17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Рогозин заяви две неща - че през 2025 за Луна-27 ще използват Ангара-А5, вместо Съю-2. И второто - че пускът на Луна-25 е насрочен за май 2022 година. Апаратусът е готов, сглобен. Второто се пропуска и се извежда в заглавие първото. "Събитие", ама чак след 5 години. А предстоящото - с мънички букви, между другото. Психиката на русофобите трябва да се пази, опорката за "ще"-то - да се поддържа, че май само това е останало на някои ! Манипулацийки. Разместваш дати, прехвърляш ударения. И се правиш на ударен. Резултат - публиката е заблудена. Кой има полза от това ? Та това е новината, преведена на езика на честните хора - насрочен е старт, за май 2022-ра. Не за 25-та, както пише в заглавието. Старт с кацане, не само облитане на Луната.

Няма да отидат никъде Станкоооов, Станков.

Я кажи сега, какво мислиш за плановете на Рогозин, да прати роботи на луната, да строят фабрики? И да строи орбитален мост? М? Изявленията бяха с големи букви, а не с мънички. Кога ще станат тези обещания? Какво е твоето мнение?

Ще!

Но трябва да се изчака до 2025, за да съберат достатъчно въглища за всичките степени на ракьотата.

Така де - сега всички въглища ,, в помощ на ес".

само ние май останахме на въглища

_stankow

Ако вярваме на дойчевелето - цялото прогресивно човечество вече е захвърлило омразните на Тунберг въглища и само лоша, ама лоша ти казвам, комунистическа България, само тя разваля успеваемостта ! В действителност: Добив на въглища, годишно, в милиона тона Китай 3411 Индия 692 САЩ 660 Австралия 492 Европейски съюз 484 Индонезия 434 Русия 385 ЮАР 251 Германия 176 Полша 131 Казахстан 102 Колумбия 90 Турция 71 .... България 31 Светът 7460 Не слушайте дойчевелето, ще останете измамени !

Сега Станков ще ти обясня защо няма да слушаме и теб. 30 милиона тона от 7500 милиона тона са една 250 част. Умножаваме я по 7 мил. души и получаваме 1 милиард и 750 милиона души, с други думи България добива на глава от населението въглища много над средното за света. Тя добива и много повече от Германия, САЩ и т.н. Така че не знам за Дойче Веле, но ти си упорит русофилско - комуноиден лъжец. Апропо от вчера по твое изказване за земеделската земя в Северна и Южна Корея - тя е два пъти по - малко като площ в Южна Корея от тази в Северна при 2 пъти и половина повече население. Така че и тук си хванат много лесно в издънка.

ХАХАХАХАХАХА, ТЪПАЦИИИИИ!!! :) Точно днес ви казах ИЗРИЧНО, че Роскосмос за 3 години но 2025та няма и да са мръднали в посока Луната - що остава да са кацали на нея преди повече от 50 години, а сега не могат. И че никога не бъркам. Всички го видяхте това, цъкахте минуси, злобяхте и т. н... Нещо да кажете сега?? :) Аре друг път да слушате малко повече батко си Нанайси. ;) Ще си спестите доста лоши преживявания. Овце, елате насам да ви обясня нещо... Ако Роскосмос не беше излъгал толкова зверски за прорамата Луна на Луната и за много други неща - други космически страни щяха да са извършили това НАИСТИНА, и космическата еволюция на човека вече щеше да е факт. А сега сме в г*з. Роскосмос е по-разрушителен за науката от Инквизицията! Аре сега - на минусите, друго не ви остава. Всеки, който цъкне минус тука, признава, че е куха овца... :)

Да бе... Тия от 76та до сега не са закарали ракета на Луната. А преди това със старите ракети били ходили до там. Нали това беше опорката за Аполо. :)

уместният въпрос е като имат 24 мисии до луната, какви още сонди им трябват??? да пратят хора да свършат сериозна работа.

Простичко е. В края на миналия, началото на този век, се появи информация, че на полюсите на Луната е възможно да има вода. Към момента няма осъществен нито един полет до полюсите на Луната с цел изследване на грунда там за потвърждение на тази информация. Тези нови лунни мисии целят именно това - доказателство за наличието на вода, нейното количество и при успех изграждане на автоматична база съвместно с Китай за подготовка на дългосрочно човешко присъствие! В общи линии, това е!