Коментари - Русия приключи с тестовете на хиперзвуковата ракета "Циркон" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някога, по времето на полуидиота Брежнев, руснаците се хвалеха че имат много ракети. И президент Рейгън им каза: "ще ги накарам да ядат ракети". След няколко години военния бюджет на СССР достигна 40% от БВП. И СССР фалира. Разпадна се. Разкапа се. Като лайно на дъжд. По една проста прична - не се съобрази с реалните икономически закони. Тогава президент Рейгън направи нещо просто - вкара СССР в надпревара във въоръжаването. А на СССР просто не му стигаха ресурси и фалира. Със все ракетите си. Питам се какво ли щеше да стане ако президент Рейгън им беше казал че ще им навре ракетите.... е сещате се къде. В момента Русия се включи в надпревара във въоръжаването. Надпревара с общност, която има над 50 пъти по-висок БВП от нея. И безкрайно технологично превъзходство. Крайния резултат е ясен - фалит. Без значение колко са им мощни ракетите.

ти не бери грижа на руския бюджет. този път хамериканците не познаха. лошото е че тия оръжия могат да се насочат към нас.

ПЪРВО НЕ БРЕЖНЕВ, А ХРУЩЕВ, ВТОРО НЕ ПОЛУИДИОТ, А ЦЯЛ ИДИОТ И ТРЕТО ЗА РАЗПАДА НА СОЦ СИСТЕМАТА И СССР ПРИЧИНА СА АРХИ ИДИОТА ГОРБАЧОВ И АЛКОХОЛИКА ЕЛЦИН. А ЗА РУСИЯ НЕ СЕ КАХЪРИ, ИМА КОЙ ДА Я МИСЛИ. МИСЛИ , ЧЕ ПО НЯКОЯ СЛЕДВАЩА ПРОВОКАЦИЯ ОТ СТРА НА БЪЛГАРС" МОЖЕ ДА ЛИТНЕ

"Изданието припомня, че е изключително трудно да се изгради защита срещу хиперзвукови оръжия поради тяхната маневреност." До сега НИКОЙ не е показал маневреност при МАХ над 5. Така че ... Що за простотии пишеш бе бляд?

ти се образовай малко. явно много ти липсват елементарни познания

ПРАВИЛНО ДОСЕГА НИКОЙ НЕ БЕШЕ ПОКАЗАЛ ТАКАВА МАНЕВРЕНОСТ, А СЕГА РУСИЯ ПОКАЗА ЗА ИНФОРМАЦИЯ, НИЩО ЧЕ СЪМ ИДИОТ , НО СПЕЦИАЛНОСТТА МИ Е "БАЛИСТИКА" АКО ЗНАЕШ КАКВО Е ТОВА -ТВОЯТА СПЕЦИАЛНОСТ КАКВА Е

Я па тоя. Каква е тая специалност "балистика"? Мошеник елементарен.

Мухльо, като не знаеш, питай, чети, не се излагай!

И анимации ли няма вече? И последните аниматори ли избягаха от Русия? Преди поне пускаха като доказателство някоя анимацийка или рисунка на Boeing X-51 Waverider, сега и това няма. От трите снимки, на които ни предлагат да видим ракетата Циркон първата е на бреговия комплекс Редут приет на въоръжение в СССР през 1966г. На втората и третата е ПКР Москит на въоръжение в СССР от 1984г. Руското списание National Interest хвали пред руската агенция руските ракети, та дано някой повярва. :)

Много си проЗД бай Кольо. Какви анимацийки искаш? Откъде изпълзявате бе кретени елементарни?

Ако ходенето на Аполо до Луната беше истинско -тогава Америка и НАСА щяха да са пример за най-чудовищното технологично падение и регрес в историята на човешката цивилизация! Това е все едно веднага след като Колумб се е върнал от Америка, велика Испания изведнъж да започне да разправя: 1. Няма да ходим повече там. Ебаси скуката. Ще си седим в Кастилия, тук е толкова по-интересно и перспективно. 2. А и нали бихме всички други и стигнахме първи до Новия Свят! Нека те сега да си го завладяват и да печелят - ние си ги бихме в морален аспект. 3. Вижте сега, просто НЕ можем да отидем пак - изгубихме технологията! Чистачката скъсала пергаментите, без да иска. Колумб успя да стигне като по чудо с трите си шушлюпки - но в наши дни е абсурд да се плава с ветроходи и да се зависи от вятъра! Ще почакате първо да изобретим парната машина. Или поне да успеем да направим пак читав ветроход, като онези на Колумб. 4. Да не говорим пък за опасните морски течения! ( радиацията ;) ) Когато Колумб плаваше, те не съществуваха, но сега пак са се завърнали, много по-мощни от преди, и е практически невъзможно човек да оцелее в открито море! 5. И т. н., схващате картинката - поне по-умните от вас... ;) Но Аполо така или иначе никога не са стигали до Луната, както всички знаят. :)

ЗАЩО ДА ХОДИ? ЗА КАКВО? КАТО СПЕЧЕЛИШ ТИТЛАТА ПО БОКС - ХОДИШ ЛИ ДА СИ ТЪРСИШ ОПОНЕНТИ???? МИ НЕ. ТЕ ТЪРСЯТ ТЕБЕ. ДА. АМА НЕ. Скрии се тъпак.

Руско-съветските мекерета, освен че са злобни, са изключително елементарни екземпляри. като московските си покровители. А най-интересното е че доказателствата че 22-ма американци са стъпвали на Луната с енамира в Москва. Да допуснем че един от полетите е бил манипулиран. Но останалите 5? Ами Аполо-13, което го е проследил цял свят. Да, те не са кацали, но всички са били свидетели на т.н. Flyback - ходене и обиколка на Луната с връщане. Има и още една такава мисия ( без дефекта от Аполо-13. Всички тези неща са там, на Луната. И в СССР съвсем ясно са знаели че са загубили Лунната надпревара. Ако е имало и най-малката сянка на съмнение е щяло да се разбере. И още нещо, за разлика от строгата секретност в СССР, всуичко в САЩ е ставало пред очите на милиони хора. И на настървени журналисти. Дали ако някой журналист е получил даже и най-дребен сигнал за манипулация е нямало да с еизкуши да не го докаже и да спечели "Пулицър". И да стане известен за цял живот. Ако има нещо сигурно, това е че съветски космонавт не е кацал ан Луната. И съветски пилотиран кораб не е правил Flyback на Луната, което всъщност е първата стъпка към кацането на хора. Единственото, което е постигнал СССР са кацане, без последващо излитане на два Лунохода - 1 и 2. И кацане с последващо излитане на апарат, донесъл 160 ГРАМА лунна почва. Това са успяли да направят. И 51 години след кацането на американските астронавти те са на същото ниво.

до кгбб ти си много наивен и явно с промит мозък от американските рекламни агенти. америките винаги са дишали праха на руснаците. руснаците винаги са првели всичко по много по хитър евтин и ефикасен начин.

Лееш ли сополи путьо?

И отново празните глави на русофилите, ще се изпълнят в грохота на излитащи безполезни ракети. Сигурно и на тзи измишльотина базирана на скандер, КВО-то и е кплкото Пловдивска област. Вероятно могат да уцелят конкретният океан в който е кораба и толкова.

ЮА твойта с какво е пълна. С лайна явно.

Като да стреляш с куршум в куршум.... само дето единия куршум маневрира когато си поиска... А затова ги хваща рядкото щастие реднеците, щото циркон-а е само една от цяла генерация такива куршуми.. Пьк те, завалиите, тепърва се сетили да разработват нещо такова.. А иначе знаем - Рассия бенизноколонка, рушняците - пияници, гроздето е кисело!

Казва го в различно време. Често руснаците си правят ракетите и бойните глави с въртене и вълнообразно движение, и то не много равномерно. На старите ядрени глави изпускат газове въртеливо по точки и така въртят и отклоняват. Дори на Бук ако си гледал как лети ракета, след изхвърлянето и стартирането, тя върви вълнообразно. При нея следвайки отразен сигнал. Освен това движение със свръхзвукова скорост предизвиква плазмена обвивка, която служела като Йонен Стелт. Въпросът е дали изобщо могат да засекат навреме ракетата, че да отреагират и колко време трябва за точна реакция. Ако лети и ниско не се вижда зад хоризонта примерно на водата - Земята е кръгла.

БУК се управлява с инерционна система сиреч жироскоп. Поради това първоначално виждаш липсата на насоченост и това движение на долу и на горе както му казваш вълнообразно. След като получи координатите от радарната система се предават към инерционната система за управление.

Ако някой "управляващ" гледа на теб като на "бензоколонка" е хубаво да му напомниш че след като е заредил е добре и да си плати'

САЩ, 35 милиона на помощи за храна, още толкова са някакъв вид помощи, по официални данни. А знаете ли, че в Русия сметките за отопление на малък апартамент в Москва излизат към 7-800 (27-28лв.) рубли за сезон? Не на месец, на сезон! Знаете ли, че пенсионерите не плащат ток, вода и газ? Цената на бензина е под 1 лев. Средна работна заплата в Москва 1800 евро. Едни от най чистите и подредени градове в света са именно в Русия. .... ------------- Мда, знаем ги руските пропагандни лъжи! Бензина там излиза 1.70 лв за литър! Под 1 лев е на черно само! Краден! И като е толкова хубаво там, що никой не иска да емигрира в кенефа на плешивеца, където минималната заплата е 2 пъти по-ниска от българската! Само някакви с шалвари и тюбитейки от становете емигрират там!

Цената на А95 е 45-46 рубли = 1 лев. Там не се емигрира както в Европа - торбата на гърба и айде ...

Новая русская гиперзвуковая ракета «Циркон» способна уничтожить любую морскую и наземную цель на расстоянии более 1 тыс. км с непревзойденной скоростью и точностью!

Очертава се и в бъдеще Русия да е гарант за мира в Европа!

Като се научат да правят по качествени анимации, може и да стане!

Иронията си е ирония, но ти сам не знаеш колко си прав! Война няма да има когато има баланс. Русия няма как да започне война срещу цяла Европа плюс САЩ! Такова нещо само болен мозък може да допусне. Русия поддържа баланса за да няма война! Една слаба Русия ще бъде атакувана и тогава ще стане страшно, защото арсеналът с който разполага би могъл да превърне в купчина радиоактивен прах цели континенти!

Както СССР беше гарант за мира в подопечните си територии. Гарантирани са ти танкове в столицата, ако направиш нещо дето не харесва на Москва и тркущият диктатор.

В съседната новина Гугъл опъва кабели през океаните, тука пак изстрелват ракети, този път за щастие без жертви...всеки в манталитета си

Срещу глутница подивели, подобаващ манталитет. За да се хареса на тук пишещият трябва бойните глави на Циркон-ите да ги запълват с оптични кабели.

САЩ, 35 милиона на помощи за храна, още толкова са някакъв вид помощи, по официални данни. А знаете ли, че в Русия сметките за отопление на малък апартамент в Москва излизат към 7-800 (27-28лв.) рубли за сезон? Не на месец, на сезон! Знаете ли, че пенсионерите не плащат ток, вода и газ? Цената на бензина е под 1 лев. Средна работна заплата в Москва 1800 евро. Едни от най чистите и подредени градове в света са именно в Русия. ....

Еми изваждайкте виза и отивайте да живеете там, като е толкоз хубаво.

Знаеш ли че има и визи за неграмотници? по евтини са и после те учат безплатно. Ще ти е от полза.

СсСсР беше икономика НОМЕР 1 в Света! Цяла Източна Европа и беше колония! А сега! руския кенеф е с икономика като испанската и по-зле от Канада и Италия! Руските университети са мега зле! Нямат пари, нямат кадри ама видиш ли били правели най-модерните оръжия! КОЙТО е ТЪП нека да им ВЯРВА на руските палячовци за тия супер оръжия! :-)))))) Toва са новинки за вътрешна употреба да си вика бедния панелен алкаш - аз може да съм беден ама раССия най-могУчая в мире! Така работи руския феодализъм и пропагандата му!

Така де, ама се изтрепват за западни стоки и се редят по опашките. Преди има-няма 30 години и в БГ беше същото. Уж бяхме Швейцария на балканите, ама дънки с връзки се купуваха на тройни цени. Корекома беше някаква мечта - влизаш като в музей и само цъкаш с език. Едно не ми е ясно - като не им харесва гнилия капитализъм на другарите - никой не ги спира - билетче и айде - кеф ти Русия, кеф ти Северна корея !

другарю фатмак горките бедни рууснаци не ги мисми те изкупиха БГ черноморието и по данни на НСИ -БГ имат повече недвижими имоти ново строоителство отколкото българите в самата България.Да него говороми брой почиващи рууснаци в чужбина -66 млн. пътувиня и почивки годишно в чужбина, да не говорим за бедните руски пенионери които при -25 градуса зимата си стоят в къщите по къс ръкав, а нашите европенсионери плащащи цялата си пенсия за ток и парно и стоаят с шапки и балтони.Въобще не ми говори за бедности стандрати -виж по добре каквно става на запад начело с бананонияв колос САЩ където от благоденстие грабят магацзинии и се стрелят по улиците всеки ден.Неи ми говори за руски университи -там учат годишно един милион и двеста хфиляди чужди студе2нти и оставят в икономиката на ррусия по 2,2 млрд.евро годишно

Минало бешело, другарю пут-ИДИОТ! Беше то! Като беше петрола 140$ за барел и КримНЕбешеВаш! Сега са жив зян руснаците! И имотите по черноморието си изпоразпродадоха масово! Старо ти е инфото!

66 милиона пътувания включително на вагнеровците... България верно е само сьс 7 006 585 пътувания, което приравненео на руслямския брой жители 146 милиона съответства на 146 137 344 пътувания или българите са пътували 2,2 пъти повече е от руслямците, без да имат вагнеровци и цели армии в отпуска с въоръжението в Украйна.

ако вРусия няма пари и кадри къде ги има бе дядка?Да не би по кашоните и гетата на САЩ и западна европа където спят по улиците и се редят за купони милионите африканци и араби и бели остатъци от местните безработни.

ами, номер 1 - според коя статистика - собствената им ли? По тази същата 1лв=1$ и плановата икономика се е развивала супер

До "майора"......има много несъстояли се хора. Това че носиш на някой си пенсиониран майор гащите, нищо не значи. Помисли по въпроса и ако си толкова умен намери начин да изтриеш глупостите си. Ако не си......не цапай гащите на майора, ще го ядосаш и други няма да ти даде.

Русия освен да дрънка оръжие друго може ли да прави? -------------- Вече и оръжие толкова правят! Капацитета им стига до фалшива новина и макс някоя некадърна анимация към нея за вдигане на тонуса на русоробското стадо! НЕМА денги вече!

Може да прави всичко каквото пожелае!Нямали високи технологии! Смях! Високите технологии са във военната и космическата техника. Най-напред се появяват там, а чак след това се оказват в гражданското производство. Бих прибавил и ядрената енергетика. Та в коя от тези области Русия изостава? Няма такова нещо! Не само не изостава, ами са и доста напред. Тъпотия е да се плюе без факти.

Русия освен да дрънка оръжие друго може ли да прави? Битова техника примерно? Руски телевизор, хладилник, печка, кола - нещо за бита? Нещо за обикновения средностатистически руснак, който едва ли го топли хипер-мега-ултра звуковата ракета?

Вие посочите битова техика или коли които да се произвеждат в САЩ или Европа. Скоро четох някаква статистика за Рено - над 90% от частите се правят в Азия - Индонезия, Виетнам, ако си спомям добре. А в Русия след санкциите се събуди и производство и селското стопанство. В Алиекспрес има и битова техника от Русия, как оцеляват в конкуренцията с Китай ми е трудно да си представя.

Има ли значение къде се произвеждат? Рено е френска марка коли - измислено от французи. Това, че са решили да го произвеждат а Азия или Индонезия е по чисто икономически причини - по-евтина работна ръка примерно. Руските Лади примерно дали се произвеждат в латинска америка? Посочете ми една руска стока за бита, която се е наложила на пазара и конкурира успешно стоките на западния свят. Компютри може би? Софтуер? Вие в момента на руски компютър ли пишете с руски софтуер? Запорожец ли карате?

Това което пишете са шаблони. Ето ви и статистика: Използвам Линукс (отворете списъка с разработчиците и ще видите огроме дял на руснаци). Компютърът ми е с тайванско дъно, РАМ - корейска, М2 модул - отново корейски, захранване корейско. Процесор Интел, но и те се предадоха - новина от онзи ден Интел спира да произвежда чипове (не могат да слезнат под 10нм - тайванците са вече на 5нм). Хладилник, пералня - корейски. Кола японска. Делът на американските и европейски стоки клони към 0. А и технологично вече западния свят сериозно изостава.

с огромен научен потенциал да се занимава с ширпотреба е обидно. За телевизори, хладилници, коли, печки и розови кюлоти се има немци, корийци, китайци и други майстори на ширпотребата. Руснаците правят само ултрахатек, който е непостижим за другите и който им осигурява стратегическа независимост и запазване на територията и националните богатства. Именно благодарение на това в момента Русия е единствената свръхсила в областта на стратегическите оръжия. Всички останали са далеч зад нея. Дори втората сила, като американците имат несравнимо по-слаб ракетно-ядрен потенциал. Руснаците силно ги превъзхождат дори само със по-старите си ракети, сатана, стилет, ярс, тополь и др. със земно базиране и морските синева и булава. Срещу тях американците имат само 2 (две) ракети, минитмен 3 с наземно базиране (ракета с много ниски възможности, дори китайците не поддържат подобна ракета) и трайдънт 2 (която е с голям потенциал, може би най-добрата ракета за подводници, но силно отстъпва на руските сатана и стилет). Последните обаче са ракети отпреди 35 години и щатите са единствената ядрена държава която не е разработвала нова стратегическа ракета от толкова време. Новите разработки на руснаците, свръхтежните ракети и торпеда сармат, посейдон, както и хиперзвуковите маневриращи блокове авангард, и останалите хиперзвукови ракети правят разликата несравнима и тя ще продължава да се увеличава поне още 20 години, тъй като американците дори не са започнали да работят в тези модерни направления.

Така де и на базата на изброените от Вас неща, средният руснак живее ли като средният американец да речем? Може ли изобщо да се говори за средна класа в Русия? Защо в Америка има руски квартал а в Русия няма американски? Защо след падането на желязната завеса масоват емиграция беще от изток на запад, като е било толкова хубаво, а не обратното? Защо не сравните икономикте на ГФР и ГДР малко след като падна желязната завеса? Колко милиарда наля западна Германия в източна, за да я вдигне на крака? Не отричам постиженията на Русия в тежкото машиностроене и военната индустрия, нито отричам културата им - кино, балет, спортове, но като цяло - плановата икономика се провали с гръм и трясък във всички държави от източният блок.

в Русия се живее по-добре, но при положение че последните 2-3 века кой ли не се е опитвал да я завладее и страната на практика е воювала срещу целия свят и е дала най-много жертви във войните, то първата грижа в такива случаи е защитата и независимостта на страната развивайки военните технологии и едва след това идва ред на благосъстоянието. А и благосъстоянието на една страна до голяма степен зависи и от това колко си крал от други народи като си ги колонизирал или съсдавайки със сила на световен икономически ред който те облагодетелства само поради факта, че си наложил на останалите определени икономически и политически правила.

А бе другарю, я ни обясни, как тази пуста Русия стана толкова огромна държава? Като я нападаше целият свят ли? Как има толкова много националности в нея? Доброволно ли се присъединиха? Като ги почнете тия тъпни в стил Русия срещу света, чак смешни ставате. Горката нещастна империя. 1/6 от сушата станала с мир и целувки. Баси тъпите тролове дето сте.

щом за теб пет семейства живеещи на територия колкото Норвегия е народ или националност, то считай себе си и рода си за националност, може би националност на глупаците. Територията на изток от Урал вероятно е най-рядко населената територия и никой не е искал или могъл да я засели или усвои. Не съм чувал да са се водили епични войни за тези територии, просто защото няма с кой да воюваш. За разлика от другите развити страни, Русия не е завладявала коронии навън.

По долу има един пост на ... connoisseur Заслужава овации! Ясно, точно, кратко е обяснил същността на статуквото в момента и от преди 30 години! Ако някога тая нещастна страна се отърве от комунистическата чума и русофилската тиня , това което е написал следва да се изучава в училище! БРАВО!!!!!!!

Тва го писах днес в статията за неква резиденция на морето.А ма и тук става. А бе БГ говеда,кога ше проумеете че "прехода" го направи комунистическата върхушка на свинара от правец.И че меди доганов-той не е ахмед доган,а меди доганов- е само един изпълнител,една пионка на тва което му наредат от цк на бкп-авторите на така наречения "преход".БГ говеда това с "големата екскурзия" беше за да изгонат от Бг турците които не са овце.И тук останаха само турците овце които турчето манипулира.Разбира се съгласно заповедите на дрОгарете от цк на бкп.Спомнете си кога беше "екскурзията"-лятото на 89г.Когато всичко за "прехода" вече било готово.Всичко е било ясно.За кво им етребвало на дрОгарЕте да прават тва-да сменят имена след като са знаели че след неколко месеца сдават власта.Ми така турците дето са щели да бъдат опасни след деня Х,сами са и признали че ше са опасни.Без бой.Който не си дава името-да се разкара от БГ.А тук остават само овцете...Които медитУ да разиграва. Наистина как може толкова глупост да се събере в една глава,като вашите тъпи кратуни... КОГА Е ПОЧНАЛ "ПРЕХОДА"? Прехода е почнал НЕ 1989г,а 10г преди тва 1980-когато окупатора съветска русия фалира.Дали тогава НЕКОЙ БИ ПОСМЯЛ ДА ИГРАЕ ЗАД ГЪРБА НА свинара от правец.ХАХА. НЕ БИ,НИКОЙ НЕБИ СИ И ПОМИСЛИЛ ДА ИГРАЕ ЗАД ГЪРБА НА правешката мърша.Значи правешкия свинар е начело на подготовката на "прехода".Разбрахте ли бе тъпи БГ говеда.Сдс,дпс,мутри,външен дълг-щотУуу "но мъни,но фъни"- са част от основополагащите принципи на проекта на дрОгарЕте от цк на бкп-"мирен преход на БГ към демокраси".За подробности питайте идиота андрей райчев.Тогава той е бил -сътрудник в цк на бкп ."Демократичната опозиция е била точно за тва ДА НЕ ВЗЕМЕ НЕЩО ДА СЕ ОБЪРКА,И ДА СИ ПРИЕМАТ ТЕХНАТА "КОНСТИТУЦИЯ".БЕЗ ЛУСТРАЦИЯ...Представяте ли си бойко коцев -син на генерал от дс коцев ,посланник в русия хаха.И ВСИЧКИ СА ОТ ПРОВАНСА... ХАХА...ВСИЧИ СА СЕЛЯНДУРЕ.Дали пък тва е неква случайност -ВСИЧКИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА или....И драгалевци епреовинция...хаха.

Момче,въпреки че си ме пофалил ше ти отпера една забележка.Става дума за ДУМАТА РУСОФИЛСТВО.Сека дума си има некво значение.И думата русофилство се отнася за онова чувство на благодарност на БГ към русия.Така са си представяли нещата БГ преди 130г.Че русия е ОСВОБОДИЛА БГ.Тва разбира се не е верно...НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.ЕДНА ИМПЕРИЯ САМО ПОРОБВА.Но тва БГ преди 130г нито са го знаели нито им е дремело за тва.Русия е дошла за да замени турския поробител със собствената си персона.Ноооо е имало един стефан,един зхари....Прочее и двамата са платили с главите си ако ме разбирате кво казвам...И двамата са платили с главите си за независимоста на БГ от "освободителкатата" русия.Докато днес,тва на НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ В БГ-комунистите не е никво русофилство.Не поне оня смисъл дето са влагали БГ преди 130г-БЛАГОДАРНОСТ.Теа днешните са НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ В БГ....А бе нещо ми се доповръща като пиша теа неща...

1945 г. САЩ притежават атомна бомба и могат да приключат с СССР за няколко месеца -не го правят ! 1954г. САЩ имат и количествено и качествено превъсходство над СССР и КНР и могад да приключат корейската война за няколко седмици - не го правят! 1962г. Кубинската криза.САЩ притежават 300 междуконтинентални ракети срещу 20 на СССР! Войната е избегната за минути! При този дисбаланс със СССР щеше да бъде приключено за минути - не го правят! Как смятате? В момента САЩ са заспали, изостанали, и изпуснали първенството когато империята на злото Русия се перчи по площадите??????

знам знам САЩ са винаги по по най ама проблема е че само о документи..Истината е че са "гола вода" и затова не могат да приключат с никой и никъде до сега.Могат само да шантажират и изнудват своите васали наречени "съюзници".Днес американски икономисти си го казват: САЩ са Зимбабве с фондова борса ама фалирала.

Браво! Разбра ме! И не си само ти! В тази държава 80% са такива! Пак браво!!!!!

Погледни Уикипедия за ядрени сили: bg.wikipedia.org/wiki/Ядрени_сили Там отстрани има графика на ядрени глави. Още преди 1960 имат превъзходство СССР като брой ядрени глави, а преди това са по равно. Нататък вървят към двойна бройка за СССР. Примерно 1987г. са имали по графиката 64 000 ядрени глави срещу 24 000 за САЩ. Има сега договор и вървят към еднаква бройка, като Русия съкращава пъти повече. Като и ядрените глави на СССР са по-мощни. Средните им се водят 750-800 килотона тротилов еквивалент. Тези на САЩ за Минутеман 3 са по 300 килотона, а на Тридент 2 са по 475 килотона. Имат руснаците ядрени глави по 18 мегатона и 2 за Сатана сумарно с 25 мегатона. САЩ във ВСВ накрая са съюзници със СССР. Не могат да покрият такава голяма територия. Бомбата им над Хирушима е била 13 килотона. Развеждали американците един руснак дето служел в СССР по някакви договорености. Като минали край една кула, той казал, че това го знае, защото е ориентир за ядрена цел. Американците се удивили защо пък ще е ядрена цел, след като няма там нищо ценно. И руснака казал, защото ще разместят земните пластове и Калифорния ще потъне под вода.

Да почнем от 1945. Първо американците нямат много бомби, защото обогатеният уран не расте по дърветата. Второ - трудно се доставя до целта. СССР е голяма, имат време да свалят "крепостите". Трето - общественото мнение в САЩ. Те и във Виетнамската война са имали превъзходство, ама не я приключиха за 10 години. Трябва си войници за тази работа, а не само тенекии.

Нека да напомним, че САЩ от 16 февруари 2020 в държавен фалит, като преди това повече от 40 години са живели на печатане на зелени хартийки, необезпечени с нищо! Ядрените технологии и бомби на САЩ са произведени от немски военни специалисти, както и техните ракети. Но... много от ракетите на фон Браун са макети, без някаква стойност, а хвърлянето на единствените 2 германски атомни бомби над неочакващите Хирошима и Нагасаки е извършено със самолет. Това е най-големия военен геноцид в историята на човечеството! САЩ десетки години вече нямат заводи за обогатяване на уран, а всичкия уран за техните АЕЦ се доставя от Русия. Ако Русия спре да ги снабдява с обогатен уран, подобно на техните едностранни "санкции" 64% от тяхното източно крайбрежие няма да има ток само след 6 месеца. САЩ са изостанали 30 години от Русия във военните ракетни технологии, единствените техни постижения са диверсии срещу държави и държавни лидери, нека да си спомним, че Фидел Кастро е преживял над 600 американски атентати срещу него.

Много уран имало в Канада, но и там руснаците купили фирмата дето държи американският уран.

Как се приключва при масова атака с ядрено оръжие. Дори и СССР да не успее или не може да отвърне на удара, което едва ли би било така, само изстреляните от Америка ракети ще предизвикат силно радиационно замърсяване и изхвърляне на прах в атмосферата, което води до глобална ядрена зима и не само СССР, но и Америка и останалият свят също ще "приключат".

Майора многониковата еффтина проститука фенка на шиптърски кебапи и руски колбаси-Рошко Долбоьобов и останалите дъгоцветни дилдонавти видни соросоидни прайдъри,мастурбирате ли ор-анално на снимката на новият свръх звуков страпон " циркон" руско призводство СЪС АНАЛОГване

Значи са готови да си заврат в задниците.А бе руски свини теа времена отминаха бе.ВРЕМЕНАТА КОГАТО ХОРАТА СВЕЖДАХА ГЛАВИ ПРЕД СТРАХА ОТ СМЪРТА.ДА ЖИВЕЕШ КАТО РОБ Е ПО-ЛОШО ОТ СМЪРТА БЕ.Знам че това едва ли некога ше го проумеете.Това отличава ЧОВЕКА от животното.Животното се подчинява.Човека - не.

що, сега да не би да не живеем като роби? Само дето веригите се смениха - едно време беше страх от затвор, сега е страх да не останеш без препитание. И автоцензората си я има, и пропагандата, и медиите. Дори сега е по-зле защото пропагандата е доста по-добре направена. Тези днешните далеч надминаха предходните и комунистите, и фашистите...

Момче,след като не разбираш нещо толкова просто ЧЕ ТЕА "ДНЕШНИТЕ"-както ги викаш-СА ДЕЦАТА И ФНУЦИТЕ НА ОНЕА ВЧЕРАШНИТЕ-НАЙ-НИЗШЕТО СЪСЛОВИЕ ОТ БГ -АЗ НЕМАМ НИКВА ВИНА..След като не разбираш че така наречения "преход" го направиха "вчерашните"- бащите на днешните-за да могат днешните да живеат като бащите си.Но явно ти си мозъка на едноклетъчно щом не разбираш толкова просто нещо.А аз немам никва вина за тва.

А по повод на тва че все не разбирате за "прехода" ви предлагам да ВЗЕМЕТЕ СПИСЪЦИТЕ на цк на бкп,на ок на бкп на софийския гк на бкп,на висшите в дс ,мвр,министерства и окръжните народни съвети и вижте КОЙ,КОЙ Е ДНЕС.АААА ДА И В ЦК НА ДКМС-щех да ги забрава хубавците...Ако са умрели гледайте за децата им. ИИиии ше намерите мноооого "странни съвпадения".За бобоковите-ясно,за тоа фуболиста у разград-коя е майка му и ква е била в ловеч,или какъв е бил "собственика" на главболгарстрой .И не ме питайте кои са главболгарстрой.И така дрогарЕ-ТОЙ И "ПРЕХОДА" ЗА ТВА Е ИЗМИСЛЕН И НАПРАВЕН ОТ дрОгарЕте от цк на бкп-ДА СВИЯТ ВСИЧКАТА ИМАЩА НЕКАКЪВ ИКОНОМИЧЕСКИ СМИСЪЛ СОБСТВЕНОСТ В БГ ЗА СЕБЕ СИ.Тоест да узаконят това притежание щото тя собственоста си беше техна и преди 89г само немаха докИменти за собственост.Каквито вече имат днес

connoisseur - абсолютен неграмотник. Всъщност то само такива подкрепят ГЕРБ, глупавите и лесно манипулируемите.

до connoisseur Имате логически противоречия. Ето Ви тема за размисъл. Ако комунистите са толкова всездесъщи, че продължават да ни управляват 30 години, то как са допуснали изобщо да се срути тяхната система? Ако наистина комунистите продължават да са на власт след 16 години в НАТО и ЕС, мислите ли, че новите ни "приятели" си заслужават?

Момоче,ше отговора на въпросите ти по-долу а ма срещу пари.Аз пиша съществени неща.На тъпотии отговарам срещу пари.И не щотУ съм много алчен а за да ти покажа че може да ти излезе и по-евтинко стига да си размърдаш полираното мозъче.Хаха,"...как са допуснали да се срути...".Прочее то не е толкова очевидно.За БГ е очевидно,за тва нема спор.Момче явно не си разбрал изречението за фалирането на окупатора русия.А без русия живков и къмпани са НИЩО.Най-долните същества в БГ.Техния проблем е че такива са се родили.Тва е мършата на БГ...Както и да е.Без русия те не са можели да съществуват по начина до 1980г.И тогава е възникнал проекта 'мирен преход...'.целта -ДА СЕ ЗАГРАБИ СОБСТВЕНОСТА В БГ.ИЛИ ПО-СКОРО ДА СЕ УЗАКОНИ ПРИТЕЖАНИЕТО НА СОБСТВЕНОСТА,ТОТО ТЯ СИ Е БИЛА ТЕХНА И ПРЕДИ 89Г.САМО НЕ СА ИМАЛИ НОТАРИАЛНИТЕ АКТОВЕ ЗА СОБСТВЕНОСТ.Сега фдена ли.В краа на краищата всичко е за пари,както се казва.А комунистическата и"деология"-пак е за пари,и разбира се за КРАЖБАТА.КРАЖБАТА Е ОСНОВАТА на комунизма-точно както го е "измислил" еврейската свиня маркс.Защото на всички езици ПРИНУДИТЕЛНОТО ОТНЕМАНЕ НА СОБСТВЕНОСТ СЕ НАРИЧА КААААК-МИ КРАЖБА СЕ НАРИЧА БЕ,КРАЖБА.Те му викат "национализация".Тоест на всички.Само дето собственост дето да е на всички НЯМА.НЯМА БЕ...Кражбата е Най-долното престъпление от човешкото битиие.По-долно и от тва да убиеш.Що е така -обяснявам ама за пари.Но можеш да минеш и без пари стига да поверваш на крайкното твърдение . А наще приятели от нато си имат и други грижи.Не да ни бършат задниците.Ноооо може би веч и на наще убавци да им дошъл реда...Пак ше питам как стана така че гешев беше избран от всс който рано или късно ше бъде вкаран в затвора от същия гешев...хахаха

се вижда че днес живеат клетниците отвъд океана в дървените бараки : гладни бунтове, метежи и ежедневни стрелби и убйства от "хубавия си живот"

Не знам за руските ракети и как те ни заплашват, но знам че германските медии гръмнаха с новина че на 26 юли, Меркел била предодвратила война между Гърция и тюркието, заради гаджалският кораб на път към Кастелоризо. А това е много по опасно за България от колкото каквито и да са били руски ракети.

че не се е взривила на старта и не е убила тези които са я направили, както направи предишната.

Чудесно! Сега чакаме некадърните пропагандни анимации! Все ми е тая, че фалиралата кочина Северна Монголия ще разработи по-добри оръжия от САЩ или китай! Тия неща с пари стават!

Не стават само с пари, трябва и акъл. АМан от фатмаци.

Мда! руските университети най-добрите университети! ИДИОТ рубладжийски!

И кво ша прай ся американската система Иджис за 300млрд доларес?

с бояришника!

че всички вие сте изпили дезинфектанта и белината на сащисаните африкански щати.Те са още в миналия век.

Не знаех, че куршумите маневрират. Ще да са някакви много специални руски куршуми. Тези ракети, как ли издържат на натоварванията при скорост 9 МАХ, правейки маневри? Любопитно.

Стискай сега бузите, да не ти влезе нещо хиперзвуково?

Забавно е, как путинофилите никога нямате аргументи, но пък за сметка на това, винаги ви избива на педерастия.

Никаква връзка с главния мозък! Tрениран човек със специален костюм издържа толкова. А куршума е само сравнение.