17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тея бих им натрошил кокалите в буквален смисъл. Като зараснат пак, но този път до сол.

Не разбирам, защо таиш такава злоба към хората. Хората си изкарват прехраната съвсем честно и всички, които са им платили, са го направили на добра воля.

и крадцие които разбиват домовета са така. Никой не е крив на жертвите, че нямат бронирана врата, аларма, обучено куче и 2ма бодигарди у тях си... сами са си виновни, че са обрани.

на Щерев пак му спряха друсалката и отново е лепиларка, затова е злобен гладен и ревлив. Дайте му още една тубичка лепило че ще се побърка

а тези хакери аналогови ли са? Можеше да създадат първия руски компютър..

Ако се вярва на американците за размера на откраднатите суми от тези хакери, с тези пари могат да се построят няколко компютъра с определение - най мощен компютър.

ама руски? Само не знам колко кубика дърва ще му трябват на час.

Най-умните (и опасни) хакери в света са тези от БАН. Те например успяха да докажат (след 7 години непрекъснати опити и експерименти), че ако си легнеш със сърбящо те дупе - ще се събудиш с умирасан пръст.

и сега какво ще правим без хакери? тревата пред антинародно събрание ще изсъхне! зелените да протестират! между друго знаете ли, че: когато гасите лампа, някъде умира по един зелен-талибан. хора, пазете Природата си и си гасете лампите. няма кой да ходи по гъза ви и да ви върши работата!

Когато гасите лампа, икономията става майка на мизерията, но това може да е полезно, защото води до пълно закриване на проекта Белене...

Да ги извикаме тези да проверят едни чекмеджета тука... Щото от Онези чакахме нещо, ама само един закон Магнитски приеха и от кумова срама писаха едно-две имена вътре и това е...

Гешев колко шъти да ти го набива че няма чекмрджета и няма престъпление.

Няма по голям износител на агресия в света от моята държава Аз не мога да мълча. Разбира се, че каторжниците го убиха

Къв е тоя руснак бе?

Ти не си Щерев, а Щурав! И то вери тъп!

Русия ги знае тези хакери че им плаща и сега са бушони.. Кремъл финансира всичките терористи . Ама сега прави четки на САЩ и Европа да няма наказание..ха.ха Русия разбира само от тояга . Бий ги за да те уважават.-.. Ердоган как го уважават вече..ха.ха

Точно Ердоган е този, който се насира от страх, като види Путин. Последният път не можа да излезе от тоалетната дълго време.

Остави ги да обират парите на крадците

Толкова ти е акъла