17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30 мин... тези лодки ли ще коват :)))) В Боинг лодката се отваря за под 5 секунди.

Един вид да монтирали на хеликоптера въздушни възглавници, които да го държат на вода 30 мин и то "евентуално", тъй като задължително трябва да падне "по корем".

Колко струва?

Тъпако, 30 минути ще го държи на вода, тиквоооо!

Ватните боклуци, толкова често падат, че не минава и ден без добрата новина за някой паднал таралясник. За това им са необходими и някакви системи за да излъжат алкашите...

ЧАК СЕГА ЛИ?!?!.... :)))))

Шъ съ мъчът трийсе повече начи....

Да правиш системи за аварийно приводняване на хеликоптери е все едно да правиш такива системи за лади и москвичи, за Ил и Ту...... и за руските влакове.....

тъпакооооо... "Това време е достатъчно за разгръщането на спасителните средства" дали е достатъчно... имат ли достатъчно пирони и дъски? :))) абе смешник - научи се да четеш.

Изостанали ватници! Американците от край време и от космоса да идват, се във водата кацат. Руснаците им откраднаха технологията 60те години, когато вероломно извадиха един Аполо от океана. Те и другото щяха да откраднат, ако не се беше оказал отвътре гол като зелева каца.

АНСАТа е доста добра машинка, руснаците го създадоха като тренировъчен и за замяна на вечните Ми-2. Машинката излезе доста удачна и евтина.

Вместо да правят аварийно кацане на скапаните си таралясници,,да се опитат да направят безавариен хиликоптер,че това не им се отдава!

Оооо... Здраствуй дорогой. А ще има ли изместен център таз машинка?

Ма това не е система за аварийно кацане е система за след аварийно кацане. И нищо ново не правят и до сега тия системи ги има в хеликоптерите.

В модерните кугъри го няма .

Като кугърите ли ?

А кугърите имат ли ? Че на един със сигурност не сработи .

Имахме едни 5 кугара които летяха само в хубаво време . Колко са сега ?

petrovito

а, бе друго си щатите...дето не могат и да излетят

Поздравления за руснаците. Сетиха се че имало и цивилни хора на тоя свят. Най-сетне да направят нещо хубаво, което не е предназначено за военните.

Руснаците изведнъж много дръпнаха пред другите в авиационната и отбранителна сфери.

ако погледнеш статистиката по брой летателни часове,превозени пътници и товари и брой аварии ще видиш че руските са по надеждни от другите

Не думай!

Видяхме на Боинга в Индонезия, каква лодка им се отвори. Просто Боинг няма такава.

по лесно и евтино ще им излезе да си купят свестни вертолети

без анлог в света!

Така е. Не лети, няма аварии. Не летят и при лошо време.

Както всички други безаналогови руски дивотии.

Ама ти вярваш ли си?