Русия прави собствен Instagram

Rossgram ще стартира в края на този месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, почнаха като китайзите да копират западни фирми. Това е сигуен знак за бързо потъване. И, кой точно ще иска платформа контролирана от тоталитарната власт?

Те банките не могат да си защитят , тръгнали да копират инстаграм (друг въпрос вече колко безмислено е това приложение ...). Да не говорим , че в момента нямат никакъв шанс да го пуснат през официалните магазини , та ще трябва първо да направят и НарМаг ... а всъщност и ОС ...

Като се регнете в Россграм, направо си изпразвайте банковите сметки , сложете се белезници и отидете доброволно в първото руско РПУ. Там ще ви обяснят защо .... :)

А GDPR кога?

Китайците са лидери в технологиите, с най много патенти. Няма как да копират нещо, което те сами са измислили.

За какво ти е кола, като можеш да имаш "Лада". :))

"И, кой точно ще иска платформа контролирана от тоталитарната власт?" .. Я пак? Коя точно платформа не е контролирана от тоталитарната власт? Моля те..сподели. Та да се посмеем от сърце!

Има хора кат тебе още живеят в 80-те. Трябва да е много хубав там...тихо, спокойно и БиДжийс са още на мода.

И няма нищо чудно, вижда се, че платформите са зависими от правителствата си. И който вярва на всичко което му показват по новините е наивник.

Всичката им работа такава - калпави подобия.

Няма никаква техническа трудност да се направи нов Инстаграм... Но рускините искат да се продават с разголени снимки сред богатите западняци, а не сред пияните си съграждани....

Защоооо? Тъкмо ви отърваха от тази болест. Защо се д... отново? Just take the win.

Е защо им на мужиците Инстаграм, нали си имат Однокласники

Защото са комунисти, бе, братле. Те, ако не паразитират върху Запада, ще се разпаднат духом и тялом.

Китайците са лидери в продажбата на западни технологии на западни страни.

Значи това ясно! То инстаграм и аз мога да си направя, не е кой знае колко трудно! Само, че инстаграма не се прави той се създава! Сега ше ви обясня! Значи за разлика от руския инстаграм в истинския можеш да напишеш, че путин е п.дерас, докато в руския инстаграм такива нещо нема да може да се напише или даже по-лошо ти ше можеш да го напишеш, но след това ше дойдат едни чичковци и ... абе който е чел архипелаг гулаг знае какво точно ше стане! Та тя работата ясна ми да видим колко конц лагера с руски инстарамци ще насъбере путин, след пускането на руския инстаграм!!!

пробвай да напишеш същото за байдън и ще видиш как инстаграм-а ти крашва. само един опит- кво толкова рискуваш ;)

Ми ко да ти кажа пробвал съм! И става бре! само дето не написах че е п.дерас а че е изкуфял дядка с деменция! Ма нищо не стана! мина си и замина! Ама един съвеет от мене, като се регистрираш в руския инстаграм не пиши, че путин е п.дерас! Щото после ... лошо!

Най-удачно е да се казва Простограм. Или П*ткограм.

"В него потребителите ще открият познат дизайн и функционалности" да се чете "Крадено от А до Я"

САЩ са все още лидери. Китайските патенти са платноходка с дизелов двигател и фенерче работещо със слънчева енергия без батерия - само при слънце. 98.6% от китайските патенти са неприложими. Доказано.

_stankow

Като си купите автомобил и воланът кръгъл, педалите наредени съединител, спирачка, газ - това значи ли, че дизайнът е откраднат от Хенри Форд ? Значи ли, че е патентовано ? И всеки следващ автопроизводител трябва да го прави по друг начин ?

_stankow

Опандизените в Гулаг не знам какво са писали в интернета, ама знам, че Тръмп като написа нещо си във фейсбук и туитър и го изхвърлиха. А беше президент ! Ей така, блокираха го и му закриха акаунта. Найс, а ?

а ГаньоГрам кога? Па ако ще да е копирана....

защо ти е в БГ Лада, като няма да можеш да си позволиш горивото?

мче повечето от големите не са. най малкото, защото там където са им "централите" няма тоталитарна власт. а когато се появи един циркаджия, опитвайки се да наложи такава (Тръмпи), всъщност отвсякъде го изгониха със шутове. дори и от "контролираните" платформи та такива работи.

Путин отмени действието на закона за защита на интелектуалната собственост на територията на Русия! Ще има яко копи анд пейст!

Иновацията е 80 процента крадене и само около 20 процента истинска иновация. Така че няма нищо ново под слънцето, просто сега руснаците имат карт бланш да откраднат всичко каквото могат.

повечето им открития са стари и хилядолетни като компаса, хартията, барута и много други, не се бутат в момента да патентоват накакви дребни нововъведения, гледат надалеч в миналото и надалеч в бъдещето, а в това бъдеще ще има сащ и китай и някои други дребни васали.

Да бе .. и клавиятура ще има, и емот икони. Че и препинателни знаци. Аман от малоумието ти. ТЕ в прав текст ти го набиха че няма да имат собствен интерфейс, а ще го краднат. Сега влез в жигулито си и после влез в Тесла и ми кажи - ми то същото .. бе да те еВа в скапания боклук бе . Правиш ли разлика между интерфейс и оринципи на работа? Ех потуранков...

роССия може само и единствено да прави тонове екскрименти. и малоумни изявления. роССия е про-фашистка държава управлявана от военнопрестъпници и издирвани от интерпол тоталитарни глупаци, които освен всичко вече са и бедняци. руССките могат само да плащат репарации - към Украйна и Европа - в следващите 100 години - газ, петрол, цветни и черни метали, дървесина и зърно. това могат и ще правят.

Как така безаналоговите ще копират? Мирише ми на западна пропаганда!

И когато самоубият императора руснацте ще плащат скъпо и прескъпо с лихвите за цялото време и всичко, което са крали...