтаря, че ще поиска от партньорите проекта МКС да се удължи до 2030 г. И напротив до скоро Руслямска държава държеше МКС да приключи до 2024 г. Дори тук сганта упорито повтаряше, че пилотираните кораби на Мъск били скъпи и безсмислени, защото МКС приключвало 2024 г.

Русия е технологично изостанала държава.Затоеа всичко е в бъдеще време, да може да топли мужишката душа до 3-тата чашка от там нататък , а нам всъо равно.

и колко наем ще плащат на американците? Все пак 70% е тяхна собственост. Дано да им я дадат евтино.

Руснаците имат намерение да вдигнат мизата за наема на технологията, която тайно продават на Маск (разбирай, днешния екип на НАСА), за да се скачва и приводнява. Затова превантивно уведомяват, че наранените янкеси може и да се откажат от съвместния проект. Зер, американска технология за такива цели няма.

Егаси майтапа - все едно официално да кажат, че ще продължат да ползват слънцето дори ако американците се откажат от него...

Тоест, хазяина не ползва апартамента. Значи аз ще се нанеса в него и ще извикам и другите от катуна.... Щом живея в него, значи е мой!!!! Роскомикс, пичове .... Назад и встрани от цивилизования свят! Да живей!!!

Руското ЩЕ е пословично. Русия няма пари за такива изказвания.

Докато накрая не им паде на наквасените каскети.

То хубаво руснаците да я поддържат и използват ама тя пущината е 90% американска собственост. Така че който плаща музиката за него ще свири

Ще си откачат модулите и ще ги унищожат...