Русия обяви интерес към сътрудничество с Китай за внедряване на 5G

5G е много важна тема както за Москва, така и за целия свят, изтъкна руският външен министър Сергей Лавров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми прилича на дилърите, ангажирани да заблуждават балъци да сключват договори и да отдават под наем покривите на сградите в които уж отмарят ,а накрая излиза,че срещу мижави пари съкращават живота си и този на децата и родителите си. Това го играят от 2000- та година.

от изнесената ифо става ясно, че военните отдавна си бачкат с 5G... Явно, вече ще минават на 6G, щом петичката се отпуска за масово ползване от плебса...

Те ползват честотите, но това е различно от 5G-технологията. В България също военните ползват тези честоти или поне част от тях.

Тя рашата как ли пък няма да е все с чайниците! И с китайският им вирус неотлъчно и плътно е зад тях!

Все отнякъде трябва да вземе оборудване. И ако китайците са предложили по-добра цена... Не виждам какво толкова чудно има!

5G се ядва, ама при 6G на всеки ще боднат по една малка антенка в гъзо. Кожена. хе-хе

Как така Китай бе. Нали забраних. Ние за какво сме.

На Уйвей му остават броени месеци - докато стигнат запасите от американски и тайвански чипове. После, както казват руснаците - кирдъйк.

https://it.dir.bg/tehnologii/huawei-shte-stane-nezavisim-ot-sasht-chipmeykar Китаеца ако беше толкова прост, нямаше да е толкова напред с материала.

Мурзилките са в потрес. (5G в Русия)- загубиха опорките. Сега и с новата ваксина масово ще се чипосат.

“Сътрудничеството” ще е руснаците да купуват всичко от китайците, плащайки в долари :))) Големи са СЪТРУДНИЦИ :))))

Путкин гради без доларова икономика. Ще плаща с преводни рубли. Хахахаха

россия по добре да помоли китай да им построи тоаленти пътища и мостове!

Значи мостът в Крим Китай им го построи така ли? Когато вкарат 5G ще излезе, че Русия ще изпревари западът по свързаност... Ааа забравих според масовият форумен Трол 5G убивало, чипосвало, зомбирало, а някой даже и хлките им разширявало....

Ротенберговия мост се оказа един от най-скъпите мостове въобще. Китайците по груби оценки биха го построили 7-8 пъти по-евтино. Ама.. Рашка е богата държава - има достатъчно за путювите милиардери, че и остава за 100 доларови пенсии и 200 доларови зарплати за благодарното и доволно от управлението население..

И аз подкрепям здравомислещите хора. На България и без това й трябват овчари и козари. Хора които да пасат кравите по поляни и села, хора да садят картофите и овощните градини като ябълки, череши, праскови и т.н. да не изреждам, защото ние сме земеделска земя. Всеки друг умен народ който ако имаше нашата територия би я използвал точно за това, понеже е идеална за това и от към климат и от към почва. Така че нека живеем скромно според законите на природата.....не са ни нужни високотехнологични безжични интернети 5ж, 4ж и т.н. Интернета нека да е кабелен. Телефона нека се използва само за разговори. Прост живот-хубав живот. Ние не може да надхитряме природата.... Тия 5ж, 4ж и т.н. унищожават и природата и човечеството и планетата. Т.е. човека сам се погубва....и зависи единствено от него да спре да го прави. Майната им на парите. По добре да си живеем на село с козите, отколкото в града с 5жи-тата.

Добре, ама ти откъде знаеш всичко това

никой не ти пречи да живееш както сам искаш. искаш да пасеш овцете и кози. Да си жив и здрав паси ги! Не искаш телефон, не искаш интернет - няма страшно, те не са задължителни, напротив дори един месечен разход по-малко... наричаш това "Прост живот-хубав живот". майната им на парите живей този "прост живот", наслаждавай му се! но не очаквай всеки да мисли като теб. аз пък лично предпочитам 5жи-тата пред козите и ще си остана в града. пп. парадоксално щом пишеш в този форум значи все пак имаш интернет, и по скоро само лицемерно от високо съдиш другите, а не водиш този "прост живот" за който пропагандираш. ппп. освен ако нямаш идея технологично да се върнем 2 века назад и да обработваме всичко на ръка, то за да обработваме цялата ни земеделска земя ще намерим работа за не повече от 5-10% от трудещото се население. Останалите какво да правят?

в БГ темата е табу. След малко ще я скрият и толкова. Ние сме едни нещастници в постоянна карантина (като овцете в кошарата) и за нас не съществуват референдумите.

в България си има ред за референдум, прочети го и действай по него, вместо да мрънкаш във форуми. Никой друг не ти е виновен за това което сам не си направил, виновен си си само ти самия!

защото и 4G ни е в повече, особено когато на покрива на блока ти работи базова станция. Докога ще търпим това престъпно отношение към човешкия индивид , започвайки от Община , ДНСК, РЗИ ,дори и ПРОКУРАТУРАТА. Факт е ,че по принуда "шантавата" фирма премахна секторните си антени през м.МАЙ и осезателно се промени здравословното състояние на живущите.Бавно и постепенно възстановихме мускули и сухожилия ,работоспособността ,съня, болките , пищенето в ушите.

BajMihal

Поне като лъжеш, прави го убедително приятелю. Сега се върни в 6ти клас и си преговори уроците по физика. Какво е електромагнитна вълна (като за начало).

беше страхотната Зорка Драгнева в русенската гимназия "Баба Тонка" (прочети за нея в интернет ), но тогава имаше грижа за здравето и много внимателно се подхождаше към вредностите след дълбоки анализи.Наистина ПРОФЕСОРИТЕ си бяха Професори. Във всяка вредна среда се работеше със спазване на нормите и строг контрол , както и подобаващо заплащане. Сега е налице ужасна злоупотреба с живота и здравето на хората срещу съответното заплащане под масата.

BajMihal

Личи си, че знаеш само името на учителката си по физика. Останалото алабала го пропускам, защото е пряко свързано с дефицита ти от знания точно по тази физика.

Като застрелят някой Директор на А1 или Вииваком в тъмното, хем взимат пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария.. А1 и Виивкаом са каккто турците - кърджалии, които през Турското РОбство КЛАХА и убиваха българи.

И аз мисля, че 5G е излишмо! След 2 години всички ще сме на Старлинк!

ти специално ще си на рязания доганяраклинк

Няколко месеца след като Швейцария се превърна в първата европейска страна, притежаваща 5G мрежа, новини как жителите на богатата държава се оплакват от еднакви симптоми, започнаха да валят в мрежата. През последната година, планувания старт на високоскоростната безжична интернет технология, е оспорван от мнозина учени и считан за вреден за човешкото здраве. Веднага след инсталацията на антени в общо 102 места в Швейцария, няколко жители и дори цели семейства с къщи в центъра на Женева, са започнали да се оплакват, че не се чувстват добре. Те, индивидуално и независимо един от друг, са съобщили за еднакви симптоми само ден след като антените са били монтирани. Състоянието се описва с „необичаен шум в ушите под формата на звънене“, тежки главоболия, нетърпими болки в ушите, инсомния, болки в гърдите, безпричинна умора и чувство за безпокойство в собствения им дом. 29-годишен мъж от Женева е позвънил на компанията, инсталирала 5G антените, за да ги пита, кога са монтирани устройствата. Оказало се, че е в същия ден, в който симптомите започнали. Легално, но не и безопасно Швейцарския лекар д-р Бертранд Бухс, който поиска още преди месеци мораториум над 5G технологията, твърди, че е виждал не един или двама пациенти с подобни симптоми. „В нашия случай имаме следната ситуация: Властите вървят в противоположна на разума посока... рискуваме да стигнем до катастрофа до няколко години... все още няма сериозно проучване за вредите от 5G, което не е и изненадващо, предвид факта, че тази технология се разработва в Китай. Трябва да се стартира публичен дебат по темата, защото проблемите няма сами да си отидат“, коментира д-р Бухс.

BajMihal

Сигурно в Южна Корея са изпукали тогава, след като там от години има 5Г. Откъде ви изравят бе?!?!

България НИКОГА НЕ трябва да въвежда 5G ! (Референдум задължително за това!) Даже България трябва да ПРЕМАХНЕ 4G мрежата и да си останем само с 3G мрежа максимум. Нека бъдем слаботехнологично развита държава но да живеем в ЗДРАВЕ.

Може направо на 0,5G да си караме

С димни сигнали е най-здравословно... :)))

И хуямивей не са най-добрите в 5G! Веризон, АЛкател, Нокия и Ериксон не са по-зле! Просто не са си наели орда червени тролове да ги хвали наред!

Вземи се образовай. В момента 5G се предлага единствено от Хуавей! Другите ще им трябват още няколко годинки да ги настигнат и тогава изведнъж 5G-то ще стане безвредно и дори полезно. Проблемът на Американците е, че не те ще лапнат едни пари.....

то хубаво имат интерес блядовете ама кой ще плаща сметката като са я закъсали покрай новите цени на нефта и газа да нямат пари за пенсии та сега и 5G им е кусура

Вовка намали ВОЕННИЯ БЮДЖЕТ. ДЕНЬГИ НЕТ. А как се краде в руската администрация? Филма от социълизъмът в България "Кит" е РОМАНТИКА.

Новото мото на кремль! Всеки алкаш - китайска 5G станция!!!

Новата руска ваксина ще имплантира във всички комундета китайски 5G чипове!

Руска му работа ......

Тежки дни за руските тролове. Вчера ваксини , днес 5 джи ! Мъка , не знаят какво да говорят.

За да има сътрудничество на руснаците с китайците за 5G трябват процесори, а там всичкото патент е на USA. От базовите станции до смартфоните трябват процесори Пак всичко опря до лошите американци. Великите руснаци и китайци да продължават да си сътрудничат, ама без кръчмаря който не дава патентите за производството на процесорите ко праим

Много ясно, че ще си сътрудничат с Китай......иначе ще си останат на 2G тея нещастници. Те освен чай с отрова друго не могат да направят!

Просто когато Запада не те иска, спасението е в другарския комунистически пазар. Русия ще стане опитно поле за Китай, а китайците ще се хвалят със статистики за внедряване

Чекай, чекай, а короновируса? А птиците дет' ще умрат с милиони? Или китайското 5G не разпространява коронавируса и не трепе птиците? А?

Абе що Китай се разви така , па велика Русия не може :)

Елементарно Уотсън, Русия просто не е велика.

Ами не , просто лошите западняци не си изнесоха производството в нея ;)

До Кирето: Бухахахахаха, то Иванушка Дурак едно производство щеше да направи, ум да ти зайде. Пич, оценявам чувството ти за хумор!

Вчера ваксина срещу ковид , днес 5 G, утре ще забранят достъп на Мангъров ..заеби

Кво стана с руските смартфони и операционна система? Готови ли са ? За 5G ли са пригодени? ????

Съвсем се обърках! Трябваше да агитирам срещу 5G и срещу ваксините и че няма Ковид, а Русия направиха ваксина и ще пускат 5G. Отивам в Карлуково!

руските БГ и ваксини са полезни бе. само на вражеския запад са вредни.

* 5Г

Тази мрежа никой не я иска по политически причини, не по здравословни. А бай Володя е в малко по-трудно положение, защото хем трябва да си запази (засега) добрите отношения с китайците, хем да избегне китайския шпионаж. Та, поради тази причина, най-вероятно ще подпише поредния меморандум, без конкретни дати и условия.

Баце без 5г оставаш беден и нетрудоспособен Тъжната истина е, че след 5 години повечето професии ще изискват 5г за да си конкурентен.

След 5 години най-великото постижение на 5G ще са по-бързо премигващите светофари. Ама тъй де, ако се засечем из форума дотогава, ще си говорим пак.

Да не би Путин да е станал соросоид? Ще чипират ли братушките?

Това откъде ти го издиктувах..пък сега..

Китай и по конкретно Huawei са най-напред в 5G. Така че е нормално да работят с тях. Сащ са много по-назад в това и като обурудване и като патенти

А Европа е по-напред от Китай с Нокия и Ерик сони, но много държим да унищожим локалните си фирми, за да ни шпионират китайците..... Направо целия ЕС сме един голям резил

Глупости пишеш. Хуауей са догони напред. Иначе САЩ нямаше защо да Забраняват на държавите по света да използват хуауей оборудване.

Те го забраняват не защото е най-напрединачаво бе дебил

Естествено, че няма да купят оборудване от американците, т.к. всички американски чипове поддържат бекдори, през които чичо в Сам слухтари постоянно. Както и китайците, руснаците изхвърлиха от употреба в държавните си институции всички продукти на Майкрософт, и въведоха Линукс Астра.

Глупости. Ще купуват американски чипове, както епъл купува китайски труд да сглобява телефоните.

Никой повече няма да търпи американската черна магия с тия чипове. Няма нито прости, нито луди вече.

BajMihal

Викаш, друго си е китайците да имат бекдори. Някак си по-готино е

Е какво стана сега...Тези, които разпространяваха опорки, че тази мрежа била страшно вредна, сега я внедряват. Типично по комунистически - едно мислиш, друго говориш и трето правиш....

Тази мрежа никой не я иска по политически причини, не по здравословни. А бай Володя е в малко по-трудно положение, защото хем трябва да си запази (засега) добрите отношения с китайците, хем да избегне китайския шпионаж. Та, поради тази причина, най-вероятно ще подпише поредния меморандум, без конкретни дати и условия.

Като не може да се справите сами

Военните им как са се справили, я прочети пак какво е казал министърът и стига с тия пропагандни мозъчни промивки, не сме дебили.