Коментари - Русия обяви, че ще "завладее" Луната в 3 стъпки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да обсъждам рисуваните филми на Москва.

хвърлих едно око на постовете тук... абе вие добре ли сте ? ... кого съдите ? едните били кравари другите алкохолици... Вие какво сте ? .. какво сте направили или сте допринесли ? Руснаците може да са всякакви но имат визия за бъдещето .. план .. ние не можем 30 години основни национални интереси да определим?!?!? ... хайде да си оправим нашата градинка и после да гледаме в другите и да даваме акъл, А?

Всеки ще я завладее на три бутилки водка

Китай ще изстреля мисията "Чанъе-4" на 8 декември, която ще се насочи към обратната страна на Луната, за да кацне там, съобщи в. "Индипендънт". Космически апарат досега не е кацал на обратната страна на Луната. Тази част от спътника ни е до голяма степен непозната, защото не се вижда от Земята. Кацането на "Чанъе-4" е предвидено за началото на следващата година. Най-интересният научен експеримент на мисията е в голям контейнер със семена и яйца на насекоми. Целта е да бъде проверено дали те могат да се развият на Луната.

разхождат от десетки години роботизирани ровъри на Марс, а Роскосмос тепърва ще завладява с роботи Луната. Щеше да е много смешно, ама е тъжно.

а нещо вече направено?

Se taia

Сигурно джуджака е написал пак някой указ, за да им повдигне ... настроението...

Аз ще завладея Марс в 4 стъпки!!! Ура другари! Да живее революцията!!!

Ха ха ха ха... Никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая.

Руснаците имат технологиите, за разлика от кравите които УЖ са кацнали на Луната, в студио на Холивуд. Както самия Стенли кубрик си призна, преди да почине. Руснаците разработват атомен ракетен двигател, който спокойно може да се използваза пътешествия не само до Марс но и да се използва за задвижване на космически кораби буксири или влекачи до Луната. Руснаците със своя робот аватар Фьодор, който може да кара кола, да стреля, да заварява, да отключва врати, да отваря шлюзове да сглабя отделни елементи спокойно могат да го използват като робот строител за базата си на Луната. Така че технологиите си ги имат...А скоро ще имат и космически самолети ракетоплани, с които ще могат да качват товари на орбита значително по евтино. Преди няколко години прототип на такъв ракетен-турбореактивен двигател бе демонстриран на едно руско изложение.

А бе НААКА 47, аз пък чух че аватарът Фьодор даже май деца можел да прави и то при ан*лен секс. Толкова високи технологии имали рашките, обаче видиш ли нямали още свестни сешоари и фритюрници.

Бе така като гледам в близките 20-25 години човек няма да съпи никъде освен на земята! Та така!

човек ще стъпи, но не и руснаците...

Време е да бъде разобличена американската лъжа за Луната! :))

Нека, стига да могат да кацнат.

В русия върлува нова неизличима смъртоносна болест: Путинизм головного мозга...Да си русофил значи да подкрепяш отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

Хахахаха, така ли казва пропагандата?

Тя, тая лъжа е само в болните гратуни на подологите от твоя калибър. Иначе, никой никъде не оспорва фактите. Доро СССР не го направи (докато съществуваше).

аз руснак които да е направил повече от 2 стъпки без да падне не съм виждал. Ама за всичко е виновен боряшника.

ама надали. Статистика за последните 24 месеца по брой изстрелвания на товари и оборудване: 1САЩ 64бр. 2 Китай 34бр 3 Русия 31бр ( от които 17 са платени от САЩ ) тоест ако махнем американските щото от 2019 американците не искат да имат нищо общо с руснаците Русия отива на последни място след Европа Индия и Япония. Истината е че Русия е брутално изостанала технологично държава иначе руснаците са кадърни и готини хора и не заслужават това идиотско управление. .........последното май важи и за нас .

"В три стъпки" или "на три етапа"?

Не бе, на три водки...

А как ще се казва новата мужишка губерния на луната - лунен Мужикистан може би?

Това е добра новина за българските русофили . След като Китай вече почти изкупи Сибир , сега вече Путин ще може да праща българските чебуРашки да заселват Луната !

малоумен не можеш да се изкажеш умно

Те ще я заселят, но няма да имат интернет да повръщат в него както правят сега...

Ех мечти, мечти алкохолни...Под въздействието на препарата за вана, мужика може да стигне не само Луната, но и до някоя и друга черна дупка.

Стенли Кубрик от 4-ти километър пак се е развихрил гледам, LOL. Я марш обратно под завивиките преди да са минали санитарите.

тука ли си друже мой,давай сега да покажем какво можем двамата в кенефа

говедофилите реват на умрело. явно всичко се движи в правилна посока.

сега ще се види лунния ветър от коя пустия е задухал хамерския флаг

Това "сега" като гледам ще е след 50 години. Дотогава вятъра напълно ще е издухал мозъченценцеценто ти.

явно на перона духа лунен ветър и ти клати фуражката,ех гогов не разбра ли че лунния ветър разби надеждите говежди

Май съм бил оптимист с това "мозъченценценцето ти", очевадно по скоро е "мозъченценценцеценценцеценценцеценценцеценценцето ти". или представено в цифрово изражение 1*10^-1000000000000000000000000000000000000000

Като гледам твойто вече е издухано. Гола равнина.

Чета поредната новина за Великата Съветска (пардон - Российская) наука и се чудя на човешката природа. То не бяха обещания, не беше чудо, и всяка година става все по ясно, че НИЩО, ама НИЩИЧКО не се прави, обаче е пълно с някакви индивиди, които ВЕРВАТ! От години руснаците не правят нищо НОВО - всичките велики руски космически успехи са по технология от края на 60-те - и ракетите Протон, и Съюзите и даже руските секции на ISS които са чист Салют/Алмаз (Алмаз е военната версия на космическа станция) - всичко това е било направено по времето на Корольов. От тогава - нищо. Само хвалби и обещения. Обаче една неизтребима част българското население продължава да ВЕРВА! И после се чудим защо сме на това дереже!

дереДже

КАКВО НОВО ТЪРСИШ , КОГАТО ВСИЧКО НОВО Е ЗАБРАВЕНОТО СТАРО. За съжаление съвременниците учени си въобразяват, че света започва с тяхното появяване , и преди това не е имало нищо. За съжаление ИСТИНСКОТО ПОЗНАНИЕ с което са разполагали ДРЕВНИТЕ НАШИ ПРАРОДИТЕЛИ е изчезнало или ако нещо е останало е било смачкано от ЕВРЕЙСКАТА ЕРЕС наречена ХРИСТИЯНСТВО. НЕ ВИЖДАМ ЛОШО В ТОВА ДА СЕ ПРЕОТКРИВАТ СТАРИ НЕЩА и те да служат като фундамент за изграждане на науката. Прави чест на руснаците , че се насочиха точно ТАМ където се крие истината за съществуването на материалния свят. ДАЙ БОЖЕ ДА УСПУЯТ ДА ВДИГНАТ ЗАВЕСАТА НА ОНОВА КОЕТО СЕ КРИЕ В ПОЗНАНИЕТО ЗА ЛУНАТА - толкова близка и толкова непозната.

Ама краварите купуват двигатели от изостаналите руснаци. Некадърни са да си направят свои на затворен цикъл. Купуват и не се замислят. И правят с тях ракети и се фукат. а мозък - ниц

СТРАННОТО Е, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ПРОПУСНАХА ЛУНАТА , А СЕ НАСОЧИХА КЪМ МАРС. КАКВО Е ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЛУНАТА ТОЛКОВА ЗАГАДЪЧНА. Първото е, че тя със ЗЕМЯТА е ДВОЙНА ПЛАНЕТА. ОРБИТАТА И СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ТАЗИ НА ЕКЛИПТИКАТА , А НЕ ДО ЗЕМНИЯ ЕКВАТОР. КЛАТЕНЕТО КОЕТО ТЯ ИЗВЪРШВА ОКОЛО РАВНИНАТА НА ЕКЛИПТИКАТА ВОДИ ДО СЪЗДАВАНЕТО НА ПРЕЦИСИОННОТО ДВИЖЕНИЕ НА ОСТА НА ЗЕМЯТА ОКОЛО ЦЕНТЪРА НА ЕКЛИПТИКАТА . Да не забравяме, че в центъра на еклиптиката на 66,6 градуса северна звездна ширина в съзведието Дракон се намира мъглявината КОТЕШКО ОКО позната като ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ. СВАСТИКАТА Е СИМВОЛА НА ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ. То е това около което ОСТА на Земята извършва за 25920 години една пълна ПРЕЦИСИОННА обиколка, То е центъра и на ЗОДИАКАЛНИТЕ СЪЗВЕЗДИЯ. Лунния БОГ ТОТ е този който взе 5 дни от Луната и ги даде на Земята и така дните на Земята станаха 365,25 , а на Луната 354, 53 !!! Тайното учение на БОГ ТОТ , е признак за ПОЗНАНИЕ , за което днешните ЗИДАРО КОФРАЖИСТИ пледират , но огромната част от тях са потънали в мъглата на МАТЕРИАЛНИЯ СВЯТ и това познание им е не само чуждо , но и НЕПОТРЕБНО! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА ЛУНАТА СЪЩЕСТВУВА И ВОДАТА И ЦЕЛИЯТ ЗАОБИКАЛЯЩ НИ МАТЕРИАЛЕН СВЯТ.

САЩ не са пропуснали Луната. Напротив НАСА смята да направи окололунна база откъдето да тръгне за Марс. И НАСА не е спирала да изследва Луната. Те са единствените направили пълна карта, единствените стъпвали на 6 различни места и дори в момента са единствените с работещи сонди около Луната.

Дали при намалена гравитация се живее по дълго ?

Да, но и ракията по-малко те хваща, което е недостатък..

Абе и вие, и американците, че чак и всички останали все завладявате Луната от 50 години, ама в крайна сметка само като псетата виете по нея. Човек ще каже, че американците са намерили надпис на латински "За човеци тук е забранено". Опитайте се да познаете защо е забранено. То тука нашата приказна планета човечеството я превръща на кочина, те - без първо дома си да оправят - давайте на Луната и да колонизираме Космоса. Чакай малко, не сме сами в крайна сметка.

Вероятно Императора ще праща руските пенсионери на обратната страна на луната

Луната е лесна. Може и да я завладеят. Все пак са първите, които я облетяха и изпратиха сонди и луноходи там. Обаче я да видим как ще се справят с корупцията и шуробаджанащината!

Se taia

Първо да изведат нещо по-високо от МКС. Иначе лошо няма - да има конкуренция

ае направо да вземат хоухау от УС, те нали вече са били на луната и са се разхождали по нея :))))) демек са й фанали цаката на пустата му радиация ........

Ми освен да им дадат чертежите на Сатурн 5 и на корабите Аполо, щото на САЩ не им трябват вече, че скъпо им излиза. Ама на Бензиностанцията може да им е по-евтино., че с тая консервна кутия "Съюз" полет в продължение на дни е мъчение дори за сам човек, кво става за 2-3-ма.

Лошо ,и учените в братска Русия започнаха да пият лосион...

освен Северна Македония ще има и Руска Македония

руснаците имат голям опит с космически станции- Салют-1, Мир, МКС. Окололунна станция действително ще е много полезна за продължително пребиваване на Луната.

Единствената руска ракета, която е сравнително читава, е Съюз-а направен от отвлечените германски инженери. Ама те вече не са живи, а за Лунна орбита ще им трябва по-мощна ракета, да не говорим за ракета пренасяща компоненти на станция. Протона е в пенсия, щото украинците им я правеха и каквото е останало може да ползват, ама за много кратко. Други ракети в момента нямат.

Кой ли направи американксите и ракети и бомби....